ilon Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Od wczoraj czyli 06.04 w okolicach ulicy Krasińskiego, Sierakowskiej, Kościuszki w Izabelinie biega pies (lub suczka) w typie Siberian Husky w kolorze wilczo - białym,dość szczupły(a), ma obrożę. Niestety jest zdezorientowany(a) i nie podchodzi bliżej niż kilka metrów. Quote
jolek68 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 a nie macie szans by go złapać lub chociaż zrobić mu zdjęcie :shake: dużo osób szuka swoich sh :shake: Quote
ilon Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 próbowałam, nie podchodzi bliżej niż na ok 10 metrów do koła otwarta przestrzeń, jest szybki. Dziś go nie widziałam. Miał(a) czarną lub brązową obrożę. Od dawna śledzę info o zagubionych, to nie był żaden ze znanych mi ze zdjęć (niestety) Quote
marcysia51 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Szkoda,że nie chce dać sie złapać.Pewnie biedulek przerażony :( Quote
jolek68 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 ilon napisał(a):próbowałam, nie podchodzi bliżej niż na ok 10 metrów do koła otwarta przestrzeń, jest szybki. Dziś go nie widziałam. Miał(a) czarną lub brązową obrożę. Od dawna śledzę info o zagubionych, to nie był żaden ze znanych mi ze zdjęć (niestety) czasami tułaczka potrafi zmienić wygląd psa :shake: inna sprawa że wiekowo były młode(mój i Ani) przed zaginięciem i przez to też mogły się zmienić :shake: postaraj się go złapać ;)szkoda psiny bez względu na to kto jest właścicielem ;) Quote
ilon Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Wczoraj go nie spotkałam, nie przejdę obojętnie jeśli znowu go zobaczę. Istnieje też możliwość, że mieszka gdzieś w okolicy i jest wypuszczany (znam i takie przypadki..). Wyglądał na bardzo drobnego psa, ale sądząc po budowie raczej była to suczka. Quote
jolek68 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 tak czy siak, jak możesz to rozejrzyj się a może jak Ci się uda to popytaj ;) Quote
jolek68 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 ilon to dla Ciebie ;) **___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ Kurczaczków Zielonych Baranków Czerwonych Bazi Różowych Pisanek Kolorowych Dyngusa Tęczowego I Wszystkiego Dobrego Quote
ilon Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Bardzo dziękuję :Rose: życzę , żeby spełniły się marzenia i skończyły zmartwienia Dziś trafiłam na takie ogłoszenie Alaskan malamutka znaleziona - Biuro Rzeczy Znalezionych i Zgubionych na Gumtree Warszawa Podobieństwo jest baaaardzo duże, od ostatniego razu nie spotkałam tego psa. Jeśli to ten sam to raczej nie był stąd, w Izabelinie nie widziałam ogłoszeń. Quote
jolek68 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 widziałam te ogłoszenie ale na innej stronie ;) ktoś mało obeznany bo z malamuta to ta sunia nie ma nic :shake: nawet oczy ma haszczakowe :shake: czyli podobna do tej co Ty ją widziałaś??? Quote
ilon Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Tak podobieństwo jest bardzo duże, ale nie zauważyłam, żeby miał oczy różnego koloru, a ten chyba ma. Nie wiem, czy mogłabym to przeoczyć, jeśli nie to tamten miał oba brązowe. Quote
jolek68 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 może się jednak jeszcze pokaże :shake: szkoda psiny, teraz tyle kleszczy i idiotów co pastwią się nad takimi łagodnymi psami :crazyeye: napisz jakby co ;) Quote
Recommended Posts