Karka Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 A lothia ci nie odpisała?????Ja nie wiem ale coś mi się świta ,że była mowa o Poznaniu, Paluchu :roll: Nie wiem , nie chcę Cię wprowadzać w błąd. Quote
lothia Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 odpisałam ale nie wiem czy doszło dlatego na wszelki wypadek wstawiam wszystko co znalazłam tutaj Ewa Gontarek i Beata Baś szukają pomocy dla bezdomnych zwierząt, działamy na terenie Łomianek i okolic, prowadzimy punkt adopcyjny zwierząt, kontakt tel. z Ewą: (22) 751-33-80 (wieczorem), 0-501-147-350 a z Beatą: 751-33-96, 751-51-76, lub e-mail bas.beata@wp.pl NERO Czarny kudłaty to ja. Zostałem przygarnięty przez Ewę w zimie, kiedy z soplami włosów, głową skutą lodem i zamarzniętymi oczami obijałem się od słupa do słupa. Jestem potulny jak baranek, w sam raz do kochania. http://ewagontarek.webpark.pl/index.html http://ewagontarek.webpark.pl/do-adopcji.html dodam że Łomianki znajdują się niedaleko Warszawy Quote
gwiazdka Posted January 6, 2005 Author Posted January 6, 2005 ojej :( ja jestem z gliwic- daleko !!!!! Nie wiem co teraz mam zrobić Quote
Karka Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 zapytaj osób z" PwP" czy ktoś mógłby ci pomóc gwiazdka jest takie powiedzenie -"dla chcącego nic trudnego " przecież warto uratować psiakowi życie i dać mu kochający dom .Trzymam kciuki byś znalazła na to siły . Quote
Sonya-Nero Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Skontaktuj się bezpośrednio z Ewą Gontarek i Beatą Baś, one po pierwsze powiedzą ci jakiej wielkości jest ten piesek, a transport pewnie też uda się załatwić :D Quote
lothia Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 na psach w potrzebie ktoś znalazł pudla wyrzucony pudel Quote
anushka Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Gwiazdka jak u ciebie??czy udało ci się znaleźć jakieś pudla do adopcji??gdiześ się zapodziałaś,napisz czy znalazłaś przyjaciela :lol: Quote
gwiazdka Posted January 23, 2005 Author Posted January 23, 2005 Nie znalazłam jeszcze Pudla, nie było mnie tak długo bo komputer mi się zepsuł - ale już jestem. Jeździłam po wszystkich schroniskach w mojej okolicy,ale nic nie znalazłam, tylko się bardziej przygnębiłam widokiem tych psiaków w tych więzieniach pozamykanych :( Quote
aneta Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Gwiazdka na www.pudel.pl jest ogłoszenie , że ktoś chce odsprzedać rodowodowego dużego pudla 2 letniego - wykastrowanego - spróbuj, wklejam: "Pudel duzy czarny,2 lata,z rodowodem,aktualna książeczka (pies jest wykastrowany)zdrowia.Zainteresowanym prześle zdjecia e-mail: a.sel@neostrada.pl tel.: 600474229 " Quote
weimarka-Pudelka Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Najlepiej wziąźć ze schroniska. W hodowli dla pieska znajdzie się pełno osób chcących takiego szczeniaczka, a w schronisku możesz uratować pieska od klatki i budy. Byłby ci taki wdzięczny....... Quote
Recommended Posts