yoshiyuki Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 odwiedzajcie, odwiedzajcie, postaram się jutro wrzucić Przegubowca :) Quote
yoshiyuki Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Przegubowiec boks - A2 Przegubowiec to mały psiak, długi o prześmiesznym imieniu, które w sumie do niego pasuje ;) Wygląda jakby miał blizny na pyszczku, ale tak nie jest, poprostu sierść mu tak rośnie, kto wie, może kiedyś na coś chorował i tak mu poodrastało, jeśli tak, to teraz już jest zdrowy :) Przegubowieć bardzo chętnie podjadał smakołyki, i był pełen humory, byle do przodu, byle wszystko zobaczyć. W sumie sama nie wiem czy imie ADHD nie pasowało by do niego bardziej :cool3::loveu: Ma słodziutkie uszka. Pies który na pewno będzie lubiał długie spacery ale i szaleństwo, zabawe z panem. Ma energie i miejsce w serduchu by kogoś pokochać :) Quote
Ank@ Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 A Przegubowiec był dzisiaj ze mną na spacerze. Powinni go trochę odchudzić bo klucha się z niego zrobi. Quote
yoshiyuki Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 cóż, widać chce dorównać koleżance z boksu :evil_lol: seda... to dopiero klucha :roll: Quote
Bewarka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Wezme sobie banerek do podpisu jeśli można :) Quote
Ank@ Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 wątek podupada :shake: co z psiakami z pierwszych postów? Quote
yoshiyuki Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 podupada bo niestety miałam sesje... teraz mam praktyki i mnie dalej nie będzie, w schronisku pewnie pojawię się dopiero za miesiąc. Na razie fizycznie nie jestem w stanie :( Quote
gossia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 cudny ten Lunek :loveu::loveu::loveu: Znajdzie szybko domek ;) pozdrawiam. Quote
Recommended Posts