Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A miłości Toffik będzie miał w nadmiarze!!:multi:3 dzieci,w tym dwie dziewczynki które uwielbiają zwierzaki...koty,które psy lubią i kiedyś z wyżlicą spały w budzie.Dziadka,który będzie go zabierał na ryby:multi:i co najważniejsze panią Jole,która zwierząt mogłaby mieć tysiące,gdyby warunki jej na to pozwoliły!;)

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kredka napisał(a):
Także ogłoszeń robić już nie musimy!;)Bo domek ma zagwarantowany...

ale to już jest pewne tak na 100 % ?:cool3:
oby Pani się nie rozmyśliła:roll: ja to się zawsze boję:oops:

Posted

Słyszałyście ten huk drogie dogocioteczki???????????????
To spadł kamień z mojego serducha :klacz::klacz::klacz:

Kredka nie znam Cię osobiście, a już Cię kocham :loveu::loveu::loveu:
Was też drogiedogocioteczki :loveu::loveu::loveu:
Tofficzku bądź szczęśliwy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Nie zagladalam przez pare dni a tu juz sie kroi dom? Dobrze widze??;)

Dobrze widzisz:multi: ale na razie nie chcemy zapeszać;)
Kochana, musisz częściej, wobec tego tu zaglądać:cool3:

Posted

Witajcie...dzisiaj zapoznałam Toffika z moją sucz Abrą tak oficjalnie:loveu:Było dobrze...najpierw Abra go straszyła zębami ale potem już latali razem:multi:Ajjj...super było.Psiaki zmachane,zadowolone śpią:loveu:

www.greenstreethooligans13.fbl.pl <-- tutaj możecie zobaczyć foteczki.z dzisiejszego spacerku po padokach:cool3:jutro wstawię Toffcia z lasu i jak na moim quadzie siedział:lol:

Posted

...to ja tylko powiem cichutko...miłych snów i spokojnej nocki!!!:lol:

A zauważyłyście,że ten elegant prócz skarpet nosi żabocik...bielutki!!!
Nic dziwnego...uroda plus elegancja i szyk...i cioteczki padają jak muchy,a domku nie trzeba szukać daleko!:loveu:
Kredko-dobra robota i wielkie serce!

...tylko nie podpadnij mamie!:evil_lol:

Posted

Toffik znalazł dom!!!:multi:
Dzisiaj śpię sobie w najlepsze,mama daje psiakom wodę pod domem a ja słyszę jakieś męskie głosy "Kasiu nie wiesz gdzie ten rudy pies?" Ja od razu się obudziłam...wyleciałam zaspana tak jak stałam i pytam "o co chodzi".A pan Adam-mój sąsiad,mówi że to pies takiego pana(właściciela stawów) ja w radości myślałam że klapki pogubię jak do kojca biegłam:evil_lol:Ten właściciel Toffika to przyjaciel mojego dziadka.Na Toffika czekał właściciel pod sklepem-autem,panowie go zabrali i poszli.A ja siedzę i rycze!:-(Wiedziałam że rozstanie będzie trudne ale nie wiedziałam że aż tak.Chociaż do Tofficzka mam jeden km i często chodzę na stawy,więc będę go widziała:loveu: Dzisiaj do niego nie pójdę...bo może znowu tu przybiec.
Tyle łez wylanych,tyle moich domyśleń(czyj to pies?co mu się stało?)Boże...a jego dom był tak blisko:multi:Cieszę sie jak jasna cholera!!!!!!:multi:

Posted

I to się nazywa szczęśliwe zakończenie!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:
Dobrze,że się nim zaopiekowałaś...bo nie wiadomo gdzie by zawędrował...i co mogłoby się mu przytrafić!Tak trzymaj dziewczyno!:loveu::lol:

Niech troszeńkę tego szczęścia skapnie i na tę sunieczkę...:oops:
Zajrzyjcie proszę do asteczki ...już raz ukrytej przed dogomanką,choć dt był i pieniądze też:angryy:...teraz została wyrwana w biegu z mordowni i jest problem pieniędzy na ...teraz hotel:-(...i na pilne leczenie...
może pomożecie zaprosić cioteczki wspomagające...niebezpieczne:evil_lol: :evil_lol::evil_lol:pieski?...pieski w rzeczywistej potrzebie?:oops:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/amstaffka-z-mordowni-potrzeba-600zl-na-hotel-130022/index6.html#post12111944

Posted

Jakie zupełnie niespodziewane i szczęśliwe zakończenie:multi:
Mały uciekinier Toffik wrócił już do swego domku - bardzo się cieszę z takiego fajnego finału sprawy:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Kredko, dziękujemy Ci za opiekę na Tofficzkiem:loveu::loveu::loveu: i prosimy Cię, doglądaj go tam nadal i pilnuj, żeby nie uciekał:cool3:

Kredko, zmień tytuł wątku i poproś moda o przeniesienie go do działu "już w nowym domku";)

Posted

kredeczko! Jak ja Cię kooocham :loveu: Toffik nigdy nie zapomni o tym, co dla niego zrobiłaś :loveu:
Super, że będziecie się widywać :multi:

Wiem, pewnie strasznie to przeżywasz, że go już nie ma, ale tam też jest mu dobrze, a tylko kilometr dzieli Cię od tego kochanego rudzielca :loveu:

Posted

Tęsknota jest i to wielka:-(Jak dzisiaj byłam w lesie to tak mi go brakowało że nie wiem...ciągle się odwracałam i chciałam krzyczeć "Toffi chodź tutaj":-(Cały czas wyglądam przez okno czy może nie wrócił.

Zaraz zmieniam tytuł wątku.

Posted

Oczom własnym nie wierzę, czytam po raz kolejny i nadal nie wierzę :multi::multi::multi: skończyło się najlepiej jak mogło:multi::multi::multi:
Cudownie, oby zawsze mogło tak się kończyć:loveu::loveu::loveu:

Posted

Tym razem wpadłam ...nie dla Toffika-on juz smacznie śpinka w swoim odnalezionym domku...a do kredki koffanej!!!! Dobrej nocy ...pannico:evil_lol:...oby więcej takich serduch!!!!
Wesołych świąt...Tobie i Twojej wspaniałej rodzince życzę!:loveu: