Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuje wam wszystkim!!!:loveu:
nie wiem co bym bez was zrobiła...
to mój pierwszy psiak na tymczasie...ale jak narazie jest dobrze:razz:
Toffcio najedzony biega po podwórku...chyba zaprzyjaźnił się z moją Abrą(sunia w typie ON):loveu:Nawet dał jej nochal polizać...żałuję że nie może zostać u mnie na zawsze:placz:Rozstanie z nim będzie tragiczne...

Ok...ja lecę bo jeszcze muszę wyjść z psiakami na wieczorny spacerek:razz:

Posted

Aaa...niedługo Toffcio pojedzie do weta ;) Tylko narazie moja sytuacja finansowa nie pozwala na to :-( mam nadzieje że się poprawi,bo chcialabym aby wet obejrzał jego rankę koło ogonka.Niedługo wypłata...to może tato coś rzuci :multi:

Posted

Bico...śliczny psiak,mam nadzieję,że szybko znajdzie domek! Przeczytam wątek jutro...i zobaczę w czym będę mogła pomóc!
Dziewczyny...zaznaczcie w pierwszym poście gdzie był już ogłaszany! Łatwiej wyłapać jakie mam w tym jeszcze możliwości!

Wybaczcie,że nie dziś...ale moja sunia beniowa ma problemy po ugryzieniu przez kleszcza!:-( Zabezpieczajcie psiaki:oops:

Posted

Przed chwilką wróciliśmy ze spaceru...Toffcio biegał ślicznie koło nogi,a jak odbiegł to wracał na jedno zawołanie:loveu:Jak brałam rękę wysoko to tak ślicznie skakał...może ktoś mógłby z nim trenować freesbee?;)takie w miarę możliwości psiaka...do agility też super by się nadawał.
W tej chwili umię podawać łapkę...nauczył się w 5min.Chcę go nauczyć podstawowych komend;)Oczywiście Toffik dostanie wyprawkę...;)smyczkę,obróżkę,karme...żeby na początek nowy właściciel nie musiał się martwić o takie duperelki.:razz:
Aaa...i już nie reaguje kuleniem ogona na mężczyzn...bo dzisiaj stałam z nim i z moimi kolegami(18-25lat) głaskali Toffiasza a on brzucho tylko wypychał i prosił o więcej:multi:
Jutro poćwiczymy komendę siad ;)

Posted

Toffiaczku, trzymam za Ciebie skarbie kciuki!

kredka, jestem pod wrażeniem :loveu: Super sobie radzisz!

Trzymam kciuki, żeby maluszek znalazł nowy, kochający i ciepły dom ;)

Posted

Brysio napisał(a):
Bico jestem;) rano porobie pare ogłoszeń;) a gdzie został juz poogłaszany? abym nie dublowała;)

W pierwszym poście Kredka uzupełnia gdzie jest ogłoszony.
Dziękujemy bardzo ! :loveu::loveu:

Posted

wchodzę na wątek, Bico widzisz jaka jestem zdyscyplinowana. Potem przeczytam dokładnie i zastanowię się w czym będę mogła pomóc. Jak widzę ciotek juz sie sporo zleciało , na pewno cos z tego wyjdzie dobrego dla Toffiasza :loveu:

Posted

Boże...Cioteczki kochane,
kamilawa, Kisses xox, Maszaberla, evl, Tengusia, Gonia13, Paulina_mickey, dogeviperzy, mestudio, malgos, kasia14, Fizia, Soema, Marinka, AngelikaXD, Renata5, _Lara, Stokrotka, Anett, zuzlikowa, Brysio, Marysia55, dziękuję, że się tu zjawiłyście i pomagacie Tofficzkowi i Kredce podnoszeniem, dobrym słowem, radą czy robieniem ogłoszeń, banerkow, bazarków:modla::modla::modla::modla::modla:

A teraz będzie jak na rozdaniu Oskarów:laugh2_2:
dziękuję Cioteczce Soemie:Rose:, że wrzuciła Tofficzka na ogłoszenie do "Metra", może się uda:roll:
dziękuję Cioteczce Brysio, za chęć pomocy w ogłoszeniach:Rose:
dziękuję Cioteczce Anett, za wrzucenie Toffika na NK:Rose:
dzuekuję Cioteczce Kisses xox za banarek dla Toffika:Rose:
dziekuje Cioteczce mestudio za gotowość ofiarowania rzeczy na bazarek:Rose:

Dziękuje wszystkim Ciotkom, że tu zaglądają, bądźcie z nami dalej i zaproście swoich znajomych:cool3:

mam nadzieje, że nikogo tu nie pominęłam, a jak tak, to się dopominać proszę i mnie pilnować;)

Posted

Bico...no i masz:shake:...aż wstyd na tej liście się nie znaleźć:evil_lol:...to se trzeba zasłużyć...i allegro zrobię,ale dopiero jutro:-(...mam trochę problemów z moją Zuzieńką i nie wiem jak długo będę mogła zostać przy kompie.

co do allegro...można zrobić zwykłe za ok.50-60gr.Jednak te toną w powodzi ogłoszeń!
Lepiej widoczne są ogłoszenia wyróżnione z pogrubieniem(14,60) lub wyróżnione(12,60).Pokazywane są przed pozostałymi ogłoszeniami.Decyduj.

Mam też pytanie...czy Toffika można podciągnąć pod jakąś ...rasę?...mieszańca jakiejś rasy?

Posted

[quote name='zuzlikowa']Bico...no i masz:shake:...aż wstyd na tej liście się nie znaleźć:evil_lol:...to se trzeba zasłużyć...i allegro zrobię,ale dopiero jutro:-(...mam trochę problemów z moją Zuzieńką i nie wiem jak długo będę mogła zostać przy kompie.

co do allegro...można zrobić zwykłe za ok.50-60gr.Jednak te toną w powodzi ogłoszeń!
Lepiej widoczne są ogłoszenia wyróżnione z pogrubieniem(14,60) lub wyróżnione(12,60).Pokazywane są przed pozostałymi ogłoszeniami.Decyduj.

Mam też pytanie...czy Toffika można podciągnąć pod jakąś ...rasę?...mieszańca jakiejś rasy?

Kochana Cioteczka Zuzlikowa, to dla Ciebie specjalne podziękowania za allegro:Rose::Rose::Rose:
zrób je, jak już będziesz spokojniejsza o swoją sunieczkę;) oby wydobrzała szybko:modla:
a tego paskudztwa - kleszcze, brrr:mad: nienawidzę, tego tałatajstwa i mam na ich punkcie lekką...paranoję:crazyeye::stupid::oops: boje się, że wlezą na moje psy lub na mnie:nerwy::nerwy: psy mają obróżki i są przeglądane po spacerach:roll:

Wracając do allegro, to dajmy wyróżnione z pogrubieniem, podaj mi proszę konto na pw, to Ci jutro kaskę podrzucę;)

a Toffik:hmmmm:, on jest niski i troszkę taki długi, ale na jamnika mi on nie wygląda:evil_lol:
kurcze, on mi się kojarzy z naszym Scooterkiem lubelskim:roll:

Posted

Nowe wieści o Toffiku.Wczoraj mój tato wraca z pracy i mówi "kinga,po co ci trzeci pies?" ja mówię że on jest u nas na tymczasie a tato "ok...tylko za bardzo się do niego nie przywiązuj" ;) Także narazie problemu nie ma...
Toffcio przed chwilką zjadł śniadanko...teraz jak będę do szkoły wychodziła dostanie dużą kosteczkę żeby się nie nudził ;)
Jest z nim coraz lepiej...mniej się boi,skacze na mnie jak wchodzę do niego.Ma jeszcze jednego plusa bo jak się rękę do miski wkłada to nie warczy tylko odchodzi.;) Kochane maleństwo...dzisiaj kąpańsko zrobimy,bo na święta musi być czysty i pachnący :cool3:

Dziękuje wszystkim,którzy pomagają!!!!:loveu:Sama bym chyba nic nie zdziałała...to dzięki wam ja i Toffik mamy nadzieje!!!:multi:Dziękuje za ogłoszenia i za allegro(ja niestety nie mam konta).
p.s piszę do różnych organizacji...może oni mają jakiś wolny tymczas.

Posted

Kredka wspaniałe są Twoje relacje o psiaku:lol:, tak jak Ty jesteś wspaniała:lol:- dzięki Tobie powoli zapomina o swoich złych przeżyciach.
Mogę puki co tylko podnosić.

Bico - .........., to dlatego, że brak słów :loveu::loveu::loveu:

Posted

Prawdopodobnie Toffik po wyleczeniu tych ran będzie miał nowy domek!!!:multi:Moja sąsiadka mówiła że weźmie go jak tylko ranki się zagoją,bo narazie ma małe dzieci i boi się.Ale do tego czasu Toffik zostanie u mnie ;)

Posted

Chciałam podziękować wszystkim wspaniałym cioteczkom!:loveu:Za to że są i bedą.Teraz wiem że można na was zawsze liczyć.
Szczególnie chciałam podziękować Bico!Bo to ona ściągneła tu tyle ciotek,i to ona pierwsza zadzwoniła z chęcią pomocy...:loveu:Ale to jeszcze nie koniec...dopóki Toffik będzie u mnie chciałabym,abyście tu zaglądały;)Bo jeszcze z tym domkiem na 100% nie wiadomo...dlatego zostańcie z nami-do końca:loveu: