Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widzĘ, ze dalej nie ma zmian, to biorą się za ogloszenia ;)
oxl.pl
neeon.pl
najpewniej.pl
cafeanimal.pl
interpres.net
rozglosnet.net
gielgaogloszen.pl
yellowpages.pl
dwukropek.pl
kupiepsa.pl

Posted

Ja jednej babce tlumaczylam ze wizyta nie polega na zagladaniu jej w katy i sprawdzeniu jak ma urzadzone w mieszkaniu bo to nie sa kryteria tylko zeby sie spotkac porozmawiac i troche poznac zupelnie inaczej do tego podeszla i oczywiscie sie zgodzila. Ludzie nie lubia jak ktos obcy ma ich sprawdzac.

Posted

[quote name='nesssssa']niestety...i ponoć już nie wychodzi z budy się przywitać nawet :(
Nie wiem, skąd to info. Zawsze, kiedy jestem ROCKY łazi sobie po boksie i nie było razu, żeby się nie przyszedł przywitać;)

Beznadziejne foty, ale wkleję na dowód tego, że przychodzi i mowy nie ma, żeby w budzie wyrobił, gdy ktoś pod siatką stoi :)

Jeszcze inne...

• 2 weeks later...
Posted

Jadąc sobie dzisiaj tramwajem otrzymałam telefon w sprawie Rokusia. Pan ma suczkę swoją, która pilnuje mu domku. Zapytałam, czy wysterylizowana. Odpowiedź: nie. Powiedziałam więc, że nie będzie problemu z adopcją, bo Rokusia przed wyjściem ze schronu wykastrujemy. Odpowiedź: ale ja właśnie nie chciałem kastrowanego! potrzebuję dużo piesków do pilnowania. Na to ja: mogę panu przywieźć dorosłe psy w każdej ilości! gdzie pan mieszka? W tym momencie rozmowa się urwała:evil_lol:

Tak więc Rokuś na 03.06.2009 ma umówioną kastrację ;)

Posted

co za gość, na Czarne Kwiatki go trzeba dać, co by nie zgarnął innego przyszłego onkowatego tatusia...
trzeba było mu powiedzieć żeby sam dzieci porobił z żoną to mu będą pilnować :diabloti:

Posted

xmartix napisał(a):
co za gość, na Czarne Kwiatki go trzeba dać, co by nie zgarnął innego przyszłego onkowatego tatusia...
trzeba było mu powiedzieć żeby sam dzieci porobił z żoną to mu będą pilnować :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: love

najgorsze ze rotkami często się tylko tacy interesują

Posted

Wieści z nowego domku, w którym ROKUŚ zamieszkał od niedzieli :)

Poszło świetnie Rokuś już jest w nowym domku - z początku był troszeczkę przestraszony, zwłaszcza kiedy przyszło do wskakiwania do samochodu przy opuszczaniu schroniska, ale szybko się oswoił z nową sytuacją teraz, umyty i wyczesany, biega po całym mieszkaniu, cieszy się i macha ogonkiem Jest naprawde kochany i bardzo łagodny spacerek z nim to przyjemność wspaniały pies

Posted

[quote name='Koperek']Wieści z nowego domku, w którym ROKUŚ zamieszkał od niedzieli :)

Poszło świetnie Rokuś już jest w nowym domku - z początku był troszeczkę przestraszony, zwłaszcza kiedy przyszło do wskakiwania do samochodu przy opuszczaniu schroniska, ale szybko się oswoił z nową sytuacją teraz, umyty i wyczesany, biega po całym mieszkaniu, cieszy się i macha ogonkiem Jest naprawde kochany i bardzo łagodny spacerek z nim to przyjemność wspaniały pies

ojej ,nareszczcie! trzymam kciuki oby tak dalej !

Posted

Mają sunię rottweilerkę, z którą nasz chłopak dogadał się bez problemu :) Zarejestrowali się na forum Pomorskiej Fundacji Rottka i tam zawierają każde wieści.

Posted

Następne wieści...

Jeszcze raz dziękuję dziewczyny Aż nie chce mi się wierzyć, że piesek nie miał dotąd szczęścia do ludzi, bo jest naprawdę wspaniały. Od razu podbił serca całej rodziny - to taka kochana mała przylepka Jest tak miły i tak wzruszająco okazuje radość z najdrobniejszych rzeczy jak choćby głaskanie czy przywołanie go do siebie, że chciało by się spędzać z nim każdą chwilę Zostanie z nami już na zawsze i to nie jako "tylko pies" jak to do tego niestety podchodzą niektórzy ludzie, ale jako kochany przyjaciel i członek rodziny
Pożyczę aparat i jeszcze w tym tygodniu postaram się zamieścić fotki