Wiedźma Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Wątek zakładam na prośbę niuni448, dogomaniaczki, wolontariuszki w schronisku lubelskim. Jest tam suczynka, niezwykle proludzka i milutka. Przytula się i nie chce wypuścić odwiedzających z boksu. Warto byłoby znaleźć jej dobry dom, zanim ogarnie ją schroniskowa depresja. Aksamitką nazwałam sunię na własny użytek - może Gosia zaproponuje inne imię. SUNIA W SCHRONISKU MA IMIĘ ITAKA; ważne, gdyby ktoś o nią pytał :) Gosia pisze o suni tak: Sunia - wiek około 1,5 roku, wielkość do kolana i większa już nie będzie. Sierść - złota, podpalana i w dotyku mięciutka jak aksamit. Bardzo radosna, uwielbia pieszczoty, zabawy, nieźle chodzi na smyczy; wymaga długich spacerów i najlepiej domu z ogródkiem. Świetnie dogaduje się z innymi psami w boksie, uwielbia dzieci. Obecnie przebywa w schronisku w Lublinie przy ulicy Metalurgicznej 5. Jest już po sterylizacji i po ewentualnej adopcji zostanie[SIZE=2] zaczipowana. Tu jest link: http://www.schronisko-zwierzaki.lublin.pl/dogs.php?action=view&catId=3&dogId=210 No to do roboty! Na wiosnę – nowe życie dla psinki, w nowym, dobrym domu. Wieczorem wkleję jeszcze kilka zdjęć. Quote
Paulina_mickey Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Nooo:multi: Witam śliczną panią na dogomanii :loveu::loveu: Mam nadzieję, że pokażesz się światu i szybko znajdziesz kochający domek. :multi: I od razu banerki dla dziewczyny:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ja tak sobie myślę, czy nie można by Jej podciągnąć pod jakąś rasę:hmmmm: Tylko jaką?:diabloti: Quote
niunia448 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 w górę mała niech ci ujrzy cały dogomaniacki świat:) nikt nie chce tak uroczej suni??? Quote
niunia448 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Myślę, że sunia jest w stanie zaprzyjaznic ię z kotami;p gdyż jak wychodzę z nią na spacer koło kociarni nawet na nie nie reaguje;p Quote
ewatr Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 zaglada zaglada ;) sliczna , młoda i usmiechnieta od ucha do ucha sunia powinna znależc swoje miejsce na ziemi ...życzę jej tego Quote
Wiedźma Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 A tu - łasica samoprzylepna: Komu plasterek? Quote
niunia448 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Wielkie podziękowania dla Wiedzmy za umieszczenie wątku małej;) w schronie nazywają ją Itaka ale Aksamitka duzoo lepiej brzmi;) co do przytulania to fakt, nie da się wyjść z boksu bez poprzytulania niuńki ;psuczka jest niesamowicie zabawna;) jak tylko będę w schronisku to zrobię filmik jak warjuję na wybiegu;) Quote
niunia448 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 chociaż wolałabym, żeby do tego czasu znalazła kochający domek;) Quote
Paulina_mickey Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 niunia448 napisał(a):Wielkie podziękowania dla Wiedzmy za umieszczenie wątku małej;) w schronie nazywają ją Itaka ale Aksamitka duzoo lepiej brzmi;) co do przytulania to fakt, nie da się wyjść z boksu bez poprzytulania niuńki ;psuczka jest niesamowicie zabawna;) jak tylko będę w schronisku to zrobię filmik jak warjuję na wybiegu;) potwierdzam, jest mega przytulaśna :loveu::loveu: na prawdę baaaaardzo sympatyczna psinka może ktoś pomoże w ogłoszeniach :cool3: Quote
niunia448 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 podnoszę niunię;) no co tak słabiutko maleńka u Ciebie;>? Quote
Paulina_mickey Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 No ja nie wiem, taka dziewczyna a tu tak mało ludzi:mad: nikt nie chce pomóc suni :placz: Quote
niunia448 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 A może na allegro ją;>? tylko, że ja nie mam konta....:/buuuu Quote
nika100 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Cudna przytulanka. Nie wystawiałam nigdy takiej aukcji,ale jak będzie potrzeba (tzn nikt się nie zgłosi chętny do zrobienia) to proszę o info. Quote
Recommended Posts