Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

papunia napisał(a):
wspaniale:laola::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:, Monit jest tym razem jedynakiem?

Tak, Monit jest teraz jedynakiem. Ale jak Marzenie przytrafi się inny pies to Monit spokojnie się z każdym dogada. ;)
W domu we Wrocławiu problem był po stronie amstaffki Gosi. Niestety w opinii szkoleniowca nie do przeskoczenia. :-(

Posted

Wieści Monitowe z forum:

Witam!!!

Z największa przyjemnością informuje że MONIT został wczoraj przez nas adoptowany.
Obecnie znajduje się w dużym domku z ogródkiem nieopodal Gliwic.

Obiecujemy systematycznie pisać jak MONIT sie miewa, oczywiście pamiętając o wklejaniu duuuużej ilości zdjęć.

Aha, i nasze pierwsze wrażenie po spotkaniu z MONITEM... piesek jest niesamowicie łagodnym, sympatycznym i energicznym zwierzakiem!!!!! I do tego niezwykle przystojnym.

Dostałam zdjęcie MMS, ale wstawię przy okazji.

Posted

Witam!!!!

Jestem Marzena ;) nowa "mama" MONITA.:lol:

Chciałam poinformować że Pan Przystojniak miewa sie świetnie.
Lata po podwórku jak oszalały, grzecznie słucha, nawet nie wyje z żalu jak sie go chwilke zostawi, czego sie na początku obawiałam.

Ale myślenie o motylkach mimo kastracji nadal mu nie przeszło :oops: hihi

Ładnie nabiera ciałka, apetyt ogromny. Będziemy uważać na jego wrażliwą skórke.

Narazie jeszcze nie mam zdjęć, ale wkleje je zaraz po przesłaniu na komputer.

CHCIAŁAM BARDZO, BARDZO PODZIĘKOWAĆ OSOBĄ KTÓRE PRZELEWAJĄC PIENIĄŻKI, POMOGŁY W URATOWANIU I LECZENIU MONITA.
DZIEKI WAM MAMY TERAZ TAKIEGO WSPANIAŁEGO CZWORONOGA!!!:loveu:
W ZAMIAN ZA POMOC BĘDZIEMY REGULARNIE ZDAWAĆ RELACJE Z POBYTU MONITA U NAS, OCZYWIŚCIE PAMIETAJĄC O ZDJĘCIACH.

SZCZEGOLNE PODZIĘKOWANIA DLA PANI KASI, MARTY I AGNIESZKI ZA POZYTYWNIE ROZPATRZENIE ADOPCJI I POMOC.
I MAŁGOSI , POPRZEDNIEJ OPIEKUNKI KTÓRA JUŻ BARDZO POKOCHAŁA MONITA. OBIECUJE ŻE BEDZIEMY W KONTAKCIE!!!;)

Posted

chyba umarłam i jestem w niebie :evil_lol:

taki idealny domek? regularne relacje i fotki? podziękowania dla osób zaangażowanych? to chyba sen :loveu:

Witaj Marzeno!

bardzo się cieszymy, że u Was Monit znalazł miłość i swoje miejsce :loveu:
czy imię zostawiacie?

a Małgosia może pomyśli o szczeniaczku, którego sunia byłaby w stanie zaakceptować :razz: choć przyznam, że bardzo potrzebna jest w takich sytuacjach silna motywacja, bo szczeniak też wyrośnie i z suczką będą musiały się dogadać co nie zawsze przebiega bez draśnięcia.

Posted

Witam ponownie!!

Narzeszcie opanowałam wszystkie zawiłości związane z kopiowanie i umieszczanie zdjęć. Oczywiście nie obyło się bez małej pomocy :cool3: (dzieki agaga21)!!!

Więc nie pozostaje mi nic innego jak pokazać Monita w całej okazałości.
Bo jeśli chodzi o imie to zostawiamy. Bardzo nam sie podoba.

A oto on.

Posted

No mówiłam że to przystojniacha :cool3:!!!

A z oczkami to już dobrze, co nawet na zdjęciach widać. Czasami tylko jak zaświeci mocniej słońce to jedna, dwie łezki mu polecą, ale Małgosia mówiła że to taki jego urok.
Ja zreszta mam podobnie.