Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Drogie cioteczki jest problem;( nie można zrobic dla niuni allegro do przyszlej soboty, dlaczego??bo jak zwykle kierowniczki nie bylo a to ona musi wyrazic zgodę na zdjęcia(musi je obejrzeć:/) i na allegro. Bede ją blagac ale dopiero w przyszłą sobotę gdyż tylko wtedy bedzie uchwytna...

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='niunia448']Niestety tak...trzeba mieć zgodę na allegro od kierowniczki...:(

ja wiedziałam, że w lubelskim schronie, to jednak paranoje są, choć obiekt nowoczesny:-(

Zuzliku, więc albo czekamy na nowe fotki albo z tych co są kombinujemy:roll:, decyduj, kasa jest w każdej chwili do dyspozycji:multi:

Zuzliku, no kryzys jest, a w bankach zamiast 14 zł, to 15 od razu dają:evil_lol::cool3:;):multi: Szaleństwo!:evil_lol::cool3:;)

Posted

bico napisał(a):
ja wiedziałam, że w lubelskim schronie, to jednak paranoje są, choć obiekt nowoczesny:-(

To niestety spowodowane jest zachowaniem innych ludzi(nie związanych ze schronem), którzy na siłę szukają sensacji. Widzą jakieś zdjęcie lub nawet robią podchody aby zdobyć zdjęcie psa, który akurat nie jest w dobrej formie, a potem robią awanturę, piszą do gazet itd nie wiedząc nawet dokładnie o co chodzi...niestety :-(

Posted

Ponoć w sobotę,a ma być jeszcze jakaś okazja na pokazanie psuni w ...niedzielę chyba!
Trzymajmy kciuki!:loveu::loveu::loveu:
Bico...czasami wyleżane pieniążki też przynoszą szczęście:cool3:...może inny psiak z nich skorzysta?:loveu:

Posted

zuzlikowa napisał(a):

Bico...czasami wyleżane pieniążki też przynoszą szczęście:cool3:...może inny psiak z nich skorzysta?:loveu:

jak z nich Itaka nie skorzysta, to na bank je i tak u Ciebie zostawię:cool3::cool3: na allegro dla innego nieszczęśnika...
a teraz na fotki czekamy;)

Posted

Cioteczki zgadza się w sobotę zrobię jak najlepsze zdjęcia:) wtedy tez psiaki będą wyczasane, wypilęgnowane bo w niedziele dzień otwarty:)moje drogie zaprzaszm na dzien otwarty w tą niedziele od 12 do 18:) poza adopcją piesów bedą wyklady - o dogoterapii, psychologii psów, związek kynologiczny - z paroma rasami psow, pokaz tresury itp...:)mozna by sie było wtedy pozanać na tzw. ''lifie'';)

Posted

niunia448 napisał(a):
Cioteczki zgadza się w sobotę zrobię jak najlepsze zdjęcia:) wtedy tez psiaki będą wyczasane, wypilęgnowane bo w niedziele dzień otwarty:)moje drogie zaprzaszm na dzien otwarty w tą niedziele od 12 do 18:) poza adopcją piesów bedą wyklady - o dogoterapii, psychologii psów, związek kynologiczny - z paroma rasami psow, pokaz tresury itp...:)mozna by sie było wtedy pozanać na tzw. ''lifie'';)

raczej wpadnę do schronu na ten uroczysty dzień, zwłaszcza, że pokaz tresury robią moi znajomi:cool3::cool3::cool3:

Posted

Powodzenia :loveu::loveu::loveu: i miłego dnia!
Pomóżcie masie psiaków...i nie ważne czy przez dobrą adopcję,czy rady dla ew.domków...a czasami mądra rozmowa wiele znaczy!Wymiziajcie wszystkie piesy:evil_lol:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Powodzenia :loveu::loveu::loveu: i miłego dnia!
Pomóżcie masie psiaków...i nie ważne czy przez dobrą adopcję,czy rady dla ew.domków...a czasami mądra rozmowa wiele znaczy!Wymiziajcie wszystkie piesy:evil_lol:

No wymiziamy je i to już w sobotę, bo wtedy będziemy je przygotowywać :cool3:
Dodatkowo wyprowadzać również :loveu:

A co do rozmowy to rzeczywiście jak byłam w tamtym miesiącu to sporo ludzi właśnie na naszych opiniach najbardziej polegali przy wyborze psiaka. :cool3:

Posted

Mam nadzieję, że znajdzie ktoś wyjątkowy dla Mojej małej ale(moze to się wyda egoistyczne) bedzie mi strasznie smutno się z nią rozstać bo kocham ją strasznie...ale z 2 strony bede szczesliwa bo wiem,że ta sunia zasługuje na dobry dom:)

Posted

kochane cioteczki Itaka szczęśliwie znalazła nowy dom:)mam nadzieję,że już ten jedyny aczkolwiek nie omieszkam sprawdzic za jakis czas jak sie ma;)(taka poadopcyjna wizyta)takze pieniążki niecj idą na inną bidulkę:)