Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam!Jestem wlascicielka przpieknej shih tzu,sunia ma 10tyg,jest przeurocza,ale nie wiem jak sobie poradzic z brudem:):):)???
Mianowicie po kazdym spacerku ,musialabym ja myc....
Prosze pomozcie,jak Wy sobie z tym radzicie ?Czy sa moze jakies kubraczki co ochronily by przed brudem choc brzuszek, a tym samym nie powodowalby ,ze mimo lata bedzie jej goraco?No o bucikach juz nie mysle:evil_lol::crazyeye::eviltong:,ale niech choc uchronie brzusio.....
Piszcie wiarcia.......

Posted

Warto podciąć trochę włosy na łapeczkach i brzuszku. Będzie mniej piachu w domu. No i trzeba kąpać jak brudna. A kubraczek się nie sprawdzi bo twoja sunia strasznie się skołtuni i wtedy będziesz miała ogromną biedę.

Posted

Miska , poczytaj temat :" czy ktoś ubiera pieski rasy Shih Tzu " ... tam znajdziesz wszelkie opinie i za i przeciw . Ja jestem za :evil_lol: moj shih tzu chodzi w ubrankach niemalze cały rok :cool3: czuje sie swieynie , nie brudzi sie az tak bardzo i nie musi byc kapany po kazdym spacerze ;) ..

• 1 month later...
Posted

Istnieje coś takiego jak takie kubraczki , płszczyki ale najlepiej podciąć troszkę łapki i brzuszek . SAma mam shih tzu i wiem jak to jest:crazyeye:wszystko się czepia liście trawa itp .