niunia448 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Drogie cioteczki jest problem;( nie można zrobic dla niuni allegro do przyszlej soboty, dlaczego??bo jak zwykle kierowniczki nie bylo a to ona musi wyrazic zgodę na zdjęcia(musi je obejrzeć:/) i na allegro. Bede ją blagac ale dopiero w przyszłą sobotę gdyż tylko wtedy bedzie uchwytna... Quote
niunia448 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Niestety nikt mnie w schronisku nie poinformował o zmianach:/!!!:[ Quote
zuzlikowa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ..co zrobisz?...muszę jeszcze raz obejrzeć fotki,które mamy...może jednak zacząć z nimi?...zobaczę :roll: ...acha!!!- na allegro też musi być zgoda P. kierownik? Quote
Paulina_mickey Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ważne że allegro zaklepane, pieniążki są teraz tylko czekać do następnej soboty, to jej porobimy zdjęcia... Quote
niunia448 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Niestety tak...trzeba mieć zgodę na allegro od kierowniczki...:( Quote
bico Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='niunia448']Niestety tak...trzeba mieć zgodę na allegro od kierowniczki...:( ja wiedziałam, że w lubelskim schronie, to jednak paranoje są, choć obiekt nowoczesny:-( Zuzliku, więc albo czekamy na nowe fotki albo z tych co są kombinujemy:roll:, decyduj, kasa jest w każdej chwili do dyspozycji:multi: Zuzliku, no kryzys jest, a w bankach zamiast 14 zł, to 15 od razu dają:evil_lol::cool3:;):multi: Szaleństwo!:evil_lol::cool3:;) Quote
Paulina_mickey Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 bico napisał(a):ja wiedziałam, że w lubelskim schronie, to jednak paranoje są, choć obiekt nowoczesny:-( To niestety spowodowane jest zachowaniem innych ludzi(nie związanych ze schronem), którzy na siłę szukają sensacji. Widzą jakieś zdjęcie lub nawet robią podchody aby zdobyć zdjęcie psa, który akurat nie jest w dobrej formie, a potem robią awanturę, piszą do gazet itd nie wiedząc nawet dokładnie o co chodzi...niestety :-( Quote
Paulina_mickey Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Dzień dobry śliczna, taka ładna pogoda a tu domku brak :placz: Quote
Paulina_mickey Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 już w niedzielę będą dni otwarte, więc może tam komuś przypadnie do gustu :loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Paulina_mickey napisał(a):już w niedzielę będą dni otwarte, więc może tam komuś przypadnie do gustu :loveu: Niech się stanie!:loveu: Quote
bico Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 w sobotę mają być te nowe fotki do allegro?:cool3: nowe fotki jak najbardziej potrzebne, choć te co są, też są fajne:lol: Quote
zuzlikowa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ponoć w sobotę,a ma być jeszcze jakaś okazja na pokazanie psuni w ...niedzielę chyba! Trzymajmy kciuki!:loveu::loveu::loveu: Bico...czasami wyleżane pieniążki też przynoszą szczęście:cool3:...może inny psiak z nich skorzysta?:loveu: Quote
bico Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 zuzlikowa napisał(a): Bico...czasami wyleżane pieniążki też przynoszą szczęście:cool3:...może inny psiak z nich skorzysta?:loveu: jak z nich Itaka nie skorzysta, to na bank je i tak u Ciebie zostawię:cool3::cool3: na allegro dla innego nieszczęśnika... a teraz na fotki czekamy;) Quote
niunia448 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Cioteczki zgadza się w sobotę zrobię jak najlepsze zdjęcia:) wtedy tez psiaki będą wyczasane, wypilęgnowane bo w niedziele dzień otwarty:)moje drogie zaprzaszm na dzien otwarty w tą niedziele od 12 do 18:) poza adopcją piesów bedą wyklady - o dogoterapii, psychologii psów, związek kynologiczny - z paroma rasami psow, pokaz tresury itp...:)mozna by sie było wtedy pozanać na tzw. ''lifie'';) Quote
bico Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 niunia448 napisał(a):Cioteczki zgadza się w sobotę zrobię jak najlepsze zdjęcia:) wtedy tez psiaki będą wyczasane, wypilęgnowane bo w niedziele dzień otwarty:)moje drogie zaprzaszm na dzien otwarty w tą niedziele od 12 do 18:) poza adopcją piesów bedą wyklady - o dogoterapii, psychologii psów, związek kynologiczny - z paroma rasami psow, pokaz tresury itp...:)mozna by sie było wtedy pozanać na tzw. ''lifie'';) raczej wpadnę do schronu na ten uroczysty dzień, zwłaszcza, że pokaz tresury robią moi znajomi:cool3::cool3::cool3: Quote
niunia448 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Serdecznie zapraszamy:) bedzie milo się poznac już poza ekranem komputera:) Quote
zuzlikowa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Powodzenia :loveu::loveu::loveu: i miłego dnia! Pomóżcie masie psiaków...i nie ważne czy przez dobrą adopcję,czy rady dla ew.domków...a czasami mądra rozmowa wiele znaczy!Wymiziajcie wszystkie piesy:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 zuzlikowa napisał(a):Powodzenia :loveu::loveu::loveu: i miłego dnia! Pomóżcie masie psiaków...i nie ważne czy przez dobrą adopcję,czy rady dla ew.domków...a czasami mądra rozmowa wiele znaczy!Wymiziajcie wszystkie piesy:evil_lol: No wymiziamy je i to już w sobotę, bo wtedy będziemy je przygotowywać :cool3: Dodatkowo wyprowadzać również :loveu: A co do rozmowy to rzeczywiście jak byłam w tamtym miesiącu to sporo ludzi właśnie na naszych opiniach najbardziej polegali przy wyborze psiaka. :cool3: Quote
niunia448 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Mam nadzieję, że znajdzie ktoś wyjątkowy dla Mojej małej ale(moze to się wyda egoistyczne) bedzie mi strasznie smutno się z nią rozstać bo kocham ją strasznie...ale z 2 strony bede szczesliwa bo wiem,że ta sunia zasługuje na dobry dom:) Quote
Paulina_mickey Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 nikt do Ciebie kochana nie zaglądnął??!! :crazyeye: już jutro Cię wymiziamy :loveu::evil_lol: a w niedziele, może będzie i dla Ciebie szansa na dom :multi: Quote
niunia448 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 kochane cioteczki Itaka szczęśliwie znalazła nowy dom:)mam nadzieję,że już ten jedyny aczkolwiek nie omieszkam sprawdzic za jakis czas jak sie ma;)(taka poadopcyjna wizyta)takze pieniążki niecj idą na inną bidulkę:) Quote
Recommended Posts