mortikia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Słodki :-) Ale jakie przerażenie w oczach - biedaczek... Quote
Magdarynka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Drugie odrobaczanie za nami. Za tydzień pierwsze szczepienie przeciwko chorobom wirusowym. Quote
maja602 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Kampania reklamowa Mikiego rozpoczęta. Zrobiłam ogłoszenia w Necie. Trzymam kciuki za jej powodzenie. :thumbs: Quote
beam6 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 maja602 napisał(a):Kampania reklamowa Mikiego rozpoczęta. Zrobiłam ogłoszenia w Necie. Trzymam kciuki za jej powodzenie. :thumbs: Dzięki gorące :calus: Czyje telefony podałaś do kontaktu ? Quote
maja602 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 jayo i esperanzy, bo te mam. Mogę zmienić jeżeli trzeba. Quote
beam6 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 maja602 napisał(a):jayo i esperanzy, bo te mam. Mogę zmienić jeżeli trzeba. Nie trzeba :lol: - pytałam z czystej ciekawości :razz: Masz priva :roll: Quote
Magdarynka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 maja602 napisał(a):Kampania reklamowa Mikiego rozpoczęta. Zrobiłam ogłoszenia w Necie. Trzymam kciuki za jej powodzenie. :thumbs: Dziękujemy bardzo :) Quote
esperanza Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Maluch jest na allegro, ale telefonów brak :roll: Quote
Magdarynka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Kto może się zaopiekować Mikim? U mnie niestety może mieszkać max do środy, a najlepiej gdyby jeszcze w ten weekend ktoś go wziął... Psiak nie jest kłopotliwy, tylko trzeba mu poświęcić trochę czasu, by go zsocjalizować. Quote
beam6 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Magdarynka napisał(a):Kto może się zaopiekować Mikim? Magdarynko - jakieś postępy ? Jak zachowuje się Miki :loveu:? Z ogłoszeń Mikiego do mnie był jeden telefon (Oferta) i zaowocował domem dla kociczki :multi: na zasadzie: a kotki pani nie ma ? :evil_lol: Quote
Magdarynka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Miki chyba wreszcie się przełamał :multi: [tfu, tfu, żeby nie zapeszyć...] Ciekawość góruje nad strachem i gdy sprzątam zasikane gazetki jestem uważnie obserwowana przez malucha stojącego lub siedzącego przy wejściu do transporterka, a nie jak wcześniej przerażonego, wciśniętego w najciemniejszy kąt, z wzrokiem utkwionym w jakiś odległy punkt... Wczoraj nawet zostałam "oburczana", gdy zadałam pytanie: "a kto sobie bez pytania wziął sobie żółwika i odgryzł mu ogon?" :evil_lol: Ten żółwik jest pluszakiem [do moich żywych żółwi Miki nie ma dostępu :)], a "burczenie" nie było typowym warczeniem pt: "zaraz cie zjem", tylko chyba próbą rozmowy ze mną :) Quote
beam6 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='Magdarynka']tylko chyba próbą rozmowy ze mną :) Hallo - pojawił sie cień domku na horyzoncie :multi: Rozmowa przedwstępna OK ale będzie duży kłopot z wizytą przedadopcyjną - domek jest w Tychach :shake: Kto pomoże ? Kto może sprawdzić domek - najlepiej jutro lub w czwartek do 12 ? Wiem, że jest majówka ale domek jest zdecydowany i gotowy przyjechać po Mikiego w poniedziałek do W-wy. Albo kto wie kto jest z tych Tych :lol: Pppppprrrrrooooosssszzzzęęęę !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Worel Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Beam, nikt pewnie Ci nie odpisze tu...z Tych. Bo niby jak maja wiedziec. Wejdz w mape dogo (u Pixie w podpisie) i tam znajdziesz ludzi z tego rejonu/miasta. wysylaj pw!!! Quote
paros Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Worel napisał(a):Beam, nikt pewnie Ci nie odpisze tu...z Tych. Bo niby jak maja wiedziec. Wejdz w mape dogo (u Pixie w podpisie) i tam znajdziesz ludzi z tego rejonu/miasta. wysylaj pw!!! Zaraz napiszę do dogomaniaczek z Tych :lol: Quote
Qti Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 paros napisał(a):Zaraz napiszę do dogomaniaczek z Tych :lol: Ja to już zrobiłem jakiś czas temu ale pisz - im więcej osób tym łatwiej sie przekonają do pomocy przecież. Quote
grazyna9915 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Paros przekazała mi link do waszego wątku. Mieszkam w Tychach mogę podjąć się sprawdzenia domku. Jeżeli to możliwe to proszę nie tylko o nr telefonu osób zainteresowanych pieskiem, ale o nazwisko i dokładny adres (może ja lub ktoś z moich znajomych zna już domek). Gdybym miała sprawdzić domek to proszę o wskazówki pod jakim kontem mam go sprawdzać, jakie są Wasze oczekiwania względem domku. Wątku nie czytałam więc proszę o dokładne instrukcje. Ponieważ w najbliższym czasie nie będzie mnie na dogo to w razie potrzeby podaję mój nr tel. 601-294-064 i gg 2499113 Quote
Magdarynka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Wielkie dzięki dla wszystkich za zainteresowanie i pomoc :Rose: grazyna9915, Beata [beam6] jutro na pewno się do Ciebie odezwie i ustalicie wszystko przez telefon. Ja tu tylko sprzątam ["przeczytane" gazetki :evil_lol:]... Quote
beam6 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 paros napisał(a):Zaraz napiszę do dogomaniaczek z Tych :lol: Worel, paros - dzięki gorące za pomoc, mapę zostawiłam sobie na dzisiaj a Wy już odwaliłyście robotę za mnie :Rose: Zaraz zdzwonię do grazyna9915 :multi: Quote
beam6 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Moje cudności malutkie :loveu: Melduję wszystkim, że domek z tych Tych ;) zdał egzamin i w poniedziałek przyjeżdża do Warszawy po Mikiego. Ogromne podziękowanie dla grazyna9915 za super profesjonalną wizytę przedadopcyjną :Rose: Quote
esperanza Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Pozwolę sobie zakomunikować, że Miki do domku pojechał!!! :multi: Serdecznie dziękujemy za opiekę nad Maluchem Magdarynce i beam6, a także grazynie9915 za sprawdzenie domu, oraz wszystkim dobrym duszom, które psiaka ogłaszały. :Rose: Beam6 na pewno jutro więcej napisze :cool3: Quote
Recommended Posts