Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A nie, udało się wszystko "grzecznie i po pańsku", jak mawiał mój Ojciec.

Pobiegały po sadzie, zrobiły wszystko co trzeba, pobawiły się i na spokojnie każdego psiaka po kolei podawałam Tomkowi na stół ogrodowy, sekunda i wracał do rodzeństwa.

Teraz Tomek wypisuje 4 książeczki zdrowia :) będą gotowe w każdej chwili dla przyszłych właścicieli.

Posted

Dwa psiaki juz na swoim: wczoraj wieczorem Cudka, dziś Duduś. Dałam wyprawki z karmy, i puszki i suche, i zabawki.

W poniedziałek pani przyjedzie po Apkę (tak się umawiałyśmy). Zostanie bojka, w sumie najfajniejsza suczynka.

• Like 1
Posted
Dnia 27.06.2021 o 09:51, malagos napisał:

Ale z warszawskiego ogłoszenia - ani jednego telefonu! te domy to tu, miejscowe, z "poczty pantoflowej".

tu pewnie zaczęły się urlopy

Posted

Wczoraj do domu pojechała w objęciach pańci przedostatnia suczka, Cudka.

W kojcu została urocza, kochana, pokazująca brzuszek, cichutka Bojka :(

58828339f98b.jpg

• Like 1
Posted

Juz wszystkie szczylki w nowych domach.

Wyprawki wydane, umowy podpisane, jutro pozdejmuję ogłoszenia w sklepach, aptece, warzywniaku. Z tych OLX-owych na Warszawę i Ostrołękę ani jednego telefonu.

Kojec pusty.... 

• Like 1
  • malagos changed the title to ~ABCD w swoich domach! czyli 4 zaniedbane szczeniaki ze wsi...
Posted
33 minuty temu, malagos napisał:

Wyprawki wydane, umowy podpisane, jutro pozdejmuję ogłoszenia w sklepach, aptece, warzywniaku. Z tych OLX-owych na Warszawę i Ostrołękę ani jednego telefonu.

Kojec pusty.... 

No i fajnie.

Kojec pewnie niedługo będzie pusty.

• Like 1
Posted
3 godziny temu, malagos napisał:

Kojec pusty.... 

To Bojka też poszła ?

Posted
3 godziny temu, Poker napisał:

No i fajnie.

Kojec pewnie niedługo będzie pusty.

no :)

przecież mama tych szczeniaków czeka na zabranie :(

Jutro czekam na nią

• Like 2
Posted

Suczka - mama szczeniąt - od rana w naszym kojcu. Dostała imię NEWA - tak ją nazwała moja siostra Anna, bo zostaje na 10 dni na gospodarstwie, a ja wyjeżdżam na wakacje :)