beam6 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 hapiczek napisał(a):Witam:) prosze wybaczyc, ze nie odzywalismy sie tak dlugo:) u mikusia wszystko w jak najlepszym porzadku....bawi sie juz ładnie z innymi pieskami, jak jestesmy na spacerku to spuszczamy go ze smyczki i biega za pileczka:) nie ucieka:)a jak szaleje z "beti"(pieskiem od bartka) biegaja po całym duzym boisku:) A dzisiaj rano o Was myślałam sobie - telepatia czy cóś :evil_lol: Quote
hapiczek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Kolejne dobre wieŚci o mikim:) powiem, Że psinia szybko siĘ uczy:) umie juŻ dwa polecenia "siad" i "Łapa" nauczyŁ siĘ ich naprawdĘ bardzo szybko ...zaledwie w 3 dni:) jak pokazujĘ mu smyczkĘ to juŻ wie, Że wychodzi na spacer i wymachuje tym swoim dŁugim ogonkiem:) pozdrawiam anita! Quote
maja602 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Bardzo się cieszę, że Miki jest tak utalentowany i że nowym właścicielom daje dużo radości. Quote
jayo Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 A jak sobie przypomne to bieganie po polu za nim... Mial gosc szczescie, nie ma co. :loveu: Mniej szczescia miala jego mama i brat - ich nie udalo nam sie znalezc .. Popatrzcie tu - potrzebujemy podpowiedzi co zrobic.. http://www.dogomania.pl/forum/f1129/labrador-asystent-niepelnosprawnego-dziecka-sam-potrzebuje-pomocy-pilne-warszawa-140382/#post12492919 Quote
hapiczek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Witam serdecznie:) ojj widze, ze dawno nie pisalismy...:) u mikusia wszystko w porzadku:) uczy sie juz zostawania samemu w domku:) podrapal mi juz raz tapete przy drzwiach bedac juz sam w domku..ale poczatki zawsze sa trudne..:)ale juz sa postepy:):).....płacze jak wyjdziemy ale przyzwyczai sie:):) nauczyłam go tez kolejnej komedndy "głos" i ładnie po uslyszeniu komendy szczeknie a wtedy dostaje smakoszki:d(oczywiscie te przeznaczone dla pieskow:)) wazy 10 kg:)i nie przybiera juz na wadze..:) sylwetke ma pierwsza klasa:) jak tylko zrzuce zdjecie z telefonu to je tutaj wrzuce:) pozdrawiamy serdecznie Quote
Recommended Posts