Lu_Gosiak Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 A Gosia/Krzyś są z Warszawy?? Bo jesli tak to najlepiej do pomocy szukać kogoś z Warszawy nie? Quote
majka50 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Dziękuje Krzysiu. Napisałam do Ciebie na pw. Lu-Gosiak Krzysiu jest z Warszawy.Czyli Albert mógłby zostać zabrany ze schroniska juz w sobotę.Bardzo sie cieszę. Quote
Lu_Gosiak Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 poszukam kogoś do towarzystwa w ttakim razie z Wawy.... Quote
gonia66 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 JA jeszcze nie moge w to uwierzyć...kolejny Anioł na dogo.....i jak nie wierzyć w cuda??????????:lol::lol: Quote
Lu_Gosiak Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Leyla napisał(a):Melduję się:razz: ze względu na to ,że to sobota, muszę sie dowiedzieć czy mogę pojechac. Będę wiedziała jeszcze dziś lub jutro około południa. gdyby to był inny dzień mogłabym napewno. wiedziałam ,że na Ciebie zawsze mozna liczyc!!:loveu::loveu: dzieki ze weszłaś!!!:multi::multi: Quote
Leyla Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Melduję się:razz: ze względu na to ,że to sobota, muszę sie dowiedzieć czy mogę pojechac. Będę wiedziała jeszcze dziś lub jutro około południa. gdyby to był inny dzień mogłabym napewno. Quote
gonia66 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Leyla napisał(a):Melduję się:razz: ze względu na to ,że to sobota, muszę sie dowiedzieć czy mogę pojechac. Będę wiedziała jeszcze dziś lub jutro około południa. gdyby to był inny dzień mogłabym napewno. Oj..cioteczko- bylóby cudnie gdyby sie udało...to ważne:lol::lol: CZekamy w takim razie na wiadomości(dobre:eviltong:)...:lol::lol: Quote
marysia55 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Leyla napisał(a):Melduję się:razz: ze względu na to ,że to sobota, muszę sie dowiedzieć czy mogę pojechac. Będę wiedziała jeszcze dziś lub jutro około południa. gdyby to był inny dzień mogłabym napewno. dobrze by było aby przedstawiciel " rodziny m......." był na miejscu i trzymał rękę na pulsie :loveu: jak będzie brakowało kasiorki to proszę o mnie nie zapominać :p:p:p Quote
Leyla Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 gonia66 napisał(a):Oj..cioteczko- bylóby cudnie gdyby sie udało...to ważne:lol::lol: CZekamy w takim razie na wiadomości(dobre:eviltong:)...:lol::lol: choroba nooo:cool1: w sobotę nie mogę,:angryy: ale w niedzielę moooogę:loveu: Quote
bico Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Gosia/Krzys']Ponieważ sprawa z naszym psiakiem wyjaśniła się więc mogę jechać w sobotę tylko jak wcześniej pisałem potrzebuję kogoś od pomocy bo droga jest daleka. Koszty transportu są po mojej stronie. ale genialnie z tym transportem:multi::multi::multi: to przelewać kaskę czy nie? na wszelki wypadek przelewam;) Quote
starlet1 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Na tym wątku ktos z Warszawy poszukuje małego pieska. Jest tam m.in. mowa o suni o imieniu Fizia, która jest w schronisku w SZCZYTNIE!!!! Może dałoby rade jakos to połączyć? Fizia to 10-miesięczna sunia, wysterylizowana. http://www.dogomania.pl/forum/f97/miniaturka-mala-suczka-do-5-lat-warszawa-133983/index6.html Quote
MyrkurDagur Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='bico']ale genialnie z tym transportem:multi::multi::multi: to przelewać kaskę czy nie? na wszelki wypadek przelewam;) Ja już przelałam, ale czytam, że tak wspaniale rozwiązała się sprawa transportu :) W tej sytuacji niech te pieniążki pójdą na hotelik Albercika lub cokolwiek innego, co będzie mu potrzebne. Quote
majka50 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Dziewczyny kontaktujcie się z Krzysiem w sprawie transportu tych suczek. Quote
starlet1 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Dziewczyny, ci państwo z Warszawy nie podjeli jeszcze decyzji, którego pieska wezmą. Ja po prostu znalazłam tamten wątek i pomyslałam, że można by połączyc podróz obydwu piesków:oops: Miniaturka-mała suczka do 5 lat - Warszawa Quote
agata51 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Chwila nieuwagi i pogubiłam się. Deklarowałam 30 zł miesięcznie na Alberta. Dostałam nr konta? Chyba nie. Czekam. Quote
Lu_Gosiak Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 i co robimy??/ trzeba coś postanowić, Leyla może w niedziele, transport jest wstepnie na sobote czy szukamy kogoś na sobote czy pytamy o możliwość transportu w niedziele???? napisalam na watku Kory z Elbląga, ale narazie cisza, czy te dziewczyny chca to jakos połaączyć musimy poczekac Quote
gonia66 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):i co robimy??/ trzeba coś postanowić, Leyla może w niedziele, transport jest wstepnie na sobote czy szukamy kogoś na sobote czy pytamy o możliwość transportu w niedziele???? napisalam na watku Kory z Elbląga, ale narazie cisza, czy te dziewczyny chca to jakos połaączyć musimy poczekac Dziewczyny chcą połączyć transport, ale już wszystko wiedzą(kontaktowalam się z nimi telefonicznie- teraz już one i Krzyś musza gadać)...Myślę, że leopiej byloby jednak zalatwiac kogos na sobotę..wiecie..niedziela- to róznie może być...poza tym Krzyś pisał o sobocie...no nie wiem..ale fajnie byloby jendak i bezpieczniej jechać w "pracujący" dzień...takie jest moje zdanie, tylko nie wiadomo czy ktos sie znajdzie- to dluga podróż- całodniowa na pewno...:roll: Quote
gonia66 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 agata51 napisał(a):Jutro wyślę 50 zł. Rozdysponujcie wedle uznania. Aaciu...agaciu...kochana cioteczko..czy to nie Ty przypadkiem napisałaś???:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:No i z tego co myślę i Cię znam, to jak napisałaś jutro- to jutro wysłałaś..a to "jutro" było przedwczoraj:lol::lol::lol::p Quote
majka50 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ja też wolałabym żeby to była sobota.!!!!!!!!!:cool3: Byłabym juz spokojna w niedziele .Jeżeli dziewczyny się nie odezwą to znaczy ,że zrezygnowały. Myślałam ,że któraś z nich pojedzie razem z Korą.Zapytam Krzysia czy gdyby w transport wchodził tylko Albert to pojedzie sam czy potrzebuje drugiej osoby czy nie. Jeżeli tak to pewnie musimy poczekać do niedzieli i na cioteczkę Leylę.Mam nadzieję,że Krzysiu będzie mógł pojechać w niedzielę.Ale muszę do niego zadzwonic i pogadać. Quote
gonia66 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 majka50 napisał(a):Ja też wolałabym żeby to była sobota.!!!!!!!!!:cool3: Byłabym juz spokojna w niedziele .Jeżeli dziewczyny się nie odezwą to znaczy ,że zrezygnowały. Myślałam ,że któraś z nich pojedzie razem z Korą.Zapytam Krzysia czy gdyby w transport wchodził tylko Albert to pojedzie sam czy potrzebuje drugiej osoby czy nie. Jeżeli tak to pewnie musimy poczekać do niedzieli i na cioteczkę Leylę.Mam nadzieję,że Krzysiu będzie mógł pojechać w niedzielę.Ale muszę do niego zadzwonic i pogadać. maJECZKO..Z TEGO CO PAMIĘTAM- kRZYŚ JUŻ ZANIM WIEDZIAŁ W OGÓLE O koRZE i myślał tylko o przewozie Alberta- już pisał o drugiej osobie do pomocy..więc czyba jednak woli miec drugą osobę przy boku(wiadomo jak to moze być z psem- a podróż dośc daleka) Może jeszcze jednak uda się kogoś znaleźć do pomocy. Jak będę miala wieczorkiem troszke więcje czasu- napisze do kilku cioteczek z prośbą o pomoc tez. No, chyba ze do tej pory ktos się już znajdzie:lol::lol: Quote
majka50 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 dziewczyny Gosia napisała mi wlaśnie,że Leyla może pojechać w sobotę. Matko ja chyba z radości uduszę te dziewczyny jak sie kiedys z nimi spotkam.Dzieeki,dzięki:loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 mam super wiesci Leyla zgodziła sie w sobote zawieść Alberta do Radomska, tylko ktoś musi go podrzucic do Warszawy do południa:multi::multi: czyli Krzys jak moze zrobiłby trase warszawa szczytno warszawa:lol: Quote
gonia66 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):mam super wiesci Leyla zgodziła sie w sobote zawieść Alberta do Radomska, tylko ktoś musi go podrzucic do Warszawy do południa:multi::multi: O co chodzi??Bo nie zroumialam Twojego posta???:razz:Leyla pojedzie z Krzysiem??? Quote
Recommended Posts