Ra_dunia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Dzień dobry Elzuniu :loveu: Biegniemy po domek ;) Quote
Negri_2008 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Dzień dobry ;) Wyjaśniłyśmy z Wiosną, że za fripex musimy zwrócić pieniażki ponieważ tak jak przypuszczałam Wiosna sądziła, że otrzymała przelew za dwa opakowanie leku uspakajającego dla Elzy ( 60 zł), tymczasem ja przelałam tylko 30 zł za jedno opakowanie. W związku z tym, że drugie opakowanie nie było już potrzebne kochana Wiosna w zamian za lek kupiła Elzie fripex. Tak więc przelałam na konto Wiosny 28 zł i jesteśmy kwita. To drugie opakowanie leku pewnie przyda się dla jakiejś innej bidy :-( Na koniec sierpnia konto Elzy wygląda nieźle: wpłaty: 437 zł wydatki: 388 zł --------------------- pozostało 49 zł + nadwyżka z pozostałych miesięcy 195 zł mamy w kasie: 244 zł Pierwszy post jest "na bieżąco" :cool1: Śmigamy Elzuni na słoneczko i na trawkę :loveu: Quote
Ra_dunia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 przelew zrobię jutro :) A ty Elza skoro taka super jesteś, to mogłabyś do domku pójść... ;) Quote
zuzia63 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Kurcze, wypiękniała nam sunia :multi: Quote
Ra_dunia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 wypiękniała, przekonała się, że człowiek nie musi być zły... teraz najwyższy czas na dom! Quote
__Lara Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ra_dunia, ale pięknie to zdjęcie obrobiłaś :loveu: super! Quote
Negri_2008 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Ciociu Laro :loveu: Czy Elzaczek cały czas ma allegro? Jeżeli trzeba wyróżnić - daj znać a prześlę kaskę. Skromne 12,50 chyba tylko mogę :oops: Quote
Lu_Gosiak Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 czy Ktos chce zdjecia Elzy:razz::razz: bede dzis u Wiosny Quote
Negri_2008 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):czy Ktos chce zdjecia Elzy:razz::razz: bede dzis u Wiosny WSZYYYSSSSCYYYY :multi::multi::multi: Quote
Lu_Gosiak Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Negri_2008 napisał(a):WSZYYYSSSSCYYYY :multi::multi::multi: hhehee tak myslalam, porobie jakies ladne to moze bedzie do allegro:multi::multi: Quote
Negri_2008 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):hhehee tak myslalam, porobie jakies ladne to moze bedzie do allegro:multi::multi: :Rose::sweetCyb::calus: Quote
__Lara Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Co za pytanie, któż by nie chciał takich zdjęć :loveu: Quote
Negri_2008 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Nie ma zdjęć :-( ale są wpłaty dla Elzy :multi:: Malicja - 20 zł (za dwa miesiące) Ra_dunia - 30 zł Negri - 50 zł Dziękujemy :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Negri_2008 napisał(a):Nie ma zdjęć :-( obrabiam jeszcze beda za jakas godzinke;);) a Elzunia jest przesłodka :loveu::loveu: Quote
Negri_2008 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):obrabiam jeszcze beda za jakas godzinke;);) a Elzunia jest przesłodka :loveu::loveu: Dzięki Gosiu, zajrzę tu za godzinkę :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Elzunia:loveu::loveu: ciezko bylo zrobic zdjecie bo pozowac to ewidentnie nie chciala....ale jakie Wiosna ma zdjecia Elzy:cool3::cool3: Elzunia zostala wyczesana przez Bogusie, ktora mało juz Jej do auta nie zapakowala i do domu nie wziela:evil_lol: ten psiak wyjatkwo łapie za serce - jest kochana...chcialaby ale troszke sie boi jeszcze przekonac do nowych lujdzi...za to na widok psow ogon chodzi i pelnia szczescia Quote
Negri_2008 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Gosiu, dziekuje Ci bardzo za zdjęcia Elzy (wczoraj wieczorem już odpadłam od kompa :oops: a Ty kochana jesteś bo jak obiecałaś - tak zrobiłaś) :iloveyou: Nic mi teraz do głowy nie przychodzi ponad to, że jestem szczęśliwa, bo ten psiak jest w takim miejscu. Tylko ryczeć mi się chce ale nie będę :razz: Quote
Ra_dunia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Negri - ale to łzy szczęścia :) więc rycz cioteczko, rycz ;) Aż trudno uwierzyć, że na tych zdjęciach to ta sama wystraszona Elzunia co na pierwszej stronie... Quote
Recommended Posts