Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='niunia448']kochane cioteczki Itaka szczęśliwie znalazła nowy dom:)mam nadzieję,że już ten jedyny aczkolwiek nie omieszkam sprawdzic za jakis czas jak sie ma;)(taka poadopcyjna wizyta)takze pieniążki niecj idą na inną bidulkę:)

łooo matko:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
ale super-dobra wiadomość:Cool!::Cool!::bigcool::bigcool:
Baaaardzo się z tego faktu cieszę:multi::multi::multi: Bo tam mała, nie dość, że z Lublina, to jeszcze mi do serducha się wkradła i marzyłam o domku dla niej i miałam nadzieję, że go znajdzie w niedzielę, ale jak go znalazła szybciej, to jeszcze lepiej:multi:

Niunia, tylko nie zapomnij sprawdzić za jakiś czas jak tam się Itace widzie w tym nowym domku:cool3:;)

Niunia, zmień tytuł wątku i poproś moda o jego przeniesienie.
Zuzlikowa:loveu:, trzymaj kaskę na allegro dla innej bidy;)

Posted

[quote name='bico']łooo matko:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
ale super-dobra wiadomość:Cool!::Cool!::bigcool::bigcool:
Baaaardzo się z tego faktu cieszę:multi::multi::multi: Bo tam mała, nie dość, że z Lublina, to jeszcze mi do serducha się wkradła i marzyłam o domku dla niej i miałam nadzieję, że go znajdzie w niedzielę, ale jak go znalazła szybciej, to jeszcze lepiej:multi:

Niunia, tylko nie zapomnij sprawdzić za jakiś czas jak tam się Itace widzie w tym nowym domku:cool3:;)

Niunia, zmień tytuł wątku i poproś moda o jego przeniesienie.
Zuzlikowa:loveu:, trzymaj kaskę na allegro dla innej bidy;)

Tytuł to musi wiedźma zmienić :cool3:

A ja mam nadzieję, że wpadniesz jutro w odwiedzinki do psiaczków schroniskowych i będziemy mogły się poznać. :cool3:

Posted

Wiedźma napisał(a):
Przepraszam, przepraszam! :calus::calus:
Już skorygowane!

spoko:cool3: i tak najważniejszy jest fakt, że Itaka domek znalazła:multi::multi::multi:

Posted

No nie...no nie...:angryy:...Itaka ma domek od wczoraj,a ja jeszcze nie popodskakiwałam!:multi::multi::multi::multi::multi:
Brawo maleńka...takie dobre niespodzianki tylko przygotowuj!:loveu:
SZCZĘŚCIA kochana...bardzo dużo szczęścia!!!!!!!!

...i muszę to obskakać...nóżką fiknę i kankan gotowy...Itaka ma domek...Itaka ma domek!!!!!!!!
:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

bico...pieniążki czekają!Ty decydujesz!

Posted

Najprawdopodobniej będziemy ogłaszały małą Nataszkę ze złamanym kręgosłupem na dogo, także bico jeśli chcesz pomóc jakiemuś lublińskiemu psiakowi to to będzie okazja :evil_lol::loveu:

to zdecydowanie moja faworytka, gdybym nie miała dwóch psów, to już dawno bym ją sobie wzięła, z resztą same zobaczycie jaka Ona jest cudowna.:loveu:

Posted

Szykował mi się domek w Lublinie dla maleńkiej Linki, już jmiałam prosić o sprawdzenie, ale...pan chce gwarancji, ze pies zostanie 6 godz. sam i nie nabrudzi - u mnie zostaje i nie brudzi, ale z tonu jakos mi sie nie podoba takie stawianie sprawy :cool1: Żebym za 2 dni jej nie wiozła spowrotem :shake:

Posted

malagos napisał(a):
Szykował mi się domek w Lublinie dla maleńkiej Linki, już jmiałam prosić o sprawdzenie, ale...pan chce gwarancji, ze pies zostanie 6 godz. sam i nie nabrudzi - u mnie zostaje i nie brudzi, ale z tonu jakos mi sie nie podoba takie stawianie sprawy :cool1: Żebym za 2 dni jej nie wiozła spowrotem :shake:

Troszkę tak rzeczowo te wymagania zabrzmiały...
Ale co do wizyty to bardzo chętnie, nie jest nas tak mało więc na pewno któraś z nas z chęcią mogła by się wybrać :loveu::loveu:

Posted

Tak jest Paulinko będziemy ogłaszać małą Nataszkę kochaną suczynkę...wiem, że będzie ciężko gdyż nie każdy jest w stanie zaopiekować się sparaliżowanym pieskiem ale...miejmy nadzieję, że ktoś taki się znajdzie.W tym tygodniu jeszcze to zzrobię tylko muszę się nauczyć obrabić film(mam takowy z Nataszką jak się porusza:):))

Przepraszam, że rzadko tu zaglądam ale zmarła mi wczoraj blisko osoba z rodziny i jakoś tak nie mam do niczego głowy...;(

Posted

zuzlikowa napisał(a):

bico...pieniążki czekają!Ty decydujesz!

Wiem Kochana:loveu: Niech spokojnie będą u Ciebie, bo sytuacje awaryjne, jak sama nazwa wskazuje, wyskakują na dogo znienacka:evil_lol:;)

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
I jak i jak, lublinianie był ktoś dziś?

Oczywiście, że byliśmy w niedzielę na dniach otwartych w lubelskim schronie:multi:
Była moja koleżanka Asia- dogoterapeutka i treserka ze swoim psem, seterem irlandzkim, Opalem - mieli wykład o dogoterapii i pokaz psich sztuczek i tresury:cool3: Byli dogoviperzy ze swoim, wydobytym z tego właśnie schronu, Edusiem - dali pokaz sztuczek i aportu freesbe:cool3: Był także Muzzy, nowy Pan naszego Dropka, robił fotki:cool3: no i ja byłam ze swoim TŻ...

Cudownie, że udało się pozbierać kaskę na wózek dla Nataszy:loveu::multi:

Ile psiaków ogólnie znalazło w niedzielę nowe domki? Może ktoś się orientuje?

Posted

malagos napisał(a):

Dla psa domowego, to nie są zbyt wygórowane wymagania, zwłaszcza, że jak piszesz, Linka sobie z tym radzi. A każdy domek to szansa i sprawdzić go można.

Posted

niunia448 napisał(a):
okolo 15 piesków poszło do nowych domków;) i parę zostało zarezerwowanych:)

a czy znalazł domek taki wyżetłkowaty szczeniaczek, co był uwiązany do boksów, tych przy placu głównym, na prawo od wejścia na ten plac? tak z niego bidaczek:placz:

a ten bidaczek niewidomy, co też był luzem na placu przywiązany obok stoiska z rzeczami z terapii sztuką? ten też smutny bardzo był:placz:

i ta sunia z budki, zaraz na prawo obok wejścia na palc główny, w takiej wnęce? jak z jej domkiem?:placz:

Posted

bico napisał(a):
a czy znalazł domek taki wyżetłkowaty szczeniaczek, co był uwiązany do boksów, tych przy placu głównym, na prawo od wejścia na ten plac? tak z niego bidaczek:placz:

Likier, czy ona taki szczeniak to nie wiem :evil_lol:
To spryciuch jest:diabloti:
Ale wzięła Go jedna z wolontariuszek :cool3:

Zenek, niewidomy raczej chyba nie poszedł, tzn my byłyśmy do 3-4 to dalej siedział :-(

A ten kudłaczek to nie wiem :niewiem:

Czego do nas nie zagadałyście, nie dobre Wy :mad:

Posted

Likier, czy ona taki szczeniak to nie wiem :evil_lol:
To spryciuch jest:diabloti:
Ale wzięła Go jedna z wolontariuszek :cool3:

tak, o tego pieska mi chodzi. To ma domek u jednej z wolontariuszek?

Zenek, niewidomy raczej chyba nie poszedł, tzn my byłyśmy do 3-4 to dalej siedział :-(

tak, o Zenka też mi chodziło...jak zwykle - chory, stary, to nie ma szans na DS:-(:-(:-(:-(

Czego do nas nie zagadałyście, nie dobre Wy :mad:

gadałam z paroma wolontariuszami, ale nie mogłam się kapnąć, która to może być Paulina:oops: Specjalnie miałam czarny T-shirt, z dogo koszulką "Pokochaj psa lub kota ze schroniska" i tym samym liczyłam, że ktoś mnie z dogo jednak zagadnie, ale nikt nie zaczepił:niewiem: zresztą praktycznie cały czas ryczałam:oops: byliśmy w schronie do godz. 15.

Posted

[quote name='bico']tak, o tego pieska mi chodzi. To ma domek u jednej z wolontariuszek?

Taaaaak zdecydowała się na Niego jedna z dziewczyn:multi:

tak, o Zenka też mi chodziło...jak zwykle - chory, stary, to nie ma szans na DS:-(:-(:-(:-(

no niestety nikt się nim na tyle nie interesował aby Go przygarnąć

gadałam z paroma wolontariuszami, ale nie mogłam się kapnąć, która to może być Paulina:oops: Specjalnie miałam czarny T-shirt, z dogo koszulką "Pokochaj psa lub kota ze schroniska" i tym samym liczyłam, że ktoś mnie z dogo jednak zagadnie, ale nikt nie zaczepił:niewiem: zresztą praktycznie cały czas ryczałam:oops: byliśmy w schronie do godz. 15.

Kurcze następnym razem musimy sobie zrobić identyfikatory z imionami jak mieli pracownicy, to będzie znacznie łatwiej :evil_lol:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']

no niestety nikt się nim na tyle nie interesował aby Go przygarnąć

taki pies i takie wiadomości zawsze rozwalają mi serce:grab:

[quote name='Paulina_mickey']
Kurcze następnym razem musimy sobie zrobić identyfikatory z imionami jak mieli pracownicy, to będzie znacznie łatwiej :evil_lol:

no na to wychodzi, bo inaczej, to się nigdy nie odnajdziemy:-D