Patisa Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='mgie']Super,że Jaga ma dom:) Przepraszam za off bokserki z Ostatniej Szansy szukają Dt [SIZE=2]http://www.dogomania.pl/forum/f28/boguszyce-bokserka-z-niebieskim-okiem-bokser-potrzebne-dt-137663/ nie ma co przepraszać...jak w idąc boksiów w potrzebie jest ogrom. http://upload.miau.pl/3/213000.jpg a te oko jest po prostu boskie!:-o Quote
mgie Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Suczka z niebieskim okiem jest naprawdę urocza. Dzisiaj ,pewnie będzie można zobaczyć więcej zdjęć. Quote
Moniek193 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 :multi::multi::multi::multi: Patisa jestes wielka:multi:Rodzice powinni byc z Ciebie dumni:loveu::multi: Quote
WeronikaM Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Super, że sunia ma domek :multi::multi: Zaproś właściciela na dogo :cool3: Quote
bea_m Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 WeronikaM napisał(a):Super, że sunia ma domek :multi::multi: Zaproś właściciela na dogo :cool3: Po 1. właściciel nowy jak nabardziej widziany w kontakcie majlowym.(przynajmiej :razz: ) Po2. Ufffffff Jagutka wreszcie ma dom. po3. Jak co to ja wpław po wiśle na sprawdzenie poadopcyjne mogę popłynąć byle gdzie bo mam z sucza do podagania na temat pamiątek zostawionych na moim ciele przez nią :evil_lol: po 4 Patisa w razie depresi pojagutkowej to zapraszam wiesz gdzie :cool3: mam wygodne leżanki więc może cię namówię na dalsze tymczasy :p Do rodziców Patisy!!!!! Gratuluję wychowania latorośli. :loveu: Quote
Patisa Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='bea_m']Po 1. właściciel nowy jak nabardziej widziany w kontakcie majlowym.(przynajmiej :razz: ) no jaha...oczywista rzecz ;) i ze mna musi "pogadać" i z SOSami... taż enie am facet lekko, reka na pulsie jest ;) Po2. Ufffffff Jagutka wreszcie ma dom. Fajnie, nie?:lol: po3. Jak co to ja wpław po wiśle na sprawdzenie poadopcyjne mogę popłynąć byle gdzie bo mam z sucza do podagania na temat pamiątek zostawionych na moim ciele przez nią :evil_lol: Kiedyś sie wybierzemy, może razem?:lol: wiem,z ę jakby coś to SOSy sa chętni;) po 4 Patisa w razie depresi pojagutkowej to zapraszam wiesz gdzie :cool3: mam wygodne leżanki więc może cię namówię na dalsze tymczasy :p oh...co do tego...chyba musimy zapomnieć. Ja chętnie, ale jak będę mieszkać sama. Rodzice nigdy się już nie zgodzą. i tak dziękuję Bogu, bo to cud, ze Jaga przebimbała u mnie miesiąc cały... na pewno:shake: Trzym sie bea ;) Quote
Patisa Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Pisałam dziś z Panem Rafałem. Podobno nie jest najgorzej. Jaga popiskiwała z tęsknoty za nami całą noc Chce mi sie płakać... :placz: Podobno tamtejszy kot i kury mieszkają teraz na drzewie ( :evil_lol: ) No i Jaga nie omieszkała nie posikać nowego domu... :roll: pocieszyłam Pana Rafała, ze u nas na początku też sikała po kątach, dodatkowo ( z powodu cieczki) podsikiwała wszystko jak samiec znaczący teren. A potem już wszystko zaczęło wracać do normy miarę jak Jaga oswajała się z otoczeniem. Uhh...słodka mordeczka, mam nadzieję, ze szybko zaaklimatyzuje się w nowym domku. Quote
Yana Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Patisa napisał(a):Domek z Kamiona, całkiem niedaleko ode mnie. Mam nadzieję, że on wypali, bo mi od początku wydawało się, że ten dom powstał specjalnie dla Jagi:cool3: Może jak będę "samojezdna" to sama będę mogła od czasu do czasu odwiedzić Jaguchę;) możemy się któregoś dnia umówić i pojechać ją odwiedzić :razz: Quote
Patisa Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Yana napisał(a):możemy się któregoś dnia umówić i pojechać ją odwiedzić :razz: Ja jestem za ;) Quote
Moniek193 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Patisa napisał(a):Ja jestem za ;) No w sumie to ja tez:evil_lol::multi: Quote
bea_m Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 No to zrobimy wspólnie nalot. :evil_lol: Pan dozna szoku jak zobaczy tyle ciotek na raz :roll::lol: Quote
ageralion Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Sorka, ze tak pozno zawitalam ale jestem :eviltong: Super ze Jagulka ma nowy domek :multi: A z taka iloscia cioteczek napewno krzywda jej sie tam nie stanie :lol: Z niecierpliwoscia czekamy na jakies foteczki z nowego domku ;) Quote
Recommended Posts