Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hapiczek napisał(a):
Witam:) prosze wybaczyc, ze nie odzywalismy sie tak dlugo:) u mikusia wszystko w jak najlepszym porzadku....bawi sie juz ładnie z innymi pieskami, jak jestesmy na spacerku to spuszczamy go ze smyczki i biega za pileczka:) nie ucieka:)a jak szaleje z "beti"(pieskiem od bartka) biegaja po całym duzym boisku:)

A dzisiaj rano o Was myślałam sobie - telepatia czy cóś :evil_lol:

• 3 weeks later...
  • Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejne dobre wieŚci o mikim:) powiem, Że psinia szybko siĘ uczy:) umie juŻ dwa polecenia "siad" i "Łapa" nauczyŁ siĘ ich naprawdĘ bardzo szybko ...zaledwie w 3 dni:) jak pokazujĘ mu smyczkĘ to juŻ wie, Że wychodzi na spacer i wymachuje tym swoim dŁugim ogonkiem:)
pozdrawiam anita!

• 1 month later...
Posted

Witam serdecznie:) ojj widze, ze dawno nie pisalismy...:) u mikusia wszystko w porzadku:) uczy sie juz zostawania samemu w domku:) podrapal mi juz raz tapete przy drzwiach bedac juz sam w domku..ale poczatki zawsze sa trudne..:)ale juz sa postepy:):).....płacze jak wyjdziemy ale przyzwyczai sie:):) nauczyłam go tez kolejnej komedndy "głos" i ładnie po uslyszeniu komendy szczeknie a wtedy dostaje smakoszki:d(oczywiscie te przeznaczone dla pieskow:)) wazy 10 kg:)i nie przybiera juz na wadze..:) sylwetke ma pierwsza klasa:) jak tylko zrzuce zdjecie z telefonu to je tutaj wrzuce:) pozdrawiamy serdecznie