maciaszek Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Niestety cud się nie zdarzył, Krówka nadal w schronie. Jeśli chodzi o stosunek do kotów to będziemy wiedzieć tylko to, co napisałam powyżej. A co do zachowywania czystości to Krówka czystą panną jest, ale jeszcze pracownicy mają się przyjrzeć tej kwestii i potwierdzić. Jeśli chodzi o wydanie Krówki na dt to owszem, ale tylko taki, który jest w Katowicach albo blisko Katowic (żeby ew. właściciel mógł ją odebrać). Do dalszych dt Krówka mogłaby pojechać dopiero po zakończeniu kwarantanny (no chyba, że dt będzie twardo negocjować i będzie uparty, to może się uda...;) ). Quote
Maszaberla Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='silke']Lara, Maciaszku, sprawdźcie, proszę, najszybciej jak to możliwe, jak ona się odnosi do kotów. Silke czy kroila sie jakas opcja, ktos chcial ja moze wziac? :oops: Nie daje mi spokoju wzrok sunieczki i ta jej rezygnacja:shake: Czy ktos moglby zrobic bannerek? Lara wysylam Ci maila na pw Quote
maciaszek Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Poczekajmy może do końca kwarantanny z tym allegro wyróżnionym, ale inne ogłoszenia (w tym allegro niewyróżnione) to może już zacząć robić? Chyba tak. Quote
__Lara Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 maciaszek napisał(a):Niestety cud się nie zdarzył, Krówka nadal w schronie. Jeśli chodzi o stosunek do kotów to będziemy wiedzieć tylko to, co napisałam powyżej. A co do zachowywania czystości to Krówka czystą panną jest, ale jeszcze pracownicy mają się przyjrzeć tej kwestii i potwierdzić. Jeśli chodzi o wydanie Krówki na dt to owszem, ale tylko taki, który jest w Katowicach albo blisko Katowic (żeby ew. właściciel mógł ją odebrać). Do dalszych dt Krówka mogłaby pojechać dopiero po zakończeniu kwarantanny (no chyba, że dt będzie twardo negocjować i będzie uparty, to może się uda...;) ). Ufff, może to i dobrze, że jest w schronie (obawiałam się czegoś...). Maciaszku, daj mi znać kiedy mogę zacząć jej robić ogłoszenia. Napewno allegro wyróżnione i myślę, że kasę przeznaczymy z naszej skarpety :) Maszaberlo, odpisałam na PW, dzięki ;) Quote
silke Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Maszaberlo, zastanawiam się (powoli i starannie, bo sytuację w domu ma dość specyficzną: dziecko i koty) nad DT dla krówki u mnie. Zastanawiam się, bo decyzja nie jest łatwa. W ciemno jej nie mogę podjąć, dlatego w sobotę przed południe chcę być w schronie, zeby poznac krówkę. Zobaczymy. Gdybym się zdecydowała i wszystko wyglądałoby ok, to pewnie i tak czekałabym do końca kwarantanny (gdybym musiała sama po nią jechać do KAtowic - wcześniej się raczej nie wyrobię ze względu na pracę i dziecięce sprawy). Przed samymi Swiętami już się nie uda - jutro sterylizuję swoją kotkę, to nie jest dobry moment na przyprowadzanie nowego zwierza. Zobaczymy. Życzę suni OD ZARAZ 1) właściciela w schronie z językiem na brodzie po psa; 2) DT na miejscu, jeśli właściciel nie przyjdzie. Maciaszku, wiesz o niej cokolwiek więcej niż dotąd? Quote
maciaszek Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 silke napisał(a):Maciaszku, wiesz o niej cokolwiek więcej niż dotąd?Niestety nie. Quote
Ola la Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [SIZE=2]Witajta! Suniu wybacz ,ze dopiero teraz melduje sie z ogogloszeniami ale neta nimiallam oj nimialam. O 00.00 sie uzrowil ,ale mądra Ola zapomniala nowego hasla na dogo!to sie nazywa trepizm! w kocu po wielu probach olsnilo mnie. Kroweńko uczyniłam ci ogloszonka na: [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1906219_smutna_molosowata_sunia_blaga_o_dom.html]Smutna molosowata sunia b Quote
MyrkurDagur Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Przyłączam się do suni... Jakie to smutne stworzenie... :-( Z tego, co przeczytałam, jest promyczek nadziei na DT u silke... Trzymam kciuki za Ciebie sunieczko... Quote
__Lara Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Ciotka silke jutro Cię odwiedzi maleństwo :loveu: Quote
silke Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 :cool3: Mam najmłodsza w stadzie świeżo po sterylce, ale jest ok, więc myślę, że spokojnie mogę się szykować na wizytę u krówki. Jeśli wstanę o 5 rano :p. Jakieś wieści o suczce? Może została odebrana? Quote
__Lara Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 [quote name='Natussiaa']baner od M&T: Dziękujemy :loveu: Quote
silke Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 maciaszku, będę jechać z Krakowa o 7 rano, powinnam być w schronisku koło 9. Czy możesz zadzwonić tam jutro i mnie zapowiedzieć? Bardzo zależy mi na tym, żebym mogła z nią pójść na spacer (pewnie po terenie schronu?), no, po prostu pobyć trochę. Z góry dzięki. :) Quote
maciaszek Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 silke napisał(a):Jakieś wieści o suczce? Może została odebrana?Krówka wciąż w schronisku. Banerek bardzo ładny :loveu:. Quote
Ola la Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 kurcz enie wiem czemu tamte linki sie nie pojawily:angryy: jeszcze raz: ale.gratka.pl/ogloszenie/1906219_smutna_molosowata_sunia_blaga_o_dom.html Adopcja psów - Psy.pl / Adopcje / Łatka piękna smutna moloska prosi o dom eoferty.com.pl/id119930.html kupiepsa.pl/detail.php?siteid=40077 ogloszenia.aleokazja.pl/Smutna-molosowata-sunia-prosi-o-dom.html,118579 gieldaogloszen.pl/ogloszenie.php?oid=16927 petworld.pl cafeanimal.pl przygarnij.pl/index.php?action=SHOW&id=747 A zrobic jej allegro?????? tzn moge jej zrobic zwykle tylko:-(ale cos mi sie obilo o oczy ze ktos chce zrobic wypasione taki? o silke super ze zapoznasz sie z sunia!!!!!!!!!!!!!! jestes kochana!krowka wyjdzie na pastwisko!:multi: Quote
silke Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ola la, dobra robota :lol: ! Ona taka bokserowata trochę, prawda? :hmmmm: . Myślisz, ze rodziła komuś mioty "bokserków"? No, teraz to już nieważne. A na imię dałabym jej "Mućka". Tylko nie wiem, co ona na to. :cool3: Quote
maciaszek Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 silke napisał(a): Czy możesz zadzwonić tam jutro i mnie zapowiedzieć?Ja już Cię zapowiedziałam. Wczoraj :). Wiedzą, że masz przyjechać, wiedzą, że jedziesz z Krakowa, że mają Ci Krówkę Mućkę wyprowadzić i że chcesz się o niej dowiedzieć jak najwięcej, bo rozważasz wzięcie jej na dt. Gdyby cos tam nosem kręcili postękaj :diabloti:, że specjalnie z Krakowa jechałaś, że chcesz ją na dt, ale poznać ją musisz. Ale pewnie nie będą kręcić nosem :). Quote
maciaszek Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ola la napisał(a):A zrobic jej allegro?????? tzn moge jej zrobic zwykle tylko:-(ale cos mi sie obilo o oczy ze ktos chce zrobic wypasione taki?_Lara oferowała zrobienie allegro wyróżnionego, ale z tym myślę, że poczekajmy na rozwiązanie sprawy (czy silke weźmie Krówkę na dt czy też sunia zostanie w schronie). Zwykłe allegro myślę, że by się przydało! Quote
Ola la Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ona taka bokserowata trochę, prawda? . Myślisz, ze rodziła komuś mioty "bokserków"? No, teraz to już nieważne. A na imię dałabym jej "Mućka". Tylko nie wiem, co ona na to. nio silke mysle ze wlasnie taka bokserkowa mordke ma :-D taka rasowo wygladajaca...mysle ze mize kogos zachwycic:loveu: no i mysle wlasnie ze rodzila mioty tzw "bokserow" czy innych molosowatych ...sprzedawanych potem jako rasowe na allegro za 300 zl:shake: a Mućka fajne imionko :-D dla mnie bomba:-D czyli Mućka:cool3:? _Lara oferowała zrobienie allegro wyróżnionego, ale z tym myślę, że poczekajmy na rozwiązanie sprawy (czy silke weźmie Krówkę na dt czy też sunia zostanie w schronie). Zwykłe allegro myślę, że by się przydało! aha ok to jak dzis mi ruszy allegro(bo nie moge zaznaczyc kategorii "przedmiotu" to zrobie Mućce zwykle allegro. Trzymam kciuki za jutrzejsze spotkanie slike i Mućki!!!! Quote
maciaszek Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='Ola la']nio silke mysle ze wlasnie taka bokserkowa mordke ma :-DA mnie się ona z jakąś inną rasą kojarzy, tylko ciągle nie mogę sobie uświadomić z jaką... Quote
silke Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 maciaszek napisał(a):A mnie się ona z jakąś inną rasą kojarzy, tylko ciągle nie mogę sobie uświadomić z jaką... Beagle? W schronisku poradzę sobie. :cool3: Quote
Recommended Posts