Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widzę znajome twarze :evil_lol:. Agata51, marysia55, madcat1981, ale żadna nie zaprosiła mnie na wątek :-(:-(, eh...
Ale za to zaprosiła mnie irysek. Niestety widzę, że allegro cegiełkowe już zamknięte, ale tak mam nadzieję po znajomości spod lady dostanę 10 cegiełek za 50 zł.?
W tej chwili tylko jednorazowo, bo nie bardzo wiem, jak się ułożą finanse, ale mam nadzieję że się przydadzą. Zaraz jak będzie wypłata ( około piątku ) przekażę 50 zł. Na jakie konto wysłac ? Na to podane w 1 poście?

marysiu55, ten tekst przy allegro cegiełkowym jest Twój? Po prostu wymiękłam

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bambino']Widzę znajome twarze :evil_lol:. Agata51, marysia55, madcat1981, ale żadna nie zaprosiła mnie na wątek :-(:-(, eh...
Ale za to zaprosiła mnie irysek. Niestety widzę, że allegro cegiełkowe już zamknięte, ale tak mam nadzieję po znajomości spod lady dostanę 10 cegiełek za 50 zł.?
W tej chwili tylko jednorazowo, bo nie bardzo wiem, jak się ułożą finanse, ale mam nadzieję że się przydadzą. Zaraz jak będzie wypłata ( około piątku ) przekażę 50 zł. Na jakie konto wysłac ? Na to podane w 1 poście?

marysiu55, ten tekst przy allegro cegiełkowym jest Twój? Po prostu wymiękłamZaraz powstanie nowe Allegro cegiełkowe, więc będziesz mogła zalicytować :)

Posted

[quote name='majka50']No nareszcie dorwalam sie do internetu. Ostatnio mam problemy z netem.Sonikowa nic się nie martw. Czekamy cierpliwie. Iza dzięki serdeczne .Pieniądze proszę wpłacić na konto które jest podane na pierwszej stronie.
Bambino witaj:multi:i dziekujemy.:loveu:
Reniu teraz mów mi pani magazynier:diabloti: Jestem szczęśliwa i cały czas opijam tego magazyniera:cool3:
No to gratulejszyn:loveu::drink1:

Posted

No nareszcie dorwalam sie do internetu. Ostatnio mam problemy z netem.Sonikowa nic się nie martw. Czekamy cierpliwie. Iza dzięki serdeczne .Pieniądze proszę wpłacić na konto które jest podane na pierwszej stronie.
Reniu teraz mów mi pani magazynier:diabloti: Jestem szczęśliwa i cały czas opijam tego magazyniera:cool3:

Posted

majka50 napisał(a):
No nareszcie dorwalam sie do internetu. Ostatnio mam problemy z netem.Sonikowa nic się nie martw. Czekamy cierpliwie. Iza dzięki serdeczne .Pieniądze proszę wpłacić na konto które jest podane na pierwszej stronie.

Tak myślałam:placz:;)
Ty pijesz a nam ślinka leci:evil_lol:
To nam się koleżanka udała:evil_lol:
A tak poważnie: GRATULUJE!!!!!!:multi::multi::multi::Rose::thumbs::Rose:

Posted

[quote name='majka50']No nareszcie dorwalam sie do internetu. Ostatnio mam problemy z netem.Sonikowa nic się nie martw. Czekamy cierpliwie. Iza dzięki serdeczne .Pieniądze proszę wpłacić na konto które jest podane na pierwszej stronie.

Ja tez gratuluje i cieszę sie razem z Tobą, w rewanżu proponuje:

każdy niech wybiera, co kto lubi .... ja stawiam :diabloti:

Posted

[quote name='Bambino']Widzę znajome twarze :evil_lol:. Agata51, marysia55, madcat1981, ale żadna nie zaprosiła mnie na wątek :-(:-(, eh...
:oops: faktycznie zachowałam sie okropnie, ale masz jak w'ruskim banku', że od dzisiaj będę cię zapraszać na każdy wątek, aż przestaniesz otwierać pw ode mnie :diabloti::diabloti:

Zaraz jak będzie wypłata ( około piątku ) przekażę 50 zł. Na jakie konto wysłac ? Na to podane w 1 poście?

:Rose::grins::Rose::grins::Rose::grins:
marysiu55, ten tekst przy allegro cegiełkowym jest Twój? Po prostu wymiękłam

ano mój :oops: tak bardzo kofffam te psiaki, a moge tylko wspomóc finansowo i dzięki Irence, która podpowiedziała mi żebym spróbowała pisać teksty ( nie wiem jak Ona to wyczuła ) robię i mam z tego niesamowitą satysfakcję :loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):

ano mój :oops: tak bardzo kofffam te psiaki, a moge tylko wspomóc finansowo i dzięki Irence, która podpowiedziała mi żebym spróbowała pisać teksty ( nie wiem jak Ona to wyczuła ) robię i mam z tego niesamowitą satysfakcję :loveu:

Maryś to może byś mojemu Rufiemu napisała co??:razz::user::modla::modla::modla:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Maryś to może byś mojemu Rufiemu napisała co??:razz::user::modla::modla::modla:

Lu_Gosiaczku mogę chociaż nie od razu, bo jestem w trakcie pisania tekstu dla innej bidy :placz: ... a ja jestem na jego wątku bo ostatnio to dosyć popularne imię na wątkach ????

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
to ten z mojego podpisu pies z lasu - ktoś go w kolcztce na łańcuchu przybił do drzewa w lesie:placz::placz::placz:
nie musi od razu...poczekam spokojnie

znalazłam :grins::grins::grins:

Posted

Dziekuję serdecznie Wszystkim.:loveu:
Baldek2 witam na wątku Alberta.Widzę,że masz nawet jego banerek:multi:To znaczy ,że jesteś jego szczególnym/ą/ wielbicielem/ką/ to tak jak ja. To naprawdę piękny i wspaniały pies. Znam go osobiście:multi:
Ktoś na wątku pytało konto??? Chyba Bambino ?? Konto jest na pierwszej stronie.

Posted

Kupiłam 10 cegiełek dla Alberta ( sroki4). Siano wysłałam na konto podane przy allegro. Niestety więcej już nie dam rady.
Marysia55, solidnie wzięłaś się do roboty z tymi pw :cool1:

Posted

[quote name='Bambino']Kupiłam 10 cegiełek dla Alberta ( sroki4). Siano wysłałam na konto podane przy allegro. Niestety więcej już nie dam rady.
Marysia55, solidnie wzięłaś się do roboty z tymi pw :cool1:

a co :evil_lol: " mówisz-masz" :buzi: ( ja tez kupiłam kilka cegiełek z allegro, niech służą naszemu chłopakowi :p )