gwiazdka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Pojechałam po psa, nie było tej Pni z którą rozmawiałam przez telefon i się umawiałam , otwarł jakiś facet a ja powiedziałam " że przyjechałam po psa " a on na to " nie ma już,a jakiego - pudla ??" powiedizałam że "tak- pudla" a on " nie ma już ani tego ani tego " ( bo był też sznaucer do oddania). Smutno mi ,bo dzwoniałam i sie z nią umówiłam, w sprawie odbioru psa a Ona oddała go komuś innemu :cry: :cry: :cry: :cry: W DALSZYM CIAGU SZUKAM PUDELKA DLA MNIE !! JAK ktoś musi oddać chętnie przygarne :) Quote
Karka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 To smutne ale rozejrzyj się jest wiele biedaków , które potrzebują domku.Poszukaj w "psach w potrzebie" Quote
Sonya-Nero Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Gwiazdka, popatrz tu http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=19509&start=0, ten czarny pies to na 100% czarny pudel średni choć zaniedbany widać, że ma bardzo ładną sierść :D Quote
carotina Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Gwiazdka przygarnij takiego biedaka ze schroniska :roll: , zamiast dawać zarabiać często nieuczciwym ludziom (zresztą sama masz przykład). Ja sama miałam kiedyś psiaka ze schronska, co prawda było to baardzo dawno i teraz owy piesek już niesety nie żyje :( Gdy go wzieliśmy miał już 5 lat, ale mimo wszystko ciesze się że chociaż w drugiej części swojego życia miał prawdziwy dom. Owy psiaczek (o wdzięcznym imieniu Thriller :evilbat: :wink: ) był mieszanką CTR i właśnie pudla :) (czarnego dużego). Quote
gwiazdka Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 Sonya-Nero ja wolałabym miniature lub Toy bo psiak będzie mieszkał w moim pokoju a ja mam mały pokój :wink: - nie pomieścimy się :wink: Quote
Sonya-Nero Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Pomieścicie się, wiem to ze swojego doświadczenia, ze mną aktualnie mieszkają 4 średniaki i 1 miniatura :D . Średni pudel ma wzrost od 35 do 45 cm. Quote
Karka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 gwiazdka miłość czyni cuda jeśli naprawdę chcesz pudla to w jednym pokoju i łózku pomieścisz się nawet z pudlem królewskim :P Quote
Alfa1 Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Ja bym powiedziała,że to miniatura,on jest bardzo obrośnięty .a po zestrzyżeniu zrobi się całkiem mały pies. Quote
flashka-g Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 troche groomingu manicure pedicure i INT.Ch by był z niego;] Quote
aneta Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Gwiazdka - moim zdaniem jest to ładny pies - wystarczy go dobrze ostrzyc i będzie z niego fajny pudel. Quote
aneta Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Dodam, że kiedys u Sonya-Nero w pokoju zamieszkiwał wilczur, 2 dorosłe pudle średnie, 5 maluchów pudli średnich i 1 pudel miniatura - wszystko się pomieściło - trzeba tylko mieć wielki serce :) Sonya - Nero - mam nadzieję, że nie obrazisz się za uchylenie rabka tajemnicy z osobistego zycia :wink: Quote
Sonya-Nero Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Nie :D :wink: , ale takie małe sprostowanie one tam spały, a z wyjątkiem szczeniaków, panoszyły się po całym mieszkaniu :D Quote
orsini Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Sonya a jak sasiedzi:))))na takie stadko?:))) Quote
Sonya-Nero Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Ze stadka zostały tylko 4 średniaki i 1 miniatura. Nauczone są że w mieszkaniu nie wolno szczekać, a sąsiedzi... na 10 mieszkań w 6 są psy :D i już się przyzwyczali do tego,że moje stadko raz liczy 3 a raz liczy 5 osobników. I nie ma problemu z czystością na klatce schodowej. Quote
orsini Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 ale nie rzucaja sie o ilosc?wiesz, z zazdrosci to im moze wszystko przeszkadzac. Kobita kiedys pisala,ze jej sasiad awanture robi bo kot mu tupie nad glowa!!!KOT:)))) Quote
Sonya-Nero Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Nie, mam normalnych sąsiadów, odpukać :wink: Quote
Alfa1 Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 ale nie rzucaja sie o ilosc?wiesz, z zazdrosci to im moze wszystko przeszkadzac. Kobita kiedys pisala,ze jej sasiad awanture robi bo kot mu tupie nad glowa!!!KOT:)))) No,no.......z takim słuchem powinien w wywiadzie pracować :roll: Quote
gwiazdka Posted January 3, 2005 Author Posted January 3, 2005 Dobra przekonaliście mnie :lol: :lol: tylko gdzie po niego jechać ????? u kogo teraz jest pudel ?????????? Quote
Karka Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 lothia dała ci namiary na tego psiaka więc najlepiej z nią się skontaktuj na pw albo na "psach w potrzebie " zajrzyj.Napewno jeśli poważnie zdeklarujesz chęć adopcji tego psiaka to pomogą dogomaniacy :) Quote
carotina Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 no i super :thumbs: trzymam kciuki, aby wszystko się udało :D Quote
gwiazdka Posted January 4, 2005 Author Posted January 4, 2005 Karka Już wysłałam pw do lothi . Napewno się zdeklaruje :wink: :D /jak już Go będe miała to fryzjer :wink: i będzie jak nowy :wink: A w jaki sposób Dogomaniacy mi pomogą ?? :wink: :lol: Quote
Karka Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 gwiazdka trzymam:kciuki: by ci sie udało .Sonya-Nero sama napisała ,że w Katowicach wszystko ci opowie o strzyżeniu pudelka i pokaże . Dogomaniacy nie zawiodą bądź dobrej myśli :D Quote
gwiazdka Posted January 5, 2005 Author Posted January 5, 2005 Karka mnie chodziło o to gdzie obecnie przebywa ten Pudel średni Nero :D :wink: Quote
Recommended Posts