Bells Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Gryziemy patyczora. Znowu ulubione zajęcie. W tej dziurze był krab, a więc - polowanie. Lubię to zdjęcie. Tutaj w kołnierzu, kiedy bąbel był chory (długa historia, w skrócie; połknął korek od wina na jednym ze spacerów i potem była istna makabra (przyjechała nawet babka z royal canina patrzeć, czy z karmą wszystko w porządku). na zdjęciach korek nie wychodził i w ostatnim momencie lekarz z lecznicy w Katowicach wymacał i od razu Alpinek poszedł na stół operacyjny) Tarzanie. Jestem groźny zły wilk. Romantycznie. Przyjaźń z króliczkiem, którego już niestety nie ma... Wakacje 2007. Quote
Shaunell Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Witamy nowego westika! :multi: Śliczny :loveu: Mam nadzieję, że będziesz tu często fotki wstawiała. Quote
Kisses Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Jaką on na pierwszych forkach ma grzywe :loveu: zęby fajne :diabloti: Upolował zwierza z nory czy czegostam? Quote
Bells Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Kisses_xox napisał(a):Jaką on na pierwszych forkach ma grzywe :loveu: zęby fajne :diabloti: Upolował zwierza z nory czy czegostam? Upolować? Nie, to nie dla Alpiego. On nie ma takiego refleksu ; D U niego polować = czaić się na zwierza. Quote
dadiii Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 sliczniutki :loveu: :loveu: :loveu: i wiecej fotek :) Quote
Klaudia i Bravo Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Hej! :loveu: Od razu poznałam Alpiego. :loveu::loveu: Przepiękny, czekam na więcej. Quote
Recommended Posts