Paulina_mickey Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 A Ty siedziałaś może koło Niego jak śpiewał Vox? :cool3: Był ogłoszony jako pies miesiąca ale nikt Go nie chciał :placz: Quote
bico Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Paulina_mickey napisał(a):A Ty siedziałaś może koło Niego jak śpiewał Vox? :cool3: Był ogłoszony jako pies miesiąca ale nikt Go nie chciał :placz: nie to nie ja byłam... dla mnie to cios, że nikt nie chciał pomóc biedakowi:-( Paulina, a Ty jesteś wolontariuszką w lubelskim schronie? Quote
Paulina_mickey Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 bico napisał(a):nie to nie ja byłam... dla mnie to cios, że nikt nie chciał pomóc biedakowi:-( Paulina, a Ty jesteś wolontariuszką w lubelskim schronie? Nooo, Nunia też jest. Mogłaś nas zobaczyć, jak niańczyłyśmy Nataszkę i trzymałyśmy puszkę na pieniążki :cool3: Quote
niunia448 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Bico - ten puchaty piesio przypięty do słup tez poszedł do domu;) Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 niunia448 napisał(a):Bico - ten puchaty piesio przypięty do słup tez poszedł do domu;) ten niewidomy Zenek? ja nie czajona:oops: ile psów ostatecznie jest w nowym domku? gdzie dokładnie stał puchaty piesio?:oops: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Nooo, Nunia też jest. Mogłaś nas zobaczyć, jak niańczyłyśmy Nataszkę i trzymałyśmy puszkę na pieniążki :cool3: Fajnie, że się udzielasz w wolontariacie:loveu: ja pytałam o wolontariat, ale nikogo nowego nie chcą do końca roku:niewiem: ile razy w ciągu tygodnia do schronu chodzisz?:cool3: dziewuszki z puszką?:-o:multi: już Was trochę kojarzę:cool3: Quote
Wiedźma Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 No, ciotki, nie zagadywać, tylko zdjęcia Itaki z nowego domu umieścić! Quote
bico Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Wiedźma napisał(a):No, ciotki, nie zagadywać, tylko zdjęcia Itaki z nowego domu umieścić! o właśnie, czekamy!:cool3::cool3::cool3: Quote
Paulina_mickey Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Może coś po tym długim weekendzie zadziałamy, ale to pewnie po sobocie dopiero:evil_lol:Gosia co Ty na to?:cool3: Tak chodzimy raz w tygodniu. A co do wolontariatu to rzeczywiście jest full obsada, ja czekałam długo i dzięki Evl się dostałam, bo to Ona podała mi namiary na dziewczynę, zajmującą się wolontariatem i akurat trafiłam na nabór, więc jestem. :evil_lol: A podoba mi się bardzo, bo każdy jest skupiony na psach i pomocy im a nie na udowadnianiu sobie co kto może a czego nie, z czym się już niestety spotkałam kiedyś... Quote
Paulina_mickey Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 To zdjęcia z dnia otwartego, chyba nie ma jeszcze wszystkich co prawda ale "kilka" jest :cool3: DNI OTWARTE 2009: Dziewiąty Dzień Otwarty "WIERNY i MĄDRY "- 26.04.2009 Quote
Recommended Posts