Jump to content
Dogomania

mała sunia 10 lat w schronie, czy dostanie szanse na dom?!?! MA SUPER DOM!

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nareszcie mogłam wrócić, pani która do mnie dzwoniła w sprawie Małej więcej się nie odezwała, więc cieszę się że Mała ma kolejną szansę na dom, a z tego co mówiła Pianka to jeśli Mała pojedzie będzie mieć jak w raju. Trzymamy :happy1: za powodzenie . Musi się udać. ;)

Posted

Pianka się boi że zapeszę ale to już za dwa dni w piątek rano wyjeżdża do Wrocławia , więc myślę że nie ;) . Pani ma już swojego psa więc Mała będzie mieć kawalera. (jej sunia odeszła jakiś czas temu ). Pianka obiecała zdjęcia z wyjazdu do nowego domku bo jedzie z nią osobiście i na pewno wszystko po powrocie zrelacjonuje ;).

Posted

Mała właśnie siedzi u mnie:lol:
Już po kąpieli, śliczna i pachnąca:loveu:
Moja Diana jak zwykle fochy strzela i ząbki Małej pokazuje:mad:

Mała po schodach nie umie chodzić, jak weszliśmy do klatki to przed schodami zaczęła panikować:shake:

Mam nadzieje, że jutro przezyjemy jakoś podróż:cool1:

Posted

Pianka jak tylko wrócisz pisz koniecznie co i jak, tak mało ostatnio powodów do radości, adopcje w schronisku całkiem padły a i na dogo jest u naszych psów bardzo pusto :roll: .

Posted

Po raz kolejny mamy dowód, że warto zakładać watki na dogo. Pani Małą wypatrzyła właśnie tutaj:multi:

Mała to normalnie pies ideał:lol: taka grzeczna, u mnie w nocy ładnie przespała, w pociągu jechała jakby od zawsze podróżowała:lol:
Pani Małej po prostu przewspaniała, będzie jej tam superaśnie. Z kolega a właściwie braciszkiem Rufuskiem sie super dogadała.

Pani obiecała zdawać relacje co u nich słychać, już dostałam przed chwila smsa, że Mała jest już po długim spacerku, brykała sobie jak bumerang. Ładnie zjadła kolacje i wszystko jest ok:razz:

no i zdjęcia..... za chwilke:evil_lol:

Posted

baaaaaardzo sie ciesze :multi::multi::multi:

juz zmieniam tytuł i dziekujęmy Pani Małej za domek, miłość i cudownego braciszka :loveu::loveu::loveu:

edit:

ale zonk tytuł już zmieniony :mad::mad::mad: no tak z modem mamy do czynienia :lol::lol::lol:

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...