Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina_mickey']O allegro trzeba cioteczki poprosić

Paulinka, a teraz troszkę to pozdradzam tajemnic:evil_lol: - fajne allegra robi ciotka zuzlikowa:loveu:, a wprost nieoceniona w ogłoszeniach jest cioteczka Brysio:loveu:
poproście je ładnie, podrzucie im wątek, to zrobią na pewno:lol:
obie ciotki można było ostatnio "zastać" na wątku tego Tofficzka od Kredki z Krasnegostawu:cool3: o tutaj:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/lubelskie-rudy-psiak-ma-czas-do-jutra-pomoz-nie-zostan-obojetny-135103/

Posted

niunia448 napisał(a):
Ja spróbuję się dziś do nich odezwać tylko, że JA żadnej nie znam....ale skoro to dogomaniaczki o myślę, że pomogą...:)

już za późno Gosiu :diabloti:
Jako, że można by rzec współpracuję z zuzlikową przy bernardynkach to odważyłam się napisać do Niej z prośba :evil_lol::loveu:

Tylko tak się zastanawiam, czy nie trzeba będzie podać może numeru boksu czy numeru Itaki?Bo tak jak mówili w recepcji, że to może ułatwić identyfikację jej. Ale To Ty musisz się wypowiedzieć już, bo Ty tam się bardziej orientujesz:cool3:

Posted

HEHE Ja też do tej Pani napisałam;) ale to nic :* tak numer trzeba podać wtedy duzo łatwiej odnależć piesa;) - więc numerek suczynki K957 i najlepiej podać schroniskowe imię - Itaka;)

Posted

[quote name='Paulina_mickey']już za późno Gosiu :diabloti:
Jako, że można by rzec współpracuję z zuzlikową przy bernardynkach to odważyłam się napisać do Niej z prośba :evil_lol::loveu:

Tylko tak się zastanawiam, czy nie trzeba będzie podać może numeru boksu czy numeru Itaki?Bo tak jak mówili w recepcji, że to może ułatwić identyfikację jej. Ale To Ty musisz się wypowiedzieć już, bo Ty tam się bardziej orientujesz:cool3:

Hihi...odważna nasza Paulinka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kochana...chętnie zrobię allegro,ale...jest dwa:-(...pierwszy to czas...najwcześniej mogłabym w poniedziałek...
a drugie to pytanie jakie allegro? Zwykłe,czy wyróżnione?
Zwykłe ginie w masie,choć kosztuje do 60gr...a wyróżnione kosztuje 12zł,wyróżnione z pogrubieniem 14zł...a ja nie mam już pieniążków...
Cioteczki może,któraś zasponsoruje Itace allegro wyróżnione?
To jak? Może być w poniedziałek? I jakie?

Będę też mogła zrobić ogłoszenia na gumtree,kokosach i kupiepsa!

Wesołych Świąt!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

zuzlikowa;12117757
Kochana...chętnie zrobię allegro,ale...jest dwa:-(...pierwszy to czas...najwcześniej mogłabym w poniedziałek...
a drugie to pytanie jakie allegro? Zwykłe,czy wyróżnione?
Zwykłe ginie w masie,choć kosztuje do 60gr...a wyróżnione kosztuje 12zł,wyróżnione z pogrubieniem 14zł...a ja nie mam już pieniążków...
Cioteczki może,któraś zasponsoruje Itace allegro wyróżnione?
[B napisał(a):
To jak? Może być w poniedziałek? I jakie?

Jeśłi chodzi o pieniądze, to coś wymyślimy. Przygotowuję ogromny bazar z czytadłami, więc mam nadzieję że spokojnie wystarczy na wyróżnione porządnie Allegro. No ale decyzja należy do Gosi.
Bazar powinien być jutro, wicie, rozumicie: święta, goście...

Posted

Ach no wlaśnie te święta!:roll:
Teraz coś może ruszy. :multi:
Gosiu masz może więcej zdjęć Itaki? Zawsze to fajniej wątek wygląda jak jest dużo zdjęć, a nie tylko same hopki. :cool3:
Jak nie to się zrobi może w sobotę i do allegro też będą potem, bo ładne zdjęcia to już pół sukcesu :multi::loveu:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Ach no wlaśnie te święta!:roll:
Teraz coś może ruszy. :multi:
Gosiu masz może więcej zdjęć Itaki? Zawsze to fajniej wątek wygląda jak jest dużo zdjęć, a nie tylko same hopki. :cool3:
Jak nie to się zrobi może w sobotę i do allegro też będą potem, bo ładne zdjęcia to już pół sukcesu :multi::loveu:

...z allegro wstrzymam się do nowych fotek. Paulinko zrób śliczniaste fotki jak tylko będziesz w schronisku...to na allegro ważne!Całej Itaki w różnych ujęciach...pycha też...z wyrazistymi oczkami.No to czekam i się zrobi!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
...z allegro wstrzymam się do nowych fotek. Paulinko zrób śliczniaste fotki jak tylko będziesz w schronisku...to na allegro ważne!Całej Itaki w różnych ujęciach...pycha też...z wyrazistymi oczkami.No to czekam i się zrobi!

To z Gosią trzeba zadziałać z tymi foteczkami :diabloti:
Co Ty na to Gosia? :cool3:

Posted

niunia448 napisał(a):
Tak jest. Będą zdjęcia w sobotę :) tyle,ze jej naprawde ciezko zrobic fotki gdyż jest mocno radosnym psem, nie umie usiedzieć w miejscu;)

Jakby Ci się tę radość udało złapać...to by było coś!:evil_lol:

Posted

bico napisał(a):
no nowe foty do allegro warto poczekać, ale ja nie czekam i ślę cioteczce Zuzlikowej 14 zł na allegro żeby szybciej było;)

:cool3::cool3::cool3:...w bankach teraz dopłacają ,bo do mnie doszło 15zł!!!
Itaka będzie miała wypasione allegro- z wyróżnieniem i pogrubieniemna 14 dni!
No,to do...jak focie dotrą !!!:lol:
Maleńka...daj się złapać!:evil_lol:

Dzięki bico!:loveu: