NigdyNigdy Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Cyraneczka napisał(a):Nie, no Kasiu, z całym szacunkiem.... dla Siko i innych psiaków... ale Tia i Shisha to raczej suczki, którym się nie mogło to zdarzyć :diabloti:. No chyba, że u sędziego, który woli typ zupełnie inny niż one, a Pani Larska do nich nie należy. Poza tym, może gdyby prezentował je np. mój brat, który nigdy nie był na wystawie i nie ma pojęcia co się robi z psem na ringu, to może... Ale ty, stary wyjedacz ringowy, teraz nawet Siko zaprezentowałabyś na BOBa :-) Oj! Oj! Cudotwórcą to ja chyba jednak nie jestem :evil_lol: Chociaż fakt- zdarzyło mi się z Siko zdobyć jednego dnia ocenę dostateczną od Argentyńczyka, żeby w dniu następnym zakosić CACIB'a od japońskiego sędziego. Shisha i Tia.... Tak- obie suczki wysokiej klasy i zgodziłabym się z Twoją tezą, gdyby nie jeden drobny szczegół- 19 lat jeżdżenia po wystawach i oglądanie różnych "interesujących" sytuacji, że choćby wspomnę oceny bardzo dobre dla połowy suczek w klasie championów w Budapeszcie (w tym dla Jagny i Quennie- bez słowa komentarza) :diabloti: Zwycięzców Europy z oceną bardzo dobrą również już widziałam, więc jadąc na wystawę jestem przygotowana na każdy rodzaj niespodzianek. Nie ukrywam jednak, że liczyłam na rozsądek p. Larskiej, którą cenię wysoko :rolleyes: Quote
ORFEUSZ Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Odemnie też wielkie gratki dla KASI i Jagienki,oraz dla rozrabiających GIDELSKICH SAŃ znowu wasz weteran zaszalał ,CEDAR jest super :happy1::happy1::happy1: Quote
gidelskie-psy Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 NigdyNigdy napisał(a): Z tego miejsca, serdecznie dziękuję Kasi za podjęcie się wystawienia Żuczka na porównaniu o rasę- wiem, że to nie łatwe zajęcie ; ależ to sama przyjemnośc nie ma za co dziękować ORFEUSZ napisał(a):Odemnie też wielkie gratki dla KASI i Jagienki,oraz dla rozrabiających GIDELSKICH SAŃ znowu wasz weteran zaszalał ,CEDAR jest super :happy1::happy1::happy1: Mamy nadzieje że nasz ''dziadek'' jeszcze nie raz narozrabia i bardzo dziękujemy Quote
Recommended Posts