Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WeronikaM napisał(a):
Super, że sunia ma domek :multi::multi:
Zaproś właściciela na dogo :cool3:

Po 1. właściciel nowy jak nabardziej widziany w kontakcie majlowym.(przynajmiej :razz: )
Po2. Ufffffff Jagutka wreszcie ma dom.
po3. Jak co to ja wpław po wiśle na sprawdzenie poadopcyjne mogę popłynąć byle gdzie bo mam z sucza do podagania na temat pamiątek zostawionych na moim ciele przez nią :evil_lol:
po 4 Patisa w razie depresi pojagutkowej to zapraszam wiesz gdzie :cool3: mam wygodne leżanki więc może cię namówię na dalsze tymczasy :p

Do rodziców Patisy!!!!!
Gratuluję wychowania latorośli. :loveu:

Posted

[quote name='bea_m']Po 1. właściciel nowy jak nabardziej widziany w kontakcie majlowym.(przynajmiej :razz: )

no jaha...oczywista rzecz ;)
i ze mna musi "pogadać" i z SOSami... taż enie am facet lekko, reka na pulsie jest ;)

Po2. Ufffffff Jagutka wreszcie ma dom.

Fajnie, nie?:lol:
po3. Jak co to ja wpław po wiśle na sprawdzenie poadopcyjne mogę popłynąć byle gdzie bo mam z sucza do podagania na temat pamiątek zostawionych na moim ciele przez nią :evil_lol:

Kiedyś sie wybierzemy, może razem?:lol:
wiem,z ę jakby coś to SOSy sa chętni;)
po 4 Patisa w razie depresi pojagutkowej to zapraszam wiesz gdzie :cool3: mam wygodne leżanki więc może cię namówię na dalsze tymczasy :p

oh...co do tego...chyba musimy zapomnieć.
Ja chętnie, ale jak będę mieszkać sama. Rodzice nigdy się już nie zgodzą.
i tak dziękuję Bogu, bo to cud, ze Jaga przebimbała u mnie miesiąc cały...
na pewno:shake:

Trzym sie bea ;)

Posted

Pisałam dziś z Panem Rafałem. Podobno nie jest najgorzej. Jaga popiskiwała z tęsknoty za nami całą noc
Chce mi sie płakać... :placz:

Podobno tamtejszy kot i kury mieszkają teraz na drzewie ( :evil_lol: )

No i Jaga nie omieszkała nie posikać nowego domu... :roll:
pocieszyłam Pana Rafała, ze u nas na początku też sikała po kątach, dodatkowo ( z powodu cieczki) podsikiwała wszystko jak samiec znaczący teren.
A potem już wszystko zaczęło wracać do normy miarę jak Jaga oswajała się z otoczeniem.

Uhh...słodka mordeczka, mam nadzieję, ze szybko zaaklimatyzuje się w nowym domku.

Posted

Patisa napisał(a):
Domek z Kamiona, całkiem niedaleko ode mnie.
Mam nadzieję, że on wypali, bo mi od początku wydawało się, że ten dom powstał specjalnie dla Jagi:cool3:

Może jak będę "samojezdna" to sama będę mogła od czasu do czasu odwiedzić Jaguchę;)

możemy się któregoś dnia umówić i pojechać ją odwiedzić :razz:

Posted

Sorka, ze tak pozno zawitalam ale jestem :eviltong: Super ze Jagulka ma nowy domek :multi: A z taka iloscia cioteczek napewno krzywda jej sie tam nie stanie :lol: Z niecierpliwoscia czekamy na jakies foteczki z nowego domku ;)

• 7 months later...