Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 24.10.2021 o 12:31, Livka napisał:

Tysiu znasz te miejsca ?

Ten pierwszy polecało mi parę osób bezpośrednio. Druga współpracuje z Fundacją Fundusz Migotkowy, można podpytać. Osobiście w żadnym z tych miejsc nie byłam.

Posted
Dnia 24.10.2021 o 12:54, Alaskan malamutte napisał:

Livko, jeśli te hoteliki są w lubelskim i zechcą przyjąć niufka, to  jestem w stanie podjechać i zobaczyć jakie są tam warunki. Tylko proszę Tysię o namiary

Hotelik u Reksa jest w lubelskim, w Rudce Kozłowieckiej:
https://www.facebook.com/Domowy-Hotel-dla-Psów-U-Reksa-kom-609-493-664-469778719761705

Poleciły mi ten hotelik dziewczyny z Chełmskiej Straży.

Posted
Dnia 24.10.2021 o 13:16, Livka napisał:

Dziewczyny jeśli mogłybyście posprawdzać te hoteliki byłoby super.

Rozesłałam do naszych dogomaniackich DT zapytania i czekam.

Zadzwon do Toli. Wiem z szukania czegos dla Borysa, ze własnie największy jest problem z miejscem dla dużego samca. Dlatego zresztą Borys jest u nas 😉 Kibicuje niufkowi bardzo mocno.

Posted

Alaskan wyraziła chęć sprawdzenia tych hotelików w okolicy.

Do Toli zadzwonię jak będzie już coś pewnego, nie chcę jej głowy zawracać bo nic w tej chwili nie mam.

Mało też wiemy o samym psie.

Nie wiem czy Tola podjedzie do schroniska czy może Alaskan żeby się czegoś na jego temat dowiedzieć.

Posted
Dnia 24.10.2021 o 17:06, mdk8 napisał:

pisałyśmy w tym samym czasie 🙂

Chyba tak 🙂

Dnia 24.10.2021 o 17:26, Tyśka) napisał:

Niestety, w tej chwili nie mogę polecić tego hoteliku.

Szkoda, ale to Ty wiesz co i jak 🙂

Posted
Dnia 23.10.2021 o 15:14, mgog napisał:

Tak wiem o czym piszesz , leczyłam na to samo moją podhalankę - trzymaj się 

Dnia 23.10.2021 o 15:04, Livka napisał:

Dziękuję serdecznie.

I ja życzę zdrówka Twojej psince ❤️

Dnia 23.10.2021 o 14:31, konfirm31 napisał:

Zdrowia dla niufki ❤️

Dziękuję bardzo za życzenia.Lepiej nie będzie,byle się nie pogarszało.

Posted
Dnia 23.10.2021 o 15:10, Livka napisał:

Proszę !

1632655998245.jpg.6f06180e536f3c2078830a7954dea203.jpg.fad60bdf1270040baf4c6d379cbfb3d6.jpg

To spojrzenie łamie serce 😞 😞

gdybym nie miała problemów zdrowotnych i sporej gromadki psich staruszków, dałabym mu BDT, patrzę na niego i ryczę 😞 😞

Posted
Dnia 24.10.2021 o 20:22, agat21 napisał:

A co myślicie o zapytaniu grupy pomocowej dla Niufków na fb? Tam może byliby w stanie polecić jakieś miejsce? 

Jakiś czas temu pytałam czy ktoś jest w grupach niufiarzy i mógłby tam szukać pomocy. Nadal to podtrzymuję, myślę że to zwiększy szanse dla niufka. 😉

Posted

Dobry wieczór, bardzo, bardzo się cieszę, ze piesek dostanie szanse! Ela napisała mi o nim i dzięki Niej tutaj trafiłam i przyznam, ze serce pęka, kiedy się patrzy na ten rozdzierający smutek. Ode mnie 100 PLN stałej dla niego, na pewno będzie miał wydatki.

Dziękuję za Waszą pomoc dla tych potrzebujących biedaków:)

Co do hoteliku, to nie mam dużego doświadczenia. Szkoda, ze u Dexterki nie ma miejsca. Ona ma doświadczenie z dużymi psami. 

• Like 4
Posted

Dopiero dotarłam do zamojszczaka, bardzo się cieszę, że dostał szansę na wyjście ze schroniska.

To nie jest miejsce dla żadnego psa, a niufek wyjątkowo tam rozpaczał.

Przynoszę też informację o kolejnej stałej deklaracji  - od Iwony z Sosnowca - 25 zł.

• Like 2