doddy Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Pisałam do niej ale nie odpowiedziała. Pisałam do różnych osób, ale nikt nie ma możliwości sprawdzenia. Quote
ab-agnieszka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 doddy napisał(a):Jutro wielki dzień dla Monita. :loveu: Ab-Agnieszko, dziękuję za sprawdzenie domku. Nie ma za co. Sama czekam na przyjazd chlopaka i napewno go odwiedze. Quote
doddy Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Cierpliwości ciotki. Czekanie zostanie nagrodzone. :shiny: Quote
doddy Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Monit pierwszą noc przespał bardzo spokojnie. Nowi właściciele zakochani. :loveu: Quote
rufusowa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 no to super! życzymy dużo wspólnego szczęscia na nowej drodze życia ;) Quote
papunia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 wspaniale:laola::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:, Monit jest tym razem jedynakiem? Quote
doddy Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 papunia napisał(a):wspaniale:laola::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:, Monit jest tym razem jedynakiem? Tak, Monit jest teraz jedynakiem. Ale jak Marzenie przytrafi się inny pies to Monit spokojnie się z każdym dogada. ;) W domu we Wrocławiu problem był po stronie amstaffki Gosi. Niestety w opinii szkoleniowca nie do przeskoczenia. :-( Quote
doddy Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Wieści Monitowe z forum: Witam!!! Z największa przyjemnością informuje że MONIT został wczoraj przez nas adoptowany. Obecnie znajduje się w dużym domku z ogródkiem nieopodal Gliwic. Obiecujemy systematycznie pisać jak MONIT sie miewa, oczywiście pamiętając o wklejaniu duuuużej ilości zdjęć. Aha, i nasze pierwsze wrażenie po spotkaniu z MONITEM... piesek jest niesamowicie łagodnym, sympatycznym i energicznym zwierzakiem!!!!! I do tego niezwykle przystojnym. Dostałam zdjęcie MMS, ale wstawię przy okazji. Quote
maszyna23 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Witam!!!! Jestem Marzena ;) nowa "mama" MONITA.:lol: Chciałam poinformować że Pan Przystojniak miewa sie świetnie. Lata po podwórku jak oszalały, grzecznie słucha, nawet nie wyje z żalu jak sie go chwilke zostawi, czego sie na początku obawiałam. Ale myślenie o motylkach mimo kastracji nadal mu nie przeszło :oops: hihi Ładnie nabiera ciałka, apetyt ogromny. Będziemy uważać na jego wrażliwą skórke. Narazie jeszcze nie mam zdjęć, ale wkleje je zaraz po przesłaniu na komputer. CHCIAŁAM BARDZO, BARDZO PODZIĘKOWAĆ OSOBĄ KTÓRE PRZELEWAJĄC PIENIĄŻKI, POMOGŁY W URATOWANIU I LECZENIU MONITA. DZIEKI WAM MAMY TERAZ TAKIEGO WSPANIAŁEGO CZWORONOGA!!!:loveu: W ZAMIAN ZA POMOC BĘDZIEMY REGULARNIE ZDAWAĆ RELACJE Z POBYTU MONITA U NAS, OCZYWIŚCIE PAMIETAJĄC O ZDJĘCIACH. SZCZEGOLNE PODZIĘKOWANIA DLA PANI KASI, MARTY I AGNIESZKI ZA POZYTYWNIE ROZPATRZENIE ADOPCJI I POMOC. I MAŁGOSI , POPRZEDNIEJ OPIEKUNKI KTÓRA JUŻ BARDZO POKOCHAŁA MONITA. OBIECUJE ŻE BEDZIEMY W KONTAKCIE!!!;) Quote
rufusowa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 chyba umarłam i jestem w niebie :evil_lol: taki idealny domek? regularne relacje i fotki? podziękowania dla osób zaangażowanych? to chyba sen :loveu: Witaj Marzeno! bardzo się cieszymy, że u Was Monit znalazł miłość i swoje miejsce :loveu: czy imię zostawiacie? a Małgosia może pomyśli o szczeniaczku, którego sunia byłaby w stanie zaakceptować :razz: choć przyznam, że bardzo potrzebna jest w takich sytuacjach silna motywacja, bo szczeniak też wyrośnie i z suczką będą musiały się dogadać co nie zawsze przebiega bez draśnięcia. Quote
ab-agnieszka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Witaj Marzeno na dogo. Uwielbiam czytac wiadomosci z nowego domu.:lol: To teraz czekamy na dalsze relacje.:evil_lol: Quote
maszyna23 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Witam ponownie!! Narzeszcie opanowałam wszystkie zawiłości związane z kopiowanie i umieszczanie zdjęć. Oczywiście nie obyło się bez małej pomocy :cool3: (dzieki agaga21)!!! Więc nie pozostaje mi nic innego jak pokazać Monita w całej okazałości. Bo jeśli chodzi o imie to zostawiamy. Bardzo nam sie podoba. A oto on. Quote
maszyna23 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Niech nie przeraża Was poważna mina, on tylko tak udaje :lol: A jak sie ładnie teraz rozciągam..... I dla wszystkich soczysta buzia Quote
fioneczka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Marzenko a jak oczka Monisia ? Bo ogólnie wygląda super i widać że chłopina wie ze ktoś go pokochał już na zawsze bo szczęśliwy taki na pysiu :loveu: Quote
agaga21 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 cieszę się, ze mogłam się przydać ;) super się widzi takiego zadowolonego psiaka! piękny jest:loveu: Quote
maszyna23 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 No mówiłam że to przystojniacha :cool3:!!! A z oczkami to już dobrze, co nawet na zdjęciach widać. Czasami tylko jak zaświeci mocniej słońce to jedna, dwie łezki mu polecą, ale Małgosia mówiła że to taki jego urok. Ja zreszta mam podobnie. Quote
maszyna23 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 I jeszcze jgo klata http://i42.tinypic.com/5br5du.jpg nie mogłam sie powstrzmać Quote
Recommended Posts