Jump to content
Dogomania

mała sunia 10 lat w schronie, czy dostanie szanse na dom?!?! MA SUPER DOM!

Recommended Posts

Posted

kaa napisał(a):
Pewnie że cudna, odkryliśmy z Pianką czemu ona na zdjęciach smutno wychodzi ,ona się obawia aparatu:lol: , Pianka ma jeszcze fajne zdjęcia jak się uśmiecha, ale niechcący jej się wlączyła lampa błyskowa i jak tylko błysła mała czym prędzej zwiała do budy.;)

ok. to troche spóźnione te zdjęcia, ale:lol:

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana suńka była z nami na spacerku wczoraj, Iwonka z nia chodziła;) i wcale z niej nie jest zadna babcia, zasówa do przodu jak nikt i jako jedna z nielicznych się kąpała:loveu:

tu dwa zdjęcka

Posted

Brysio niestety nie napisałam żeby nie obserwować, pewnie dlatego miała 2 osoby bo nikt nie dzwonił, no chyba że o czymś nie wiem ;)

Kaa tak Mała ma być jutro w Nowinach (jeśli wydrukują ogłoszenie, bo ostatnio to różnie bywa), przepraszam za Romeo, byłam pewna że jedzie dziś do TV więc stwierdziłam że nie ma sensu ogłaszać go jutro, bo może znalesc domek wcześniej. Za tydzień muszę dać moją bide, zaczynam się obawiać że zrobi coś mojej Fidze http://www.dogomania.pl/forum/f28/wycienczona-60-kleszczy-potrzebny-dom-w-schronie-zginie-jest-za-slaba-pomocy-137446/ ale następnym razem napewno poleci Romeo.

Posted

iwona213 napisał(a):
właśnie dostałam informację z Nowin że jutro również nie ukaże się ogłoszenie, ponieważ nie ma rewersu. Wszystko pod górkę...

Cóż show biznes , tojota płaci za ostatnią stronę to gazeta ma zarobek :roll:

Posted

Brysio raczej nie kręcą, tym razem przynajmniej mnie poinformowali że ogłoszenie nie wyjdzie, bo wcześniej dowiadywałam się dopiero jak kupowałam gazete.

Posted

ale Małej było za mało tej wody:shake: i po spacerze musiała wejśc do kontenera z wodą:diabloti::evil_lol:

KONIEC
mam jeszcze filmik jak Mała hasa, krótki bo krótki, ale jest;)

Posted

Brysiaczku wyszło ogłoszenie, ale dałam Kire (nie było pewnego jeszcze domku) ale niestety i tak nikt nie dzwonił, i powiem szczerze ze jestem bardzo zaskoczona, ponieważ jak była Zorda (też młoda, bo zazwyczaj starsze ogłaszam) to było mase telefonów, a tu dziś nic. Może się jeszcze rozdzwonią, mam zastępczego psiaka bardzo podobnego do Kiry.