Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć, mój piesek od 2 dni nie moze stanąć na przednie łapy, musze mu pomagac i dopiero kawałek przejdzie... Ktoś wie co to moze byc, pies ma apetyt i lekkie drgawki ale tylko na dworze... Dodam że ma 11,12 lat ale jeszcze pare dni temu bylo dobrze ;(.. pomocy!

Posted
Dnia 8.02.2022 o 10:58, Patryk2920000 napisał:

Dał tabletki arthrofos, myslisz że to pomoże?

Myślę,że niekoniecznie i myślę,że u weta nie byłeś.A jeśli - to wet niekompetentny.Należy przede wszystkim zrobic rtg kręgosłupa,wybierz sie z psem do porządnego,miastowego weta,jeśli nie chcesz go stracić.

Posted

Od czego miałby sobie uszkodzić kregoslup skoro caly czas lezal a widzialem ze wtedy bylo wszystko okej normalnie się poruszal.. na pewno nikt ani nic nie uszkodzilo mu kręgosłupa a sam tez tego nie zrobił.. piesek ma 12 lat przypomne... 

Posted
Dnia 8.02.2022 o 12:59, Patryk2920000 napisał:

Od czego miałby sobie uszkodzić kregoslup skoro caly czas lezal a widzialem ze wtedy bylo wszystko okej normalnie się poruszal.. na pewno nikt ani nic nie uszkodzilo mu kręgosłupa a sam tez tego nie zrobił.. piesek ma 12 lat przypomne... No i w dodatku dzisiaj już chodził wiecej niz wczoraj np..

Posted
Dnia 8.02.2022 o 13:02, Patryk2920000 napisał:

Od czego miałby sobie uszkodzić kregoslup

Choroby pojawiaja się zwykle nagle,szczególne te neurologiczne.Mógł np.źle z czegoś zeskoczyć,nie dojdziesz tego,przyczyn moze  być wiele..Dobrze,że jest z nim lepiej,ale Twoim obowiązkiem jest dbać o zdrowie seniora.