Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trochę czasu już minęło od wprowadzenia tego tytułu i upłynięcia minimalnych 6 miesięcy między zwycięstwami i, o ile wiadomo, kilka psów już go zdobyło. Pierwszym był podobno... Gutek :-)
Proszę się chwalić kto jeszcze zdobył taki championat!

Posted

No oczywiście Tola, wiem także o Sunday - ale chciałam Was zmobilizować do chwalenia się! :diabloti:
A kto jeszcze? Maczek zapewne i kto???

Posted

Bzikowa napisał(a):
A Monia nie ? :cool3:

Monia nie. Za późno wysłałam dokumenty i w tzw. międzyczasie zmieniono przepisy, więc Monia nie :evil_lol:.
BTW
Wedle przepisów, tytułu "championa agility" można używać dopiero po otrzymaniu stosownego dyplomu, więc kto dyplomu nie ma... niech się nie wychyla :diabloti:.

Posted

Uch, biedna Monia ;-) Ale myślę, że w naszych oczach (=zawodników agility) i tak jest championem :loveu:

Tak, oczywiście oficjalnie tytułu można używać dopiero po otrzymaniu dyplomu, więc jak ktoś chce być bardzo poprawny może mówić, że spełnił warunki :diabloti:

• 2 months later...
Posted

sheltia12 napisał(a):
Dzięki bardzo.

Swoja drogą myślałam, ze wystarczą trzy "łapki" do następnej kategorii, a nie pięć. Szkoda ;)

Ależ wystarczą. Tylko do tej pory nie było obowiązku przechodzenia wyżej, jak ktoś miał tych łapek nawet 10, teraz po 5 już musi.

Posted

sheltia12 napisał(a):
No właśnie, szkoda. Tak samo jak zdanie PIPa nie pozwala na wystawianie w klasie użytkowe...

A czy naprawdę uważasz, że zdanie PIP-a świadczy już o wyjątkowych umiejętnościach psa? Jak dla mnie to trochę za mało...

• 2 months later...