Paulina_mickey Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Tak Itaka już w nowym domku :multi: Zamieszkała w Lublinie, więc nie będzie problemów z odwiedzeniem jej :loveu: Szczęścia kochana:buzi: Quote
bico Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='niunia448']kochane cioteczki Itaka szczęśliwie znalazła nowy dom:)mam nadzieję,że już ten jedyny aczkolwiek nie omieszkam sprawdzic za jakis czas jak sie ma;)(taka poadopcyjna wizyta)takze pieniążki niecj idą na inną bidulkę:) łooo matko:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale super-dobra wiadomość:Cool!::Cool!::bigcool::bigcool: Baaaardzo się z tego faktu cieszę:multi::multi::multi: Bo tam mała, nie dość, że z Lublina, to jeszcze mi do serducha się wkradła i marzyłam o domku dla niej i miałam nadzieję, że go znajdzie w niedzielę, ale jak go znalazła szybciej, to jeszcze lepiej:multi: Niunia, tylko nie zapomnij sprawdzić za jakiś czas jak tam się Itace widzie w tym nowym domku:cool3:;) Niunia, zmień tytuł wątku i poproś moda o jego przeniesienie. Zuzlikowa:loveu:, trzymaj kaskę na allegro dla innej bidy;) Quote
Paulina_mickey Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='bico']łooo matko:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale super-dobra wiadomość:Cool!::Cool!::bigcool::bigcool: Baaaardzo się z tego faktu cieszę:multi::multi::multi: Bo tam mała, nie dość, że z Lublina, to jeszcze mi do serducha się wkradła i marzyłam o domku dla niej i miałam nadzieję, że go znajdzie w niedzielę, ale jak go znalazła szybciej, to jeszcze lepiej:multi: Niunia, tylko nie zapomnij sprawdzić za jakiś czas jak tam się Itace widzie w tym nowym domku:cool3:;) Niunia, zmień tytuł wątku i poproś moda o jego przeniesienie. Zuzlikowa:loveu:, trzymaj kaskę na allegro dla innej bidy;) Tytuł to musi wiedźma zmienić :cool3: A ja mam nadzieję, że wpadniesz jutro w odwiedzinki do psiaczków schroniskowych i będziemy mogły się poznać. :cool3: Quote
niunia448 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Bico to oczywiste,że za jakiś czas sprawdzę ten domek:) Quote
Wiedźma Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Gosia, Paulina, zuzlikowa, bico: :cool2: :Rose: :buzi: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: Quote
bico Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='Wiedźma']Gosia, Paulina: :cool2: :Rose: :buzi: A zuzlikowa i bico to już nie?:razz: no cóż:roll: Quote
Paulina_mickey Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Zuzlikowa, Bico, Gosia i Wiedźma wielkie, wielkie buziaczki :buzi: Za pomoc :Rose: Quote
Wiedźma Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 bico napisał(a):A zuzlikowa i bico to już nie?:razz: no cóż:roll: Przepraszam, przepraszam! :calus::calus: Już skorygowane! Quote
bico Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Wiedźma napisał(a):Przepraszam, przepraszam! :calus::calus: Już skorygowane! spoko:cool3: i tak najważniejszy jest fakt, że Itaka domek znalazła:multi::multi::multi: Quote
Paulina_mickey Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 I jak i jak, lublinianie był ktoś dziś? Zbierałyśmy pieniążki dla Nataszy ze złamanym kręgosłupem i udało się :multi: Mała będzie miała wózeczek :loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 No nie...no nie...:angryy:...Itaka ma domek od wczoraj,a ja jeszcze nie popodskakiwałam!:multi::multi::multi::multi::multi: Brawo maleńka...takie dobre niespodzianki tylko przygotowuj!:loveu: SZCZĘŚCIA kochana...bardzo dużo szczęścia!!!!!!!! ...i muszę to obskakać...nóżką fiknę i kankan gotowy...Itaka ma domek...Itaka ma domek!!!!!!!! :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: bico...pieniążki czekają!Ty decydujesz! Quote
Paulina_mickey Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Najprawdopodobniej będziemy ogłaszały małą Nataszkę ze złamanym kręgosłupem na dogo, także bico jeśli chcesz pomóc jakiemuś lublińskiemu psiakowi to to będzie okazja :evil_lol::loveu: to zdecydowanie moja faworytka, gdybym nie miała dwóch psów, to już dawno bym ją sobie wzięła, z resztą same zobaczycie jaka Ona jest cudowna.:loveu: Quote
malagos Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Szykował mi się domek w Lublinie dla maleńkiej Linki, już jmiałam prosić o sprawdzenie, ale...pan chce gwarancji, ze pies zostanie 6 godz. sam i nie nabrudzi - u mnie zostaje i nie brudzi, ale z tonu jakos mi sie nie podoba takie stawianie sprawy :cool1: Żebym za 2 dni jej nie wiozła spowrotem :shake: Quote
Paulina_mickey Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 malagos napisał(a):Szykował mi się domek w Lublinie dla maleńkiej Linki, już jmiałam prosić o sprawdzenie, ale...pan chce gwarancji, ze pies zostanie 6 godz. sam i nie nabrudzi - u mnie zostaje i nie brudzi, ale z tonu jakos mi sie nie podoba takie stawianie sprawy :cool1: Żebym za 2 dni jej nie wiozła spowrotem :shake: Troszkę tak rzeczowo te wymagania zabrzmiały... Ale co do wizyty to bardzo chętnie, nie jest nas tak mało więc na pewno któraś z nas z chęcią mogła by się wybrać :loveu::loveu: Quote
niunia448 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Tak jest Paulinko będziemy ogłaszać małą Nataszkę kochaną suczynkę...wiem, że będzie ciężko gdyż nie każdy jest w stanie zaopiekować się sparaliżowanym pieskiem ale...miejmy nadzieję, że ktoś taki się znajdzie.W tym tygodniu jeszcze to zzrobię tylko muszę się nauczyć obrabić film(mam takowy z Nataszką jak się porusza:):)) Przepraszam, że rzadko tu zaglądam ale zmarła mi wczoraj blisko osoba z rodziny i jakoś tak nie mam do niczego głowy...;( Quote
bico Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 zuzlikowa napisał(a): bico...pieniążki czekają!Ty decydujesz! Wiem Kochana:loveu: Niech spokojnie będą u Ciebie, bo sytuacje awaryjne, jak sama nazwa wskazuje, wyskakują na dogo znienacka:evil_lol:;) Quote
bico Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Paulina_mickey napisał(a):I jak i jak, lublinianie był ktoś dziś? Oczywiście, że byliśmy w niedzielę na dniach otwartych w lubelskim schronie:multi: Była moja koleżanka Asia- dogoterapeutka i treserka ze swoim psem, seterem irlandzkim, Opalem - mieli wykład o dogoterapii i pokaz psich sztuczek i tresury:cool3: Byli dogoviperzy ze swoim, wydobytym z tego właśnie schronu, Edusiem - dali pokaz sztuczek i aportu freesbe:cool3: Był także Muzzy, nowy Pan naszego Dropka, robił fotki:cool3: no i ja byłam ze swoim TŻ... Cudownie, że udało się pozbierać kaskę na wózek dla Nataszy:loveu::multi: Ile psiaków ogólnie znalazło w niedzielę nowe domki? Może ktoś się orientuje? Quote
bico Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 malagos napisał(a):Szykował mi się domek w Lublinie dla maleńkiej Linki, już jmiałam prosić o sprawdzenie, ale...pan chce gwarancji, ze pies zostanie 6 godz. sam i nie nabrudzi - u mnie zostaje i nie brudzi, ale z tonu jakos mi sie nie podoba takie stawianie sprawy :cool1: Żebym za 2 dni jej nie wiozła spowrotem :shake: Dla psa domowego, to nie są zbyt wygórowane wymagania, zwłaszcza, że jak piszesz, Linka sobie z tym radzi. A każdy domek to szansa i sprawdzić go można. Quote
niunia448 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 okolo 15 piesków poszło do nowych domków;) i parę zostało zarezerwowanych:) Quote
bico Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 niunia448 napisał(a):okolo 15 piesków poszło do nowych domków;) i parę zostało zarezerwowanych:) a czy znalazł domek taki wyżetłkowaty szczeniaczek, co był uwiązany do boksów, tych przy placu głównym, na prawo od wejścia na ten plac? tak z niego bidaczek:placz: a ten bidaczek niewidomy, co też był luzem na placu przywiązany obok stoiska z rzeczami z terapii sztuką? ten też smutny bardzo był:placz: i ta sunia z budki, zaraz na prawo obok wejścia na palc główny, w takiej wnęce? jak z jej domkiem?:placz: Quote
Paulina_mickey Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Gosia, zawsze można zamiast obrabiać dodać głos, tzn jakąś smutną muzyczkę;) na filmik. Ale jak to się robi to już Ci nie powiem :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 bico napisał(a):a czy znalazł domek taki wyżetłkowaty szczeniaczek, co był uwiązany do boksów, tych przy placu głównym, na prawo od wejścia na ten plac? tak z niego bidaczek:placz: Likier, czy ona taki szczeniak to nie wiem :evil_lol: To spryciuch jest:diabloti: Ale wzięła Go jedna z wolontariuszek :cool3: Zenek, niewidomy raczej chyba nie poszedł, tzn my byłyśmy do 3-4 to dalej siedział :-( A ten kudłaczek to nie wiem :niewiem: Czego do nas nie zagadałyście, nie dobre Wy :mad: Quote
bico Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Likier, czy ona taki szczeniak to nie wiem :evil_lol: To spryciuch jest:diabloti: Ale wzięła Go jedna z wolontariuszek :cool3: tak, o tego pieska mi chodzi. To ma domek u jednej z wolontariuszek? Paulina_mickey napisał(a): Zenek, niewidomy raczej chyba nie poszedł, tzn my byłyśmy do 3-4 to dalej siedział :-( tak, o Zenka też mi chodziło...jak zwykle - chory, stary, to nie ma szans na DS:-(:-(:-(:-( Paulina_mickey napisał(a): Czego do nas nie zagadałyście, nie dobre Wy :mad: gadałam z paroma wolontariuszami, ale nie mogłam się kapnąć, która to może być Paulina:oops: Specjalnie miałam czarny T-shirt, z dogo koszulką "Pokochaj psa lub kota ze schroniska" i tym samym liczyłam, że ktoś mnie z dogo jednak zagadnie, ale nikt nie zaczepił:niewiem: zresztą praktycznie cały czas ryczałam:oops: byliśmy w schronie do godz. 15. Quote
Paulina_mickey Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='bico']tak, o tego pieska mi chodzi. To ma domek u jednej z wolontariuszek? Taaaaak zdecydowała się na Niego jedna z dziewczyn:multi: tak, o Zenka też mi chodziło...jak zwykle - chory, stary, to nie ma szans na DS:-(:-(:-(:-( no niestety nikt się nim na tyle nie interesował aby Go przygarnąć gadałam z paroma wolontariuszami, ale nie mogłam się kapnąć, która to może być Paulina:oops: Specjalnie miałam czarny T-shirt, z dogo koszulką "Pokochaj psa lub kota ze schroniska" i tym samym liczyłam, że ktoś mnie z dogo jednak zagadnie, ale nikt nie zaczepił:niewiem: zresztą praktycznie cały czas ryczałam:oops: byliśmy w schronie do godz. 15. Kurcze następnym razem musimy sobie zrobić identyfikatory z imionami jak mieli pracownicy, to będzie znacznie łatwiej :evil_lol: Quote
bico Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='Paulina_mickey'] no niestety nikt się nim na tyle nie interesował aby Go przygarnąć taki pies i takie wiadomości zawsze rozwalają mi serce:grab: [quote name='Paulina_mickey'] Kurcze następnym razem musimy sobie zrobić identyfikatory z imionami jak mieli pracownicy, to będzie znacznie łatwiej :evil_lol: no na to wychodzi, bo inaczej, to się nigdy nie odnajdziemy:-D Quote
Recommended Posts