eduso Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 (edited) Lara - przeslij mi prosze tego maila - powysyłam "moim" ludziom ;) __Lara napisał(a):Cioteczki, ja zgodnie z obietnicą dziś powysyłam maile do ludzi dobrej woli, trzymajcie kciuki żeby spotkało się to z odzewem ;) Edited July 26, 2014 by eduso Quote
Lu_Gosiak Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 ja czekam na przesyłkowe i zaraz potem robie bazarek. Alberciku:loveu: Quote
sonikowa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Będzie pomoc z Niemiec :loveu: choć pewnie wszystkiego nam nie opłacą.. Szcegóły wysyłam Majeczce, a potem jak się już wszystko poustala dam znać tutaj. Quote
majka50 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Kochane cioteczki dokładne rozliczenie jest na 2 stronie. Laro Bardzo, bardzo Ci dziekuję:loveu:Wszystkim którzy wpłacają na leczenie, specjalistyczną karmę i hotelik dla Alberta serdecznie dziękuję.Nie wiem co mam więcej powiedzieć.:Rose: Cioteczko sonikowa napiszę do Ciebie na pw. Tobie tez barzdo,bardzo dziękuję.:loveu: Quote
majka50 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Jeżeli przekręciłam nazwisko lub kwota się nie zgadza to proszę krzyczeć zaraz poprawię .Tylko nie bić:shake:. Quote
taks Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 dziś poszła druga rata czyli 200 zł ( ponownie od "Janina Lewandowska")jako reszta z deklarowanych na hotel.Na razie tyle ale może znajdę jeszcze jakiegoś sponsora:roll: Quote
majka50 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Taks dziękujemy bardzo:loveu:Proszę przekaż podziękowania Pani Janinie Lewandowskiej. Quote
agata51 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Przypominam tylko, że Bolesław Malinowski to ja. ;) Quote
majka50 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Pamiętam kochana cioteczko i już dopisuję twój nick przy nazwisku:loveu: Quote
irenaka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Majeczko:loveu: Wklejam kolejny rachunek:-(. Masakra cenowa:-(. Quote
__Lara Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='eduso']Lara - przeslij mi prosze tego maila (na dixizoo@interia.pl) - powysyłam "moim" ludziom ;) Ok, zaraz to zrobię ;) Quote
marysia55 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 __Lara napisał(a):Ok, zaraz to zrobię ;) Lara jak zawsze nie zawodna :loveu:, pamietaj mafia oczy ma wszędzie :diabloti::diabloti: Quote
__Lara Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 marysia55 napisał(a):Lara jak zawsze nie zawodna :loveu:, pamietaj mafia oczy ma wszędzie :diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: eduso napisała o "swoich" ludziach, a więc ja też mam "moich" ludzi :evil_lol::diabloti: Quote
majka50 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 No znowu szczena mi opadła. :cool3: Ale jeszcze czerwiec a potem u Danusi będzie hotelik taniej . Ale leki na te schorzenia które ma Albert są bardzo drogie i dalej trzeba będzie walczyć o pieniądze żeby zapewnić mu godziwe życie,minimalizując ból. Quote
Lionees Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 A ta ostatnia faktura to za co jest?jakieś badania,RTG,czy co?:roll: Quote
Lionees Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Majeczko pisać do Izy o allegro cegiełkowe,czy jak?Bo pewnie mogłaby juz zrobic. Quote
__Lara Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 majka50 napisał(a):Nie Reniu . To jest faktura za pobyt Alberta w lecznicy od dnia 18-31 maja br. Do tego leki : Scanodyl,Ranigast,Witaminy i kwas Omega3. W sobotę jadę do Radomska to może uda mi się porozmawiać z dr. Dobrowolskim. Poproszę go o szczegółowe rozliczenie.Kurcze co uzbieramy trochę pieniędzy to radość nie trwa długo.Dostaję fakturkę i już po radości.A co z dobrymi specjalistycznymi lekami.:shake: Albert powinien takie dostawać do końca życia:-( i do tego specjalistyczną karmę. W życiu nie uzbieram takich pieniędzy:-(Jeżeli fundacja niemiecka nam nie pomoże to będzie ciężko. Znowu mam doła. To może rzeczywiście Isadora niech zrobi allegro cegiełkowe? majeczko, głowa do góry! Quote
majka50 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Nie Reniu . To jest faktura za pobyt Alberta w lecznicy od dnia 18-31 maja br. Do tego leki : Scanodyl,Ranigast,Witaminy i kwas Omega3. W sobotę jadę do Radomska to może uda mi się porozmawiać z dr. Dobrowolskim. Poproszę go o szczegółowe rozliczenie.Kurcze co uzbieramy trochę pieniędzy to radość nie trwa długo.Dostaję fakturkę i już po radości.A co z dobrymi specjalistycznymi lekami.:shake: Albert powinien takie dostawać do końca życia i do tego specjalistyczną karmę. W życiu nie uzbieram takich pieniędzy:-(Jeżeli fundacja niemiecka nam nie pomoże to będzie ciężko. Quote
irenaka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Majeczko:loveu: A czy Ty nie możesz poprosić Pana Doktora o informację jaka w tych fakturach jest kwota za leczenie a jaka za pobyt? A może to uzgodniłaś przez telefon? Te faktury są masakrycznie wysokie. Może leki uda się załatwić taniej i zejść z kosztów? Quote
majka50 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Za hotelik jest 20 złotych za dobę. 14 dni x 20,00 to jest 280,00złotych 100,00 jest za leki. Pan doktor prześle mi dokładną rozpiskę bo już z nim rozmawiałam.Drogi jest Scanodyl. Quote
majka50 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Kurde co się dzieje dzisiaj z tym dogo. Piszę już trzeci raz to samo i posty mi znikaja. Reniu piszę jeszcze raz. Bardzo Ci dziękuję za pamięć.:loveu: Ponieważ pojawiła się na wątku Isadora7 i napisałam do niej pw. z prośbą o allegro to poczekajmy ze dwa dni. Jeżeli nie odpisze lub odpisze i powie,że nie zrobi to będę Cię bardzo ale to bardzo prosiła o pomoc w tej sprawie i porozmawianie z Izą.Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję.:loveu: Gosia zadzwoń do mnie proszę. Ewa powiedziała,że wyśle paczuszkę z rzeczami na bazarek w tym tygodniu bo jej nie było. Quote
marysia55 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 majka w takim razie ja zaraz robie przelew za czerwiec, ale odnośnie leku Scanodyl, to może warto byłoby popisać na innych wątkach czy ktoś nie ma zbędnego. Widziałam nieraz na krakowskim wątku, że ktoś zgłaszał chęć przekazania jakiego leku, ponieważ jego psu już był niepotrzebny. Jakbyś wkleiła taka prośbę na wątki może byłby odzew, albo dodaj do swojej subskrypcji wtedy gdzie byś się pokaza na wątku ta prośba byłaby widoczna :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Albercik bardzo sie ucieszył z wizyty, starsznie towarzyski pies doktora sobie obrał za swojego pana i lezenie przy Nim to pełnia szczescia dla Albercika, a oto i nasz przystojniak Quote
Recommended Posts