Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Juta']Witajcie
Dawno do was nie zaglądałam.
Mój Cacyk :
http://img337.imageshack.us/img337/2465/cacyk137pz3.jpg

http://img337.imageshack.us/img337/1327/cacyk134mu3.jpg

http://img217.imageshack.us/img217/3143/cacyk13rr1.jpg

http://img217.imageshack.us/img217/5108/cacyk136dr3.jpg

http://img58.imageshack.us/img58/8360/cacyk137ru7.jpg

Przepraszam za komentarz. Śliczny:loveu: napisz o nim coś więcej??;)

Zgodnie z regulaminem
Przypominam o niecytowaniu zdjęć a wstawianiu linków do nich ;)

Posted

Cieszę się, że się podoba i bardzo dziękuję za miłe słowa :loveu:.
To jest mój Cacyk, o którym już dawno temu pisałam i przedstawiałam jego zdjęcia. Wyrósł chłopak i nieco wydoroślał.
Ale chętnie przypomnę, żeby nie wertować zbyt wielu stron.
DON JUAN Y.T. Fangor
Jego ojciec to : Champion Polski, Interchampion MONOGRAM de Majodian
Jego matka : Q-MADAMM CARINA Top Ten
Skończył 12 miesięcy i ma na swoim koncie pierwszą wystawę z oceną doskonałą i tytułem Zwycięzca Młodzieży.
Niestety, nie umiem robić papilotów, więc włos jest "naturalny".
Żeby nie offować w galerii to jeszcze parę dzisiejszych zdjęć

Może ktoś z Was byłby tak miły i poinstruowałby mnie jak robić papiloty?

Posted

piesek jest śliczny. Załóż mu galerie bo jest co oglądać :loveu:. Zapraszam da nas (na oglądanie naszych dziewczyn ;)) Życzę dalszych sukcesów wystawowych i sukcesu w papilotowaniu włosa.

Posted

Hmmm... Założyć galerię powiadasz? :roll: Taką osobną?:oops: Noooo, pomyślę, bo w sumie to mam jeszcze dwie małe dziewczynki więc faktycznie może się skuszę:loveu:

Posted

Juta napisał(a):
Hmmm... Założyć galerię powiadasz? :roll: Taką osobną?:oops: Noooo, pomyślę, bo w sumie to mam jeszcze dwie małe dziewczynki więc faktycznie może się skuszę:loveu:

Pokaż panieneczki:loveu:

Posted

Dziękuję. Bardzo mnie cieszą Wasze słowa. Panienki na zdjęciu mają 8 tygodni. Urodziły się w hodowli Fangor. Ich ojcem jest HARRIS Y.T. Fangor a matką DELFINA ??? (bez metryki w ręku nie napiszę) - suka importowana z USA. Jak otrzymam rodowody z ZK moich yorków to wówczas założę im galerię i podam dokładnie ich pochodzenie. Na pamięć nie dam rady... :oops:
A tutaj nie chcę offować.

• 5 months later...
Posted

Ano miała, miała :cool3:. Ale obiecuję, że nadrobię zaległości. Mam już swój aparacik więc na pewno założę też galerię.
Don Juan - w domu Cacyk - w Polsce był tylko na jednej wystawie w klasie młodzieży z rezultatem Zwycięzca Młodzieży. W międzyczasie rzuciłam go jednocześnie na głębsze wody za granicą i jak na razie udało się skończyć championat Macedonii. W Polsce na pewno będziemy się pokazywali ale nie wiem kiedy dokładnie. Na razie chyba jednak chciałabym kontynuować mu championaty innych Państw i interchampionat. Zobaczymy, na razie nie zapeszajmy. Na pewno gdzieś będziemy.
A Ty skąd jesteś?

Posted

Juta napisał(a):
Ano miała, miała :cool3:. Ale obiecuję, że nadrobię zaległości. Mam już swój aparacik więc na pewno założę też galerię.
Don Juan - w domu Cacyk - w Polsce był tylko na jednej wystawie w klasie młodzieży z rezultatem Zwycięzca Młodzieży. W międzyczasie rzuciłam go jednocześnie na głębsze wody za granicą i jak na razie udało się skończyć championat Macedonii. W Polsce na pewno będziemy się pokazywali ale nie wiem kiedy dokładnie. Na razie chyba jednak chciałabym kontynuować mu championaty innych Państw i interchampionat. Zobaczymy, na razie nie zapeszajmy. Na pewno gdzieś będziemy.
A Ty skąd jesteś?

Ja z Kwidzyna ale teraz z Zahi staramy sie dużo jeździć.

Posted

Cacyk

Jego rodowodowe imię to

DON JUAN Y.T. Fangor

Urodzony 20.09.2007
Wzrost : 22 cm
Waga : 2,5 kg

Ojciec : Ch. Pl, Interchampion MONOGRAM de Majodian
Matka : Q-MADAMM CARINA Top Ten

Cacyś jest bardzo dumnym - momentami wręcz zadufanym w sobie ;) - energicznym, narcystycznie nastawionym do swojej osóbki ale bardzo mądrym i grzecznym młodzieńcem.

Bardzo lubi pokazywać się w ringu, co oczywiście bardzo mnie cieszy.
Na razie był tylko kilkukrotnie prezentowany w Polsce i za granicą.
Jego dotychczasowe osiągnięcia to Zwycięzca Młodzieży (Polska) oraz Champion Macedonii

Tak mój skarb wyglądał, gdy miał +/- 4 tygodnie :

Tak, gdy miał 6 miesięcy :

Posted

Dixi i Lola - siostry

Rodowodowe imię Dixi to

X-SUGAR Y.T. Fangor

Rodowodowe imię Loli to

X-TREME Y.T. Fangor

Dziewczynki są urodzone 20.07.2008

Ojciec : HARRIS Y.T. Fangor (FLASH JACK WONDER OF LOVE - TINA FANGOR TY BLUE DUSK)
Matka : TINA FANGOR TY Blue Dusk (Blue Dusk YOU'ARE MY HERO - Blue Dusk STAR'S IN THE WIND)