Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maja602 napisał(a):
Kampania reklamowa Mikiego rozpoczęta. Zrobiłam ogłoszenia w Necie.
Trzymam kciuki za jej powodzenie. :thumbs:

Dzięki gorące :calus:

Czyje telefony podałaś do kontaktu ?

Posted

maja602 napisał(a):
jayo i esperanzy, bo te mam. Mogę zmienić jeżeli trzeba.

Nie trzeba :lol: - pytałam z czystej ciekawości :razz:
Masz priva :roll:

Posted

Kto może się zaopiekować Mikim?
U mnie niestety może mieszkać max do środy, a najlepiej gdyby jeszcze w ten weekend ktoś go wziął...
Psiak nie jest kłopotliwy, tylko trzeba mu poświęcić trochę czasu, by go zsocjalizować.

Posted

Magdarynka napisał(a):
Kto może się zaopiekować Mikim?

Magdarynko - jakieś postępy ? Jak zachowuje się Miki :loveu:?

Z ogłoszeń Mikiego do mnie był jeden telefon (Oferta) i zaowocował domem dla kociczki :multi: na zasadzie: a kotki pani nie ma ? :evil_lol:

Posted

Miki chyba wreszcie się przełamał :multi: [tfu, tfu, żeby nie zapeszyć...]
Ciekawość góruje nad strachem i gdy sprzątam zasikane gazetki jestem uważnie obserwowana przez malucha stojącego lub siedzącego przy wejściu do transporterka, a nie jak wcześniej przerażonego, wciśniętego w najciemniejszy kąt, z wzrokiem utkwionym w jakiś odległy punkt...
Wczoraj nawet zostałam "oburczana", gdy zadałam pytanie: "a kto sobie bez pytania wziął sobie żółwika i odgryzł mu ogon?" :evil_lol:
Ten żółwik jest pluszakiem [do moich żywych żółwi Miki nie ma dostępu :)], a "burczenie" nie było typowym warczeniem pt: "zaraz cie zjem", tylko chyba próbą rozmowy ze mną :)

Posted

[quote name='Magdarynka']tylko chyba próbą rozmowy ze mną :)

Hallo - pojawił sie cień domku na horyzoncie :multi:
Rozmowa przedwstępna OK ale będzie duży kłopot z wizytą przedadopcyjną - domek jest w Tychach :shake:

Kto pomoże ? Kto może sprawdzić domek - najlepiej jutro lub w czwartek do 12 ? Wiem, że jest majówka ale domek jest zdecydowany i gotowy przyjechać po Mikiego w poniedziałek do W-wy.

Albo kto wie kto jest z tych Tych :lol:

Pppppprrrrrooooosssszzzzęęęę !!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Beam,

nikt pewnie Ci nie odpisze tu...z Tych. Bo niby jak maja wiedziec.

Wejdz w mape dogo (u Pixie w podpisie) i tam znajdziesz ludzi z tego rejonu/miasta.
wysylaj pw!!!

Posted

Worel napisał(a):
Beam,

nikt pewnie Ci nie odpisze tu...z Tych. Bo niby jak maja wiedziec.

Wejdz w mape dogo (u Pixie w podpisie) i tam znajdziesz ludzi z tego rejonu/miasta.
wysylaj pw!!!

Zaraz napiszę do dogomaniaczek z Tych :lol:

Posted

paros napisał(a):

Ja to już zrobiłem jakiś czas temu ale pisz - im więcej osób tym łatwiej sie przekonają do pomocy przecież.

Posted

Paros przekazała mi link do waszego wątku.

Mieszkam w Tychach mogę podjąć się sprawdzenia domku.

Jeżeli to możliwe to proszę nie tylko o nr telefonu osób zainteresowanych pieskiem, ale o nazwisko i dokładny adres (może ja lub ktoś z moich znajomych zna już domek).

Gdybym miała sprawdzić domek to proszę o wskazówki pod jakim kontem mam go sprawdzać, jakie są Wasze oczekiwania względem domku. Wątku nie czytałam więc proszę o dokładne instrukcje.

Ponieważ w najbliższym czasie nie będzie mnie na dogo to w razie potrzeby podaję mój nr tel. 601-294-064 i gg 2499113

Posted

Wielkie dzięki dla wszystkich za zainteresowanie i pomoc :Rose:
grazyna9915, Beata [beam6] jutro na pewno się do Ciebie odezwie i ustalicie wszystko przez telefon.
Ja tu tylko sprzątam ["przeczytane" gazetki :evil_lol:]...

Posted

paros napisał(a):

Worel, paros - dzięki gorące za pomoc, mapę zostawiłam sobie na dzisiaj a Wy już odwaliłyście robotę za mnie :Rose:

Zaraz zdzwonię do grazyna9915 :multi:

Posted

Moje cudności malutkie :loveu:

Melduję wszystkim, że domek z tych Tych ;) zdał egzamin i w poniedziałek przyjeżdża do Warszawy po Mikiego.

Ogromne podziękowanie dla grazyna9915 za super profesjonalną wizytę przedadopcyjną :Rose:

Posted

Pozwolę sobie zakomunikować, że Miki do domku pojechał!!! :multi:

Serdecznie dziękujemy za opiekę nad Maluchem Magdarynce i beam6, a także grazynie9915 za sprawdzenie domu, oraz wszystkim dobrym duszom, które psiaka ogłaszały. :Rose:
Beam6 na pewno jutro więcej napisze :cool3: