iwona213 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 co u małej? jedzie do domku?? potrzebuje transport na 9 sierpnia do wrocławia moze udaloby sie połączyć?? Quote
Nikus Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Nic nie wiadomo.Ale na 9 sierpnia nie da rady.Jadę z Bolem do Iwonicza;) Quote
Bjuta Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 No i co? Bo ja już Małej od dawna nie wznawiałam allegro, bo jakoś tak ciągle była nadzieja, że nie trzeba... Quote
Pianka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Nie ogłaszajcie jej na razie. Tylko trzymajcie póki co kciuki;) Quote
kaa Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Nareszcie mogłam wrócić, pani która do mnie dzwoniła w sprawie Małej więcej się nie odezwała, więc cieszę się że Mała ma kolejną szansę na dom, a z tego co mówiła Pianka to jeśli Mała pojedzie będzie mieć jak w raju. Trzymamy :happy1: za powodzenie . Musi się udać. ;) Quote
iwona213 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 w takim razie do nowin leci krowa, powodzenia mała i trzymam nadal kciuki ;) Quote
iwona213 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Kasia nie bądz taka tajemnicza, napisz cos wiecej ;) Quote
kaa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Pianka się boi że zapeszę ale to już za dwa dni w piątek rano wyjeżdża do Wrocławia , więc myślę że nie ;) . Pani ma już swojego psa więc Mała będzie mieć kawalera. (jej sunia odeszła jakiś czas temu ). Pianka obiecała zdjęcia z wyjazdu do nowego domku bo jedzie z nią osobiście i na pewno wszystko po powrocie zrelacjonuje ;). Quote
iwona213 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 dzieki, strasznie się cieszę :):):) Quote
Pianka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Mała właśnie siedzi u mnie:lol: Już po kąpieli, śliczna i pachnąca:loveu: Moja Diana jak zwykle fochy strzela i ząbki Małej pokazuje:mad: Mała po schodach nie umie chodzić, jak weszliśmy do klatki to przed schodami zaczęła panikować:shake: Mam nadzieje, że jutro przezyjemy jakoś podróż:cool1: Quote
kaa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Pianka jak tylko wrócisz pisz koniecznie co i jak, tak mało ostatnio powodów do radości, adopcje w schronisku całkiem padły a i na dogo jest u naszych psów bardzo pusto :roll: . Quote
Pianka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Po raz kolejny mamy dowód, że warto zakładać watki na dogo. Pani Małą wypatrzyła właśnie tutaj:multi: Mała to normalnie pies ideał:lol: taka grzeczna, u mnie w nocy ładnie przespała, w pociągu jechała jakby od zawsze podróżowała:lol: Pani Małej po prostu przewspaniała, będzie jej tam superaśnie. Z kolega a właściwie braciszkiem Rufuskiem sie super dogadała. Pani obiecała zdawać relacje co u nich słychać, już dostałam przed chwila smsa, że Mała jest już po długim spacerku, brykała sobie jak bumerang. Ładnie zjadła kolacje i wszystko jest ok:razz: no i zdjęcia..... za chwilke:evil_lol: Quote
iwona213 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 baaaaaardzo sie ciesze :multi::multi::multi: juz zmieniam tytuł i dziekujęmy Pani Małej za domek, miłość i cudownego braciszka :loveu::loveu::loveu: edit: ale zonk tytuł już zmieniony :mad::mad::mad: no tak z modem mamy do czynienia :lol::lol::lol: Quote
kaa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 No i suuuuuuuuuuper oby takich domków więcej :multi::multi::multi: Quote
Brysio Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Mała ale szczęscie Ci się przytrafiło :loveu::loveu::loveu: Quote
Bjuta Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Bardzo się cieszę!!! 10 lat w schronie i raj na do końca życia! :loveu: Quote
Pianka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Mała była na wczasach nad morzem. Też chce :D Kto mnie przygarnie?:evil_lol: Quote
Recommended Posts