Malgoska Posted October 4, 2021 Author Posted October 4, 2021 43 minuty temu, mari23 napisał: Ja też 2 cegiełki na razie, jeszcze się rozejrzę dziękuję bardzo 31 minut temu, Ellig napisał: Hop do góry hop Quote
Malgoska Posted October 4, 2021 Author Posted October 4, 2021 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: 1 godzinę temu, Poker napisał: podrzucam wyżej i ja podrzucę Quote
Radek Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 27 minut temu, togaa napisał: Kto tu jeszcze dzisiaj zajrzy ? Zaglądam :) 1 Quote
3 x Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 aaa, jaki cudny dinozaur :) podziwiam ludzi, którzy mają cierpliwość do dziergania maskotek i każda praktycznie, bez wyjątku, mnie zachwyca Quote
Malgoska Posted October 5, 2021 Author Posted October 5, 2021 13 godzin temu, togaa napisał: Kto tu jeszcze dzisiaj zajrzy ? mam nadzieję 13 godzin temu, Radek napisał: Zaglądam i ja 11 godzin temu, 3 x napisał: aaa, jaki cudny dinozaur podziwiam ludzi, którzy mają cierpliwość do dziergania maskotek i każda praktycznie, bez wyjątku, mnie zachwyca może być i dinozaur.. To fakt wyrabia ogrom cierpliwości, każda robótka. 6 godzin temu, Ellig napisał: Dzień dobry I zapraszam dzień dobry 5 godzin temu, Patrycja96 napisał: dzień dobry dzień dobry 5 godzin temu, Radek napisał: Miłego dnia zaglądającym. dla wszystkich 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: dzien doberek dzień dobry 1 godzinę temu, Patrycja96 napisał: hoooopla wysoko po zakupy 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: hopsi hop 47 minut temu, Radek napisał: Jak ktoś szuka jednorożca to tutaj jest. jest i czeka; są też inne maskotki; może chcecie coś konkretnego ? 36 minut temu, Kamila Proc napisał: dawaj na 1 1 Quote
Radek Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 5 godzin temu, Malgoska napisał: są też inne maskotki; może chcecie coś konkretnego ? Ja to bym chciał tylko tak z lekka pod kreską jestem. We wrześniu awaria komputera, a teraz czekamy na termin operacji Gajulki. Operacja niestety tania nie będzie. Quote
Kamila Proc Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 1 godzinę temu, Radek napisał: Ja to bym chciał tylko tak z lekka pod kreską jestem. We wrześniu awaria komputera, a teraz czekamy na termin operacji Gajulki. Operacja niestety tania nie będzie. a co sie stalo? Quote
Recommended Posts