Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

smallpati napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: świetne :loveu::loveu: jesteś wielka :loveu::loveu::loveu:

Bez przesady tylko 168 na co dzień, a przy okazjach 170 i powyżej tyle ile obcas wynosi.:evil_lol::evil_lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Bez przesady tylko 168 na co dzień, a przy okazjach 170 i powyżej tyle ile obcas wynosi.:evil_lol::evil_lol:

heheh :evil_lol::evil_lol:małe ciało, wielki duch :eviltong:

Posted

majqa napisał(a):
Ja je zrobiłam "na długo".

to fajnie ;)

Miesiąc temu adoptowali boksia z Oświęcimia który miał ogłoszenia, a nadal dzwonią w jego sprawie bo ogłoszenia nie znikły :evil_lol: na ile ty ustawiłaś te ogłoszenia? tak z ciekawości pytam

Posted

smallpati napisał(a):
(...) na ile ty ustawiłaś te ogłoszenia? tak z ciekawości pytam

Na vegie, a to forum, będzie dożywotnio ale tam, jeśli psiak jest adoptowany, robi się o tym fakcie wpis i już. ;) Inne ustawiałam niemal do oporu, najkrótsze chyba były 30 dniowe i to te wymagają ewentualnej korekty, inne, różnie, zależnie od strony (niestety nie pamiętam, ile na danych stronach oznacza "do oporu"). Co w związku z tym dalej? Dobrze by było zrobić psiakowi nowe zdjęcia, im ich więcej tym lepiej, jest z czego wybierać i za jakiś czas, a piać od nowa, poogłaszać np. z tym samym tekstem, a zmienionym tytułem.

Posted

póki co zdjęć nie będzie :roll: pracuje od poniedziałku od 6 do 19 i nie mam kiedy tam jechać, weekend niestety też, ale jak tylko mi się uda to tam pojadę.
A do ogłoszeń wstawiałaś wszystkie zdjęcia jakie mamy? jak nie to można by było któreś teraz dołożyć

Posted

Każda strona przyjmuje inną ilość. Możliwość wstawkową starałam się obsadzić po całości (czyli ile można na danej stronie dodać, dodawałam).

Posted

majqa napisał(a):
Każda strona przyjmuje inną ilość. Możliwość wstawkową starałam się obsadzić po całości (czyli ile można na danej stronie dodać, dodawałam).

aha :roll:
tak jak pisałam, zdjęć nowych nie mam kiedy zrobić, postaram się tam jak najszybciej je zdobyć:roll:

Posted

Kłapusiu i cisza? :(
Co do zdjęć tak w miare możliwości przydałyby się . Takie łapiace, zblizenie na oczy itd. Jak t edycja allegro się skończy to następne chciałabym wystawić nieco zmodyfikowane.

Posted

Te starsze pieski są naprawdę biedne. Jeśli 5-letnia sunia ONkowata, którą ogłaszam, nie może znaleźć domu juz od kilku miesięcy, to co dopiero staruszek kundelek. Załamujące. :-(

Posted

Podnoszę...wysoko...co tam 10lat...co tam kosteczki grzechoczące...nam świat jeszcze się podoba i pożyć trzeba...

...więc pokazujemy się...pokazujemy!:multi::multi::multi:

Posted

Możemy liczyć na dodatkowe zdjęcia Kłapcia? Z nowymi chciałabym mu dorobić ogłoszeń.
Co u niego słychać?
Jak jego zdrówko i zachowanie w schronisku?
Doszły jeszcze jakieś ważne obserwacje?