doddy Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Uzupełnienie wpłat: Anna Najdek 100zł Pan Ireneusz z Lublina 100zł Jolanta Racka 50zł (chyba ciocia Ada-jeje, bo nie ma dopisku, ale po mieście wnioskuje) zolzunka 20zł An1a 100zł RAZEM: 370zł Dodatkowo zostało 116zł po opłaceniu kliniki. RAZEM: 486zł Monit jest więc na plusiki i jest bezpieczny dzięki pomocy darczyńców. :multi: To 486zl + dalsze wpłaty idą na konto hotelu i operacji oczek. Quote
doddy Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Monit ma przesuniętą operację z uwagi na popsuty sprzęt u Dr Garncarza. Quote
andzia69 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 ciotka wróciła a tu domku nie ma????? oj, nieładnie, nieładnie!:) Quote
andzia69 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 toś ty nie pojechała na te zawody? nawet w tvn pokazywali:) Quote
doddy Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Domek jest. Czeka na niuńka. Jednak Monit nadal nie miał jeszcze operacji oczu bo sprzęt którym się ją wykonuje jest popsuty. Czekamy na nowy termin. Ponadto jutro Monit ma testy dermatologiczne bo od czasu do czasu się drapie. Quote
fioneczka Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 doddy napisał(a):Domek jest. Czeka na niuńka. :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie no ja protestuję ... to na cioteczkę andzię czekać nam trzeba było żeby takie wieści przeczytać ojjjj Kasia :mad::mad::mad: pisz tu szybko co i jak Quote
doddy Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Dom jest we Wrocławiu, już sprawdzony, Małgosia dzwoni kilka razy w tygodniu. Jest jedna obawa - sunia amstaffka u Małgosi, która z większością psów się zgadza, ale zdarza jej się warczeć i wszczynać czasami awanturki... Obawiamy się, czy cierpliwość Monita da radę. Quote
fioneczka Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 doddy napisał(a):Dom jest we Wrocławiu, już sprawdzony, Małgosia dzwoni kilka razy w tygodniu. Jest jedna obawa - sunia amstaffka u Małgosi, która z większością psów się zgadza, ale zdarza jej się warczeć i wszczynać czasami awanturki... Obawiamy się, czy cierpliwość Monita da radę. hmmmm no to jak kazda baba ... wredniasta troszkę :evil_lol: trzymam kciuki zeby psiolki sie pokochały od pierwszego wejrzenia no i niech się ten sprzęt doktorowy już naprawi :mad: Quote
papunia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 mam nadzieję, że przystojniak:loveu: jednak zostanie zaakceptowany przez dotychczasową lokatorkę.:razz: Dzis przelałam deklarowane 30zł na Monita Quote
doddy Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Papunia ogromnie dziękujemy. ;) Dziś wielki dzień bo Monit vel Edi :diabloti: ma testy alergiczne. Dzwoniłam także do okulisty - sprzęt naprawiony, czekamy tylko na wyznaczenie daty zabiegu. :multi: Jutro może uda mi się wyrwać na chwilę do Monita i zrobić zdjęcia jak czas pozwoli. Quote
doddy Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Moniś nazywany Edim, jest uczulony na: [LIST] [*]kurczaka [*]saletrę [*]nabiał [/LIST] Reszta wyszła negatywnie. Pozostaje nam jednak zmienić karmę, bo dotąd dostawał kure. :diabloti: Quote
andzia69 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 doddy napisał(a):Moniś nazywany Edim, jest uczulony na: kurczaka saletrę nabiał Reszta wyszła negatywnie. Pozostaje nam jednak zmienić karmę, bo dotąd dostawał kure. :diabloti: to nie pozostaje nic innego tylko mu byka zakupić:diabloti::evil_lol: Quote
doddy Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Nareszcie udało się ustalić nowy termin z dr Garncarzem na oczy i jajka. Operacja w najbliższy poniedziałek o 9 rano. ;) O mamo... jak ja tak rano wstanę. :placz: Quote
fioneczka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 doddy napisał(a):Nareszcie udało się ustalić nowy termin z dr Garncarzem na oczy i jajka. Operacja w najbliższy poniedziałek o 9 rano. ;) O mamo... jak ja tak rano wstanę. :placz: nooo i nasz Moniś bedzie miał śliczne zdrowiutkie oczka i pojedzie do nowego domku :multi: Quote
doddy Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Małgosia to się doczekać nie może, już napisała sms, że się cieszy, że wiadomo już na co chłopak uczulony. :lol: Quote
doddy Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Zdjęcia słabe bo cimno było, a ponadto fotograf do dupy. :p Quote
fioneczka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 on jest piekny :loveu: i nawet zaczął się uśmiechać :multi: i wydaje mi sie że z fotografem jest wszystko ok Quote
doddy Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Ciocie, wujki - trzymajcie kciuki, bo Monit właśnie na stole operacyjnym. ;) Quote
papunia Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 czy już wiadomo jak się Monit miewa po operacji? (kciuki cały czas zaciśnięte):p Quote
doddy Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Wszystko poszło bez komplikacji. :multi: Monit o 12 został odwieziony do Marty, całkowicie wybudzony, lżejszy o klejnociki i ból oczek. Ma dostawać 1 buteleczkę Tobrexu a potem zapominamy, że cokolwiek mu w oczy dolegało. :p No to teraz powoli można zaciskać kciuki by Monit dogadał się z sunią Małgosi we Wrocku. Quote
doddy Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Rozliczenie Monita (na 30.04.09) moro1906 - 40zł Lidia Ch. 5zł anonimowa ciotka z dogo - 100zł Ksymena39 200zł Ania P. 225zł RAZEM: 1056zł Wydatki: 73,56zł (karma Brit) 200zł (transport x2) 35zł (pierwsza wizyta okulistyczna) 30zł (środki na kleszcze) 80zł (testy biorezonans) 108,49 (karma Bosh) 43,26 Tobradex 367zł (operacja+kastracja) 120zł (8x15zł - hotel w Łodzi) RAZEM WYDATKI: 1057,31zł ZOSTAŁO: - 1,31zł Jest to kwota na koniec kwietnia. Później dopisze ewentualne wpłaty majowe, w każdym razie będą one na plusik. Quote
fioneczka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 zdrowy Moniś pojedzie do Małgosi i będzie grzecznym chłopcem .... Moniś słyszysz ciotka mówi GRZECZNYM :mad: Quote
doddy Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Monit już w nowym domku we Wrocku. :loveu: Bardzo dziękujemy wszystkim ciotkom, które pomogły w opłacaniu hotelowania i leczenia Monita. Marcie dziękuję za cierpliwy DT. Quote
Recommended Posts