Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie
U Kłapcia bez zmian niestety :shake: zero zainteresowania, zdrówko w porządku, ale psychika już gorzej.

A żeby mało tego było, to jakiś kretyn :angryy::angryy::angryy: włamał się do schroniska i wypuścił psy
"W nocy z 9/10 maja miało miejsce włamanie na teren schroniska.
Nieznani sprawcy przeskoczyli przez ogrodzenie, wyłamali kłódki w boksach, wypuścili psy i .. poprzerzucali je brutalnie przez siatkę. Nie mamy pojęcia, co mogło zmotywować kogoś do takiego działania. Część psów nie oddaliła się od schroniska – Oskar, Nero i jeden z niedawno przyjętych psów czekali w pobliżu... Niestety suczka Misia i piesek Luki, znalezione zostały przy głównej drodze na Kęty. Były mocno poturbowane - piesek ma uraz w okolicy głowy, a maleńka suczka Misia nie mogła się podnieść... Natychmiast zawieźliśmy psinę do lecznicy na Błoniach. Zrobiono tam niezbędne badania ( RTG i USG ) które wykazały złamanie przedniej lewej łapki i uszkodzenie prawej nerki:( Została zoperowana i przewieziona do domu naszego inspektora. Mamy nadzieję, że przeżyje.
."

:angryy::angryy::angryy::angryy:

Na szczęście z Kłapusiem, oprócz stresu nic się nie stało

Posted

majqa napisał(a):
Możemy liczyć na dodatkowe zdjęcia Kłapcia? Z nowymi chciałabym mu dorobić ogłoszeń. (...)

Przypomnę własne pytanie, pewno gdzieś po drodze umknęło.

Posted

Smallpati co Cie tak ostatnio mało widac??

pracuje i nie mam czasu wejść nawet na dogo :-(

Przypomnę własne pytanie, pewno gdzieś po drodze umknęło

przepraszam :roll: nie widziałam pytania

zdjęć nie ma, w schronisku byłam ale przez to zamieszanie (włamanie) nie zrobiłam zdjęć żadnych, mam nadzieję że zrozumiesz :roll:

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

"Pokochali go wszyscy, ale za serce ujął dwoje starszych osób, którzy przygarnęli go do swojego domu na resztę jego życia ;)
Teraz czeka go szczęście jakiego nigdy nie doświadczył w swoim smutnym życiu. Żyje w kamienicy, w dużm mieszkaniu, ma do dyspozycji swoją kanapę, kota do towarzystwa, balkon do oglądania świata, codzienne kilkakrotne spacery i przede wszystkim ogromną miłość właścicieli, którzy przykrywają go kołderką i pieszczą w każdej chwili :loveu: