Paulina_mickey Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 O allegro trzeba cioteczki poprosić, może ktoś ma konto na allegratce też, tylko na kogo namiary, na schron?:cool3: Przydało by się jakiś wzruszający tekst zrobić, tylko kto tak ładnie pisze :hmmmm: Quote
bico Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='Paulina_mickey']O allegro trzeba cioteczki poprosić Paulinka, a teraz troszkę to pozdradzam tajemnic:evil_lol: - fajne allegra robi ciotka zuzlikowa:loveu:, a wprost nieoceniona w ogłoszeniach jest cioteczka Brysio:loveu: poproście je ładnie, podrzucie im wątek, to zrobią na pewno:lol: obie ciotki można było ostatnio "zastać" na wątku tego Tofficzka od Kredki z Krasnegostawu:cool3: o tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/lubelskie-rudy-psiak-ma-czas-do-jutra-pomoz-nie-zostan-obojetny-135103/ Quote
Wiedźma Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Poprawiłam tytuł wątku; gdyby ktoś pytał o sunię, powinien znać jej schroniskowe imię. Quote
Wiedźma Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 I jeszcze trochę łasicy, zanim zabiorę się za pieczenie ciastek: Quote
Paulina_mickey Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ooo widzę dwie znajome istotki :evil_lol: ślicznie :loveu::loveu::loveu: trzeba do cioteczek zagadać:diabloti::cool3: Quote
bico Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Paulina_mickey napisał(a):trzeba do cioteczek zagadać:diabloti::cool3: i co? zagadane?:cool3::cool3: jak nie, to szybciorkiem do ciotek;) Quote
niunia448 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ja spróbuję się dziś do nich odezwać tylko, że JA żadnej nie znam....ale skoro to dogomaniaczki o myślę, że pomogą...:) Quote
Paulina_mickey Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 niunia448 napisał(a):Ja spróbuję się dziś do nich odezwać tylko, że JA żadnej nie znam....ale skoro to dogomaniaczki o myślę, że pomogą...:) już za późno Gosiu :diabloti: Jako, że można by rzec współpracuję z zuzlikową przy bernardynkach to odważyłam się napisać do Niej z prośba :evil_lol::loveu: Tylko tak się zastanawiam, czy nie trzeba będzie podać może numeru boksu czy numeru Itaki?Bo tak jak mówili w recepcji, że to może ułatwić identyfikację jej. Ale To Ty musisz się wypowiedzieć już, bo Ty tam się bardziej orientujesz:cool3: Quote
niunia448 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 HEHE Ja też do tej Pani napisałam;) ale to nic :* tak numer trzeba podać wtedy duzo łatwiej odnależć piesa;) - więc numerek suczynki K957 i najlepiej podać schroniskowe imię - Itaka;) Quote
zuzlikowa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='Paulina_mickey']już za późno Gosiu :diabloti: Jako, że można by rzec współpracuję z zuzlikową przy bernardynkach to odważyłam się napisać do Niej z prośba :evil_lol::loveu: Tylko tak się zastanawiam, czy nie trzeba będzie podać może numeru boksu czy numeru Itaki?Bo tak jak mówili w recepcji, że to może ułatwić identyfikację jej. Ale To Ty musisz się wypowiedzieć już, bo Ty tam się bardziej orientujesz:cool3: Hihi...odważna nasza Paulinka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kochana...chętnie zrobię allegro,ale...jest dwa:-(...pierwszy to czas...najwcześniej mogłabym w poniedziałek... a drugie to pytanie jakie allegro? Zwykłe,czy wyróżnione? Zwykłe ginie w masie,choć kosztuje do 60gr...a wyróżnione kosztuje 12zł,wyróżnione z pogrubieniem 14zł...a ja nie mam już pieniążków... Cioteczki może,któraś zasponsoruje Itace allegro wyróżnione? To jak? Może być w poniedziałek? I jakie? Będę też mogła zrobić ogłoszenia na gumtree,kokosach i kupiepsa! Wesołych Świąt!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Co do czasu to pewnie, że może być w poniedziałek. :cool3: A odnośnie allegro to Gosia musi się wypowiedzieć;) Quote
Wiedźma Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 zuzlikowa;12117757 Kochana...chętnie zrobię allegro,ale...jest dwa:-(...pierwszy to czas...najwcześniej mogłabym w poniedziałek... a drugie to pytanie jakie allegro? Zwykłe,czy wyróżnione? Zwykłe ginie w masie,choć kosztuje do 60gr...a wyróżnione kosztuje 12zł,wyróżnione z pogrubieniem 14zł...a ja nie mam już pieniążków... Cioteczki może,któraś zasponsoruje Itace allegro wyróżnione? [B napisał(a):To jak? Może być w poniedziałek? I jakie? Jeśłi chodzi o pieniądze, to coś wymyślimy. Przygotowuję ogromny bazar z czytadłami, więc mam nadzieję że spokojnie wystarczy na wyróżnione porządnie Allegro. No ale decyzja należy do Gosi. Bazar powinien być jutro, wicie, rozumicie: święta, goście... Quote
niunia448 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Wielkie - Dziękujemy Wiedzmo - kochana przyjacióleczko;) przepraszam, że tak długo nie pisałam no ale sami Wiecie...święta itp. Quote
Paulina_mickey Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ach no wlaśnie te święta!:roll: Teraz coś może ruszy. :multi: Gosiu masz może więcej zdjęć Itaki? Zawsze to fajniej wątek wygląda jak jest dużo zdjęć, a nie tylko same hopki. :cool3: Jak nie to się zrobi może w sobotę i do allegro też będą potem, bo ładne zdjęcia to już pół sukcesu :multi::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Zajrzyjcie tu proszę! http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilnie-potrzebna-pomoc-woj-mazowieckie-przasnysz-kto-pomoze-135600/#post12130939 Quote
zuzlikowa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Ach no wlaśnie te święta!:roll: Teraz coś może ruszy. :multi: Gosiu masz może więcej zdjęć Itaki? Zawsze to fajniej wątek wygląda jak jest dużo zdjęć, a nie tylko same hopki. :cool3: Jak nie to się zrobi może w sobotę i do allegro też będą potem, bo ładne zdjęcia to już pół sukcesu :multi::loveu: ...z allegro wstrzymam się do nowych fotek. Paulinko zrób śliczniaste fotki jak tylko będziesz w schronisku...to na allegro ważne!Całej Itaki w różnych ujęciach...pycha też...z wyrazistymi oczkami.No to czekam i się zrobi! Quote
Paulina_mickey Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 zuzlikowa napisał(a):...z allegro wstrzymam się do nowych fotek. Paulinko zrób śliczniaste fotki jak tylko będziesz w schronisku...to na allegro ważne!Całej Itaki w różnych ujęciach...pycha też...z wyrazistymi oczkami.No to czekam i się zrobi! To z Gosią trzeba zadziałać z tymi foteczkami :diabloti: Co Ty na to Gosia? :cool3: Quote
niunia448 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Tak jest. Będą zdjęcia w sobotę :) tyle,ze jej naprawde ciezko zrobic fotki gdyż jest mocno radosnym psem, nie umie usiedzieć w miejscu;) Quote
zuzlikowa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 niunia448 napisał(a):Tak jest. Będą zdjęcia w sobotę :) tyle,ze jej naprawde ciezko zrobic fotki gdyż jest mocno radosnym psem, nie umie usiedzieć w miejscu;) Jakby Ci się tę radość udało złapać...to by było coś!:evil_lol: Quote
bico Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 no nowe foty do allegro warto poczekać, ale ja nie czekam i ślę cioteczce Zuzlikowej 14 zł na allegro żeby szybciej było;) Quote
Paulina_mickey Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 No to jesteśmy umówione z Gosią :diabloti::loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 bico napisał(a):no nowe foty do allegro warto poczekać, ale ja nie czekam i ślę cioteczce Zuzlikowej 14 zł na allegro żeby szybciej było;) :cool3::cool3::cool3:...w bankach teraz dopłacają ,bo do mnie doszło 15zł!!! Itaka będzie miała wypasione allegro- z wyróżnieniem i pogrubieniemna 14 dni! No,to do...jak focie dotrą !!!:lol: Maleńka...daj się złapać!:evil_lol: Dzięki bico!:loveu: Quote
Recommended Posts