Bambino Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Widzę znajome twarze :evil_lol:. Agata51, marysia55, madcat1981, ale żadna nie zaprosiła mnie na wątek :-(:-(, eh... Ale za to zaprosiła mnie irysek. Niestety widzę, że allegro cegiełkowe już zamknięte, ale tak mam nadzieję po znajomości spod lady dostanę 10 cegiełek za 50 zł.? W tej chwili tylko jednorazowo, bo nie bardzo wiem, jak się ułożą finanse, ale mam nadzieję że się przydadzą. Zaraz jak będzie wypłata ( około piątku ) przekażę 50 zł. Na jakie konto wysłac ? Na to podane w 1 poście? marysiu55, ten tekst przy allegro cegiełkowym jest Twój? Po prostu wymiękłam Quote
Izabela124. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Bambino']Widzę znajome twarze :evil_lol:. Agata51, marysia55, madcat1981, ale żadna nie zaprosiła mnie na wątek :-(:-(, eh... Ale za to zaprosiła mnie irysek. Niestety widzę, że allegro cegiełkowe już zamknięte, ale tak mam nadzieję po znajomości spod lady dostanę 10 cegiełek za 50 zł.? W tej chwili tylko jednorazowo, bo nie bardzo wiem, jak się ułożą finanse, ale mam nadzieję że się przydadzą. Zaraz jak będzie wypłata ( około piątku ) przekażę 50 zł. Na jakie konto wysłac ? Na to podane w 1 poście? marysiu55, ten tekst przy allegro cegiełkowym jest Twój? Po prostu wymiękłamZaraz powstanie nowe Allegro cegiełkowe, więc będziesz mogła zalicytować :) Quote
Bambino Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Izabela124. napisał(a):Zaraz powstanie nowe Allegro cegiełkowe, więc będziesz mogła zalicytować :) No to będę czekac.:lol: Quote
Izabela124. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Bambino']No to będę czekac.:lol:Nowe allegro cegiełkowe: KLIK Quote
Izabela124. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Na konto zostanie przelane 573,60 zł, ponieważ 33,40zł to prowizja od sprzedaży cegiełek 605zł- 33,40zł= 573,60zł Pieniążki mam przelać na konto z pierwszego postu? Quote
Lionees Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='majka50']Ok Gosia Trzymajcie kciuki. We czwartek się bronię:cool3:A w głowie mam groch z kapustą:evil_lol: Jak Cię mamy teraz tytułować;) Quote
madcat1981 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Puściłam dyszkę dla Albercika. Zgubiłam jegho wątek i jak ja teraz nadrobię te zaległości?:PROXY5: Quote
Lionees Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='majka50']No nareszcie dorwalam sie do internetu. Ostatnio mam problemy z netem.Sonikowa nic się nie martw. Czekamy cierpliwie. Iza dzięki serdeczne .Pieniądze proszę wpłacić na konto które jest podane na pierwszej stronie. Bambino witaj:multi:i dziekujemy.:loveu: Reniu teraz mów mi pani magazynier:diabloti: Jestem szczęśliwa i cały czas opijam tego magazyniera:cool3: No to gratulejszyn:loveu::drink1: Quote
majka50 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 No nareszcie dorwalam sie do internetu. Ostatnio mam problemy z netem.Sonikowa nic się nie martw. Czekamy cierpliwie. Iza dzięki serdeczne .Pieniądze proszę wpłacić na konto które jest podane na pierwszej stronie. Bambino witaj:multi:i dziekujemy.:loveu: Reniu teraz mów mi pani magazynier:diabloti: Jestem szczęśliwa i cały czas opijam tego magazyniera:cool3: Quote
irenaka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 majka50 napisał(a):No nareszcie dorwalam sie do internetu. Ostatnio mam problemy z netem.Sonikowa nic się nie martw. Czekamy cierpliwie. Iza dzięki serdeczne .Pieniądze proszę wpłacić na konto które jest podane na pierwszej stronie. Bambino witaj:multi:i dziekujemy.:loveu: Reniu teraz mów mi pani magazynier:diabloti: Jestem szczęśliwa i cały czas opijam tego magazyniera:cool3: Tak myślałam:placz:;) Ty pijesz a nam ślinka leci:evil_lol: To nam się koleżanka udała:evil_lol: A tak poważnie: GRATULUJE!!!!!!:multi::multi::multi::Rose::thumbs::Rose: Quote
marysia55 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='majka50']No nareszcie dorwalam sie do internetu. Ostatnio mam problemy z netem.Sonikowa nic się nie martw. Czekamy cierpliwie. Iza dzięki serdeczne .Pieniądze proszę wpłacić na konto które jest podane na pierwszej stronie. Bambino witaj:multi:i dziekujemy.:loveu: Reniu teraz mów mi pani magazynier:diabloti: Jestem szczęśliwa i cały czas opijam tego magazyniera:cool3: Ja tez gratuluje i cieszę sie razem z Tobą, w rewanżu proponuje: każdy niech wybiera, co kto lubi .... ja stawiam :diabloti: Quote
marysia55 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Bambino']Widzę znajome twarze :evil_lol:. Agata51, marysia55, madcat1981, ale żadna nie zaprosiła mnie na wątek :-(:-(, eh... :oops: faktycznie zachowałam sie okropnie, ale masz jak w'ruskim banku', że od dzisiaj będę cię zapraszać na każdy wątek, aż przestaniesz otwierać pw ode mnie :diabloti::diabloti: Zaraz jak będzie wypłata ( około piątku ) przekażę 50 zł. Na jakie konto wysłac ? Na to podane w 1 poście? :Rose::grins::Rose::grins::Rose::grins: marysiu55, ten tekst przy allegro cegiełkowym jest Twój? Po prostu wymiękłam ano mój :oops: tak bardzo kofffam te psiaki, a moge tylko wspomóc finansowo i dzięki Irence, która podpowiedziała mi żebym spróbowała pisać teksty ( nie wiem jak Ona to wyczuła ) robię i mam z tego niesamowitą satysfakcję :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Majka gratulacje:multi::multi::multi: opijemy to u mnie na imprezke:knajpa::knajpa::knajpa: zapraszam 4 lipca każdego kto ma ochote:bigok: Quote
Lu_Gosiak Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 marysia55 napisał(a): ano mój :oops: tak bardzo kofffam te psiaki, a moge tylko wspomóc finansowo i dzięki Irence, która podpowiedziała mi żebym spróbowała pisać teksty ( nie wiem jak Ona to wyczuła ) robię i mam z tego niesamowitą satysfakcję :loveu: Maryś to może byś mojemu Rufiemu napisała co??:razz::user::modla::modla::modla: Quote
marysia55 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Maryś to może byś mojemu Rufiemu napisała co??:razz::user::modla::modla::modla: Lu_Gosiaczku mogę chociaż nie od razu, bo jestem w trakcie pisania tekstu dla innej bidy :placz: ... a ja jestem na jego wątku bo ostatnio to dosyć popularne imię na wątkach ???? Quote
Lu_Gosiak Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 to ten z mojego podpisu pies z lasu - ktoś go w kolcztce na łańcuchu przybił do drzewa w lesie:placz::placz::placz: nie musi od razu...poczekam spokojnie Quote
marysia55 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):to ten z mojego podpisu pies z lasu - ktoś go w kolcztce na łańcuchu przybił do drzewa w lesie:placz::placz::placz: nie musi od razu...poczekam spokojnie znalazłam :grins::grins::grins: Quote
majka50 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Dziekuję serdecznie Wszystkim.:loveu: Baldek2 witam na wątku Alberta.Widzę,że masz nawet jego banerek:multi:To znaczy ,że jesteś jego szczególnym/ą/ wielbicielem/ką/ to tak jak ja. To naprawdę piękny i wspaniały pies. Znam go osobiście:multi: Ktoś na wątku pytało konto??? Chyba Bambino ?? Konto jest na pierwszej stronie. Quote
majka50 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Iza czy dotarło moje pw do Ciebie??????:loveu:Mam nadzieję ,że tak. Quote
phase Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 `. Majeczko dawno mnie nie było na dogo, a wcześniej starałam się pomóc Albercikowi. Co u niego?. (Chociaż tak w skrócie jeśli mogę:lol:). Quote
Bambino Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Kupiłam 10 cegiełek dla Alberta ( sroki4). Siano wysłałam na konto podane przy allegro. Niestety więcej już nie dam rady. Marysia55, solidnie wzięłaś się do roboty z tymi pw :cool1: Quote
marysia55 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Bambino']Kupiłam 10 cegiełek dla Alberta ( sroki4). Siano wysłałam na konto podane przy allegro. Niestety więcej już nie dam rady. Marysia55, solidnie wzięłaś się do roboty z tymi pw :cool1: a co :evil_lol: " mówisz-masz" :buzi: ( ja tez kupiłam kilka cegiełek z allegro, niech służą naszemu chłopakowi :p ) Quote
Recommended Posts