Lionees Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='gonia66']Oczywiście, masz rację..ale co??U marimc nie będzie trzeba płacić nic??? Pierwszy miesiąc czyli lipiec Albercik ma gratis,potem płacimy,ale nie wiem ile:roll: A ja miesięcznych deklaracji naliczyłam 170zł. Deklarowane kwoty dla Alberta : Pani Bogusia-100zł/miesięcznie - bardzo dziękujemy :loveu: Agata51 - 30 zł/ miesięcznie - bardzo dziękujemy :loveu: Madcat1981 - 10 zł/ miesięcznie - bardzo dziękujemy :loveu: MyrkurDagur - 40 zł - bardzo dziękujemy :loveu: Majka50 - 30 zł / miesięcznie - bardzo dziękujemy :loveu: Yoko100 - 10 zł - bardzo dziękujemy :loveu: Quote
gonia66 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 A...bo te osoby "na czerwono" to są wpłaty jednorazowe- tak???U marimc ma miesiąc gratis a reszta jak jest płatna???? Quote
Lionees Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='bico']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: 600 zł na miesiąc za jednego psa?:-o:mdleje::mdleje: jak uzbierać taką kwotę?:-( a ja durna pała:oops: myślałam że o kasę na transport chodzi, a tu kasa na transport też i ...600 zł na hotel... Ano...600 stówek na miesiąc:shake: ...................................... Quote
gonia66 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 No dobra- teraz trzeba transport organizować, poźniej wołać cioteczki na wątek koniecznie...170 zł to już jest coś na dobry początek...no i to tylko 2 miesiące tak drogo by było..potem będzie taniej to i łatwiej- moim zdaniem damy radę...do cioteczek "onkowatych" też trzeba by napisac....no ale teraz nie ma na co czekać tylko szukać transportu...konieczny bylby koszt przejazdu..zeby bylo wiadomo ile szukać...no, ale to już "jutr"..tzn dzis:roll::roll: Quote
mariamc Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Spytajcie się jeszcze Ireny,może u Ani w Brodnicy znalazłoby się miejsce na te dwa miesiące. Quote
Lionees Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='gonia66']A...bo te osoby "na czerwono" to są wpłaty jednorazowe- tak???U marimc ma miesiąc gratis a reszta jak jest płatna???? No właśnie...to są wpłaty jednorazowe,które mogą iść na transport.Czyli do hoteliku jeszcze nam duużo brakuje:roll: A u marimc to nie wiem ile ten hotelik.Ale na pewno taniej. Quote
Lionees Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 bico napisał(a):na miejscu schronów bym się raczej z tego cieszyła, a nie utrudniała:mad: Ten schron chce na Albercie przeprowadzić doświadczenie,więc może go nie wydać:angryy: Quote
mariamc Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Przyborówko ma swoją stronę uwandy.schronisko.net Quote
Lionees Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 bico napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jakie doświadczenie?!:crazyeye: to potwierdzone info? Albert ma problem ze stawami-wiadomo wiek robi swoje u ONków.Wet schroniskowy chce przeprowadzić operację kregosłupa(potwierdzone info).Jednak w tym wieku operacja jest bez celowa,a nawet szkodliwa,pies bedzie cierpiał,o ile w ogóle wybudzi sie z narkozy.No ale weci schroniskowi musza sie na kimś uczyć:shake::angryy:,najlepiej na psach ze schronu,bo przeciez to niczyje psy:angryy::angryy::angryy: Quote
mariamc Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Napiszę rano do Ani z POznania.Ona działa u p.Wandy a nam pomaga utrzymać w hotelu asty. Quote
gonia66 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 MAriamc...dziękujemy, że weszłaś tu do nas i odpowiedzialaś nam..i to jeszcze jaką dobrą wiadomością:loveu::loveu: No więć fakt- trzeba może jeszcze zapytać gdzie indziej- bo skoro to tylko 2 miesiące- to może łatwiej będzie kogoś "tańszego" uprosić...trzeba się tym zająć koniecznie...czy jest ktoś, kto napisze do tych osób albo ma z nimi kontakt bliższy..albo moze ktoś, kto wie o kimś, kto może mieć kontakt do tych osób???WArto próbować- jeśli sie nie uda- wieźmy go do tego hoteliku za 600zł..i będziemy żebrały...to "tylko" żebrania 2 miesiące:roll::roll: Quote
Lionees Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 mariamc napisał(a):Albert jako nie adopcyjny 200pln. O matko:crazyeye::multi::multi::multi::multi: Quote
mariamc Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Nie dam rady wcześniej, popytam się jeszcze ale ostatni DT zrobił się domem stałym. Raczej nie ma takiej opcji. Niestety od lipca. Quote
Lionees Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 mariamc napisał(a):Spytajcie się jeszcze Ireny,może u Ani w Brodnicy znalazłoby się miejsce na te dwa miesiące. Albo Pani Wanda co ma przytulisko w Przyborówku...koszt też 200zł.Kto ma namiar? Irenka-nie wiem,ale u Ani taki psiak to 450zł Quote
mariamc Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Przyborówko to Wielkopolska. 350 od Szczytna. Do mnie z Przyborówka juz tylko 200. Quote
gonia66 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 ZAznaczyłam sobie stronke z namiarami do pani WAndy- dzis tam zadzwonię...DZi ekuję ponownie mariamc...:loveu::loveu:gdzie jest ten Przyborówek..czy "to" Przyborówko???JAk z odległościa od Alberta??? Quote
gonia66 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 mariamc napisał(a):Napiszę rano do Ani z POznania.Ona działa u p.Wandy a nam pomaga utrzymać w hotelu asty. No...to mariamc pisze do Ani, ja dzwonię do Wandy...jutro będzie wiadomo więc coś wiecej...:lol: A teraz pora na spanko- dobranoc cioteczkom wszystkim:loveu::loveu: Quote
Lionees Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 gonia66 napisał(a):ZAznaczyłam sobie stronke z namiarami do pani WAndy- dzis tam zadzwonię...DZi ekuję ponownie mariamc...:loveu::loveu:gdzie jest ten Przyborówek..czy "to" Przyborówko???JAk z odległościa od Alberta??? Koło Poznania Quote
majka50 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Dzieki cioteczki,że się zjawiłyście. jest mi lżej. Wczoraj wyłam pół wieczora z bezsilności. Gonia66,bico,siekowa dzieki Wam wielkie. Znalazlam namiary do dzwonienia do Szczytna.Jeżeli chodzi o hotelik u pani Wandy to juz pisalam dawno do cioteczek które mają z nia kontakt z prośbą o namiary do niej ale nikt mi nie odpisał. Może Wy macie wiekszą siłę przebicia.Za wszystko będę wdzięczna. Gdyby sie nie udało u Pani Wandyi nie nazbieramy pełnej kwoty na hotelik proponowany przez Lu_Gosiak /Lu_Gosiak jeszcze raz serdeczne dzięki/to ja pokryję różnicę. Już to chyba pisalam.Dwa miesiące to nie jest dużo. A potem bedzie lżej.Bardzo zależy mi na tym psie. Nie wyobrażam sobie jego cierpienia po operacji.:shake:.Zaraz się sie wszystkiego dowiem to napiszę na wątku. Będę też wdzięczna w sprawie transportu za wszelka pomoc:lol: Quote
Recommended Posts