majqa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 W oczekiwaniu na allegro podnosimy Kłapunia! :lol: Quote
Isadora7 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Wyróżnione allegro dla Kłapcia: Piekło czekania na... Uroczy Kłapcio (620867057) - Aukcje internetowe Allegro :cool1: Quote
NightQueen Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Ciepło się robi, słoneczko świeci a Kłapuś nadal na łańcuchu przy budzie siedzi :placz: Quote
majqa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Isadorko, to już standard, jęczę pławiąc się w zachwycie! Cudna aukcja!!! :iloveyou: Quote
NightQueen Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Isadora7 napisał(a):Wyróżnione allegro dla Kłapcia: Piekło czekania na... Uroczy Kłapcio (620867057) - Aukcje internetowe Allegro :cool1: :crazyeye::crazyeye: świetne :loveu::loveu: jesteś wielka :loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 smallpati napisał(a)::crazyeye::crazyeye: świetne :loveu::loveu: jesteś wielka :loveu::loveu::loveu: Bez przesady tylko 168 na co dzień, a przy okazjach 170 i powyżej tyle ile obcas wynosi.:evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Isadora7 napisał(a):Bez przesady tylko 168 na co dzień, a przy okazjach 170 i powyżej tyle ile obcas wynosi.:evil_lol::evil_lol: heheh :evil_lol::evil_lol:małe ciało, wielki duch :eviltong: Quote
NightQueen Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 majqa napisał(a):Ładnie Cię osamotniono Kłapciu... :-( pamiętamy, pamiętamy Kłapuś trzymaj się ;) A jak ogłoszenia? skończyły się jakieś, trzeba dorobic? Quote
NightQueen Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 majqa napisał(a):Ja je zrobiłam "na długo". to fajnie ;) Miesiąc temu adoptowali boksia z Oświęcimia który miał ogłoszenia, a nadal dzwonią w jego sprawie bo ogłoszenia nie znikły :evil_lol: na ile ty ustawiłaś te ogłoszenia? tak z ciekawości pytam Quote
majqa Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 smallpati napisał(a):(...) na ile ty ustawiłaś te ogłoszenia? tak z ciekawości pytam Na vegie, a to forum, będzie dożywotnio ale tam, jeśli psiak jest adoptowany, robi się o tym fakcie wpis i już. ;) Inne ustawiałam niemal do oporu, najkrótsze chyba były 30 dniowe i to te wymagają ewentualnej korekty, inne, różnie, zależnie od strony (niestety nie pamiętam, ile na danych stronach oznacza "do oporu"). Co w związku z tym dalej? Dobrze by było zrobić psiakowi nowe zdjęcia, im ich więcej tym lepiej, jest z czego wybierać i za jakiś czas, a piać od nowa, poogłaszać np. z tym samym tekstem, a zmienionym tytułem. Quote
NightQueen Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 póki co zdjęć nie będzie :roll: pracuje od poniedziałku od 6 do 19 i nie mam kiedy tam jechać, weekend niestety też, ale jak tylko mi się uda to tam pojadę. A do ogłoszeń wstawiałaś wszystkie zdjęcia jakie mamy? jak nie to można by było któreś teraz dołożyć Quote
majqa Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Każda strona przyjmuje inną ilość. Możliwość wstawkową starałam się obsadzić po całości (czyli ile można na danej stronie dodać, dodawałam). Quote
NightQueen Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 majqa napisał(a):Każda strona przyjmuje inną ilość. Możliwość wstawkową starałam się obsadzić po całości (czyli ile można na danej stronie dodać, dodawałam). aha :roll: tak jak pisałam, zdjęć nowych nie mam kiedy zrobić, postaram się tam jak najszybciej je zdobyć:roll: Quote
majqa Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Ja za jakiś moment znów przysiądę i ponownie porobię Kłapusiowi ogłoszenia. Quote
Isadora7 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Kłapusiu i cisza? :( Co do zdjęć tak w miare możliwości przydałyby się . Takie łapiace, zblizenie na oczy itd. Jak t edycja allegro się skończy to następne chciałabym wystawić nieco zmodyfikowane. Quote
Isadora7 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 majqa napisał(a):Wątek zjechał w siną dal, a Kłapcio czeka. :-( I dzisiaj skończyło sie allegro Quote
Eruane Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Te starsze pieski są naprawdę biedne. Jeśli 5-letnia sunia ONkowata, którą ogłaszam, nie może znaleźć domu juz od kilku miesięcy, to co dopiero staruszek kundelek. Załamujące. :-( Quote
zuzlikowa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Podnoszę...wysoko...co tam 10lat...co tam kosteczki grzechoczące...nam świat jeszcze się podoba i pożyć trzeba... ...więc pokazujemy się...pokazujemy!:multi::multi::multi: Quote
majqa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Możemy liczyć na dodatkowe zdjęcia Kłapcia? Z nowymi chciałabym mu dorobić ogłoszeń. Co u niego słychać? Jak jego zdrówko i zachowanie w schronisku? Doszły jeszcze jakieś ważne obserwacje? Quote
Recommended Posts