NightQueen Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Witajcie U Kłapcia bez zmian niestety :shake: zero zainteresowania, zdrówko w porządku, ale psychika już gorzej. A żeby mało tego było, to jakiś kretyn :angryy::angryy::angryy: włamał się do schroniska i wypuścił psy "W nocy z 9/10 maja miało miejsce włamanie na teren schroniska. Nieznani sprawcy przeskoczyli przez ogrodzenie, wyłamali kłódki w boksach, wypuścili psy i .. poprzerzucali je brutalnie przez siatkę. Nie mamy pojęcia, co mogło zmotywować kogoś do takiego działania. Część psów nie oddaliła się od schroniska – Oskar, Nero i jeden z niedawno przyjętych psów czekali w pobliżu... Niestety suczka Misia i piesek Luki, znalezione zostały przy głównej drodze na Kęty. Były mocno poturbowane - piesek ma uraz w okolicy głowy, a maleńka suczka Misia nie mogła się podnieść... Natychmiast zawieźliśmy psinę do lecznicy na Błoniach. Zrobiono tam niezbędne badania ( RTG i USG ) które wykazały złamanie przedniej lewej łapki i uszkodzenie prawej nerki:( Została zoperowana i przewieziona do domu naszego inspektora. Mamy nadzieję, że przeżyje. ." :angryy::angryy::angryy::angryy: Na szczęście z Kłapusiem, oprócz stresu nic się nie stało Quote
zuzlikowa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Co za imbecyl...:shake:...mój boże...:angryy::angryy::angryy::angryy:, bo słów brak! Quote
Brysio Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Klapciu do góry!!! Smallpati co Cie tak ostatnio mało widac?? Quote
majqa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 majqa napisał(a): Możemy liczyć na dodatkowe zdjęcia Kłapcia? Z nowymi chciałabym mu dorobić ogłoszeń. (...) Przypomnę własne pytanie, pewno gdzieś po drodze umknęło. Quote
NightQueen Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Smallpati co Cie tak ostatnio mało widac?? pracuje i nie mam czasu wejść nawet na dogo :-( Przypomnę własne pytanie, pewno gdzieś po drodze umknęło przepraszam :roll: nie widziałam pytania zdjęć nie ma, w schronisku byłam ale przez to zamieszanie (włamanie) nie zrobiłam zdjęć żadnych, mam nadzieję że zrozumiesz :roll: Quote
majqa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Dorobiłam ogłoszenia na małopolskie na: pchlitarg.com owi.pl drobne.centrumofert.pl sellit.pl olx.pl rozglos.net kupiepsa.pl oglosze.pl tlenek.pl psy.elk.pl zwierzeta.drobny.com.pl ogloszenia.hodowle.info/oddam_psa,2,0.html twojeanonse.com nasipupile.pl offer.pl najpewniej.pl wa.stacja.biz petworld.pl kupsprzedaj.pl/zwierzeta oglosili.pl Quote
agaga21 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 właśnie tu trafiłam, przepraszam, nie przeczytałam jeszcze całości...czy przydam się robiąc psu allegro, czy już ma? Quote
majqa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 agaga21 napisał(a):czy pies ma już robione allegro? Myślę, że nie ma aktualnego. Quote
Isadora7 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Wznowione allegro Kłapcia. Cioteczki nie jestem w stanie wyłapac zawsze czy potrzeba allegro wznawiać. Proszę o informacje jakby się skończyło i ja bym nie dotarła na wątek. Piekło czekania na... Uroczy Kłapcio (649326966) - Aukcje internetowe Allegro :cool1: Quote
NightQueen Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Wybaczcie, dopiero teraz weszłam i przeczytałam, ale widzę że się już samo rozwiązało wszystko Dziękujemy za ogłoszenia i za allegro :loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='Isadora7']Wznowione allegro Kłapcia. Cioteczki nie jestem w stanie wyłapac zawsze czy potrzeba allegro wznawiać. Proszę o informacje jakby się skończyło i ja bym nie dotarła na wątek. Piekło czekania na... Uroczy Kłapcio (649326966) - Aukcje internetowe Allegro :cool1: miałam ci napisać na pw ale masz zapchaną skrzynkę. w razie czego za jakiś czas mogę cię zmienić;)dzięki za wznowienie. Quote
Isadora7 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 agaga21 napisał(a):miałam ci napisać na pw ale masz zapchaną skrzynkę. w razie czego za jakiś czas mogę cię zmienić;)dzięki za wznowienie. Już odepchałam :) Quote
NightQueen Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 "Pokochali go wszyscy, ale za serce ujął dwoje starszych osób, którzy przygarnęli go do swojego domu na resztę jego życia ;) Teraz czeka go szczęście jakiego nigdy nie doświadczył w swoim smutnym życiu. Żyje w kamienicy, w dużm mieszkaniu, ma do dyspozycji swoją kanapę, kota do towarzystwa, balkon do oglądania świata, codzienne kilkakrotne spacery i przede wszystkim ogromną miłość właścicieli, którzy przykrywają go kołderką i pieszczą w każdej chwili :loveu: Quote
agaga21 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 jak wspaniale!!! strasznie się wzruszam gdy staruszki znajdują kochające domki Quote
Brysio Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 wspaniale:loveu::loveu::loveu: tak dlugo biedak czekal Quote
Recommended Posts