Jonten Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Proszę wszystkich czytających o wymienienie jakiś książęk ( raczej po polsku ) o terierach - kompletuję bibloteczkę a i zestawienie literatury sie chyba przyda innym . Koniecznie podajcie rok i wydawnictwo !!! Pozdrawiam Quote
bogula Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Jonten-------"Teriery" E.Chwalibóg wyd."Egros" wyd.III 2002(?) po niemiecku "Kynos Trimm-und Pflegefibel"Renate Dolz 1993----zawiera super rysunki na temat trymowania też terierów. A co Ty jeszcze masz na półce tylko terierowatego? Quote
Jonten Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 Jonten-------"Teriery" E.Chwalibóg wyd."Egros" wyd.III 2002(?) To niestety jedyna ksiązka jaka mam :( Przydłałoby się coś innego !!! Quote
coztego Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Na stronie Klubu Teriera są do pobrania numery "Teriera" w formacie pdf. Quote
bogula Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 coztego------coś mi się ściągnęło...ale stronka klubowa aktualna :evil: i ciągle w budowie od 2 lat :evil: , wstyd!...może najlepiej zadzwonić do oddziałów na Śląsku----może coś mają? Kiedy załapiesz konkretnego teriera?---bo bakcyla już masz :D Quote
coztego Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 coztego------coś mi się ściągnęło...ale stronka klubowa aktualna :evil: i ciągle w budowie od 2 lat :evil: , wstyd! :evilbat: :evilbat: :evilbat: Ale sciąga się bez problemów ;) Kiedy załapiesz konkretnego teriera?---bo bakcyla już masz :D Oj mam, mam! Bo miałam mieszańca 8) A prawdziwego (na 99% welsha) "załapię" jak tylko nieco się życiowo ustabilizuję :fadein: Quote
Jonten Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 Dzięki juz sobie ściągam !! :multi: Quote
foxydoxy Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Pani Chwalibóg napisała też książkę pt. "Teriery ze Szkocji" - (wydawnictwo Mako-press - mają sklep internetowy) Omawia w niej szczegółowo rasy: terier szkocki, westhighland white terrier, skye terrier i cairn terrier Mam, czytałem i polecam. Quote
Martini*** Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Możecie polecić coś o airedale ??? Po polsku chyba nic nie ma ale mogą być publikacje po angliesku :fadein: Quote
Brozia Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 sciagnelam i w jakim programie mam to przeczytac?? :/ Quote
Ludek Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Najpierw trzeba rozpakować, a potem otworzyć w programie Acrobat Reader. Można go sobie ściągnąć z netu. Quote
Recommended Posts