Aziza Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Maks i Spark']A o stawkę szpiców wilczych można prosić :p A.[/quote] Nemecky spic maly biely suka, kl. czemp. HERRIET Vyzel Nemecky spic maly nove farby pies młodzież; IGY Orlovska perla suki młodzież JASNENKA Karamit Nova pośrednia: CHARLIZE Karamt NOVA champ.: AGLAIA z Krakovanske skalky Nemecky spic trapaslici marhulovy pies: pośrednia: SCIROCCO Lvi domov champ.: POWERPOM Born To Success ćestna?: IVO Mariandolf suki: baby; BRES KNEES fantazja Szpic-Moll młodzież: TABIA Lvi domov, WANDA Lvi domov pośrednia: IRIS Karamit Nova, otwarta: CURLY SUE of Maja's Pomernianenworld Quote
M&S Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Aziza']Nemecky spic maly biely suka, kl. czemp. HERRIET Vyzel Nemecky spic maly nove farby pies młodzież; IGY Orlovska perla suki młodzież JASNENKA Karamit Nova pośrednia: CHARLIZE Karamt NOVA champ.: AGLAIA z Krakovanske skalky Nemecky spic trapaslici marhulovy pies: pośrednia: SCIROCCO Lvi domov champ.: POWERPOM Born To Success ćestna?: IVO Mariandolf suki: baby; BRES KNEES fantazja Szpic-Moll młodzież: TABIA Lvi domov, WANDA Lvi domov pośrednia: IRIS Karamit Nova, otwarta: CURLY SUE of Maja's Pomernianenworld[/quote] Dzięki, wilczych nie było.....:shake: Quote
Judit Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 a ja ślicznie proszę o stawkę gordonów i irlandów czerwono-białych ;-) Quote
arthe Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Talagia']Ringi dla seterów napewno za male, ale nie marudzimy bo caloksztalt wystawy SUPER! Trzeba przyjechac niestety kolo 8, zeby miec dobre miejsce. O 12 nie mozna bylo przejsc przez teren wystawy, bo bylo bardzo duzo ludzi, klatki wszedzie porozwalane i masa zwiedzajacych. Guma nam nie przeszkadzala, ale widzialam 3 psy, ktore sie na niej wywalily ;) Finaly super, ring glowny OGROMNY!!! fajne pokazy, border byl rewelacyjny, podium śliczne :D Jedyny minus - glosna muzyka, psy od strony ringu przygotowawczego mialy przerabane... Sama stalam pod tym glupim glosnikiem i myslalam, ze mi glowa peknie, a co dopiero psiaki :roll: Sporo prezentow dawali, ja wrocilam z 25 opakowaniami raskow i innych takich do czyszczenia zebow !!! :-o I my sie chwalimy Raven White - 1,CAC,BOS,Zwyciezca Slowacji,BOB, ukończył championat Słowacji :multi: Lucjusz 1,CAC :lol: GRATULACJE!!! i dla wszystkich zwycięzców!:thumbs: A czy wyżły potrzebują konkursy do championatu Słowacji, tak jak Czech? Quote
olapsiara Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Jeżeli pies nie ma konkursu, to musi mieć 4 CACe, z użytkowością wystarczą 2. Quote
efra-husky Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Wróciliśmy, umordowani, zmęczeni ale super szczęśliwi :loveu: Moje 4 miesięczne baby - HERAT de Ciukci - BEST IN SHOW BABY!!! :multi::multi::multi: Moje 7 miesięczne dziecko przeze mnie wyhodowane - ARCTIC SUN Inuktitut (FCI) - BEST IN SHOW PUPPY!!! :multi::multi::multi: Dziękujemy wszystkim za doping :calus: Quote
sylrwia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 schipperke kennel a może masz w fotkach BOG 7 na pudle stanął węgier, irland i niemiec? [quote name='Judit']a ja ślicznie proszę o stawkę gordonów i irlandów czerwono-białych ;-) Judit biało-czerwonych nie było, a reszte z wynikami już wrzuciliśmy na seterowo-wyzlowych klimatach. FORYŚ z Tałchejów dosk, CAC, ZWYCIĘZCA SŁOWACJI [SIZE=2]jednocześnie zakończył Championat Słowacji. [SIZE=2]Wystawiana przezemnie pointerka FILA Brzezowianka dosk, CAC, ZWYCIĘZCA SŁOWACJI i BOB Quote
Judit Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='sylrwia'] Judit biało-czerwonych nie było, a reszte z wynikami już wrzuciliśmy na seterowo-wyzlowych klimatach. oo ja jakaś ślepa jestem w takim razie, zaraz zerknę :eviltong: [quote name='sylrwia'] FORYŚ z Tałchejów dosk, CAC, ZWYCIĘZCA SŁOWACJI [SIZE=2]jednocześnie zakończył Championat Słowacji. [SIZE=2]Wystawiana przezemnie pointerka FILA Brzezowianka dosk, CAC, ZWYCIĘZCA SŁOWACJI i BOB no pięknie pięknie, gratulacje dla Forysia!!!!! :multi: (dla Fili również gratki) Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='sylrwia'] FORYŚ z Tałchejów dosk, CAC, ZWYCIĘZCA SŁOWACJI [SIZE=2]jednocześnie zakończył Championat Słowacji. [SIZE=2]Wystawiana przezemnie pointerka FILA Brzezowianka dosk, CAC, ZWYCIĘZCA SŁOWACJI i BOB Nonono, sylrwia - robisz za handlera? To może i kiedys mi przy baskach bys pomogła, co? GRATULACJE DLA fORTKA I DLA cIEBIE!!! Pzdr. Quote
AnkaW Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='efra-husky']Wróciliśmy, umordowani, zmęczeni ale super szczęśliwi :loveu: Moje 4 miesięczne baby - HERAT de Ciukci - BEST IN SHOW BABY!!! :multi::multi::multi: Moje 7 miesięczne dziecko przeze mnie wyhodowane - ARCTIC SUN Inuktitut (FCI) - BEST IN SHOW PUPPY!!! :multi::multi::multi: Dziękujemy wszystkim za doping :calus: Byłam, widziałam, brawo biłam - pięknie się prezentowały :loveu::loveu: GRATULACJE Quote
narisowa Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='efra-husky']Wróciliśmy, umordowani, zmęczeni ale super szczęśliwi :loveu: Moje 4 miesięczne baby - HERAT de Ciukci - BEST IN SHOW BABY!!! :multi::multi::multi: Moje 7 miesięczne dziecko przeze mnie wyhodowane - ARCTIC SUN Inuktitut (FCI) - BEST IN SHOW PUPPY!!! :multi::multi::multi: Dziękujemy wszystkim za doping :calus: GABIŚ GRATKI WIELKIE !!!:klacz::klacz::klacz: maluchy idą jak burza ! aż stach pomysleć, co to bedzie w przyszłym roku.....;) Quote
narisowa Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='sylrwia'] FORYŚ z Tałchejów dosk, CAC, ZWYCIĘZCA SŁOWACJI [SIZE=2]jednocześnie zakończył Championat Słowacji. [SIZE=2]Wystawiana przezemnie pointerka FILA Brzezowianka dosk, CAC, ZWYCIĘZCA SŁOWACJI i BOB GRATKI !!! GRATKI !!! dla FORYSIA !!! Quote
Irviers Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 My tym razem na bisach nic nie ugralismy ale wystawa ŚWIETNA! niemal wszystko dopiete na ostatni guzik (jedynie ta okropnie glośna muzyka była pomyłką) Czułam się jak na światówce- a nawet lepiej!!:loveu: Gabi GRATULACJE!!!!! :) Widziałam Twojego bejbika na finałach- JEST CUDNY!!! Odrazu było widać że wygra :) Taka miniaturka :loveu: Tez dopingowaliśmy! Gratulacje dla pozostałych! Quote
Tereza Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 BEST IN SHOW http://i122.photobucket.com/albums/o244/laplyyy/IMG_7722.jpg BEST OF DAY + R.BIS http://i122.photobucket.com/albums/o244/laplyyy/IMG_7618.jpg Quote
sylrwia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Asiaczek']Nonono, sylrwia - robisz za handlera? To może i kiedys mi przy baskach bys pomogła, co? GRATULACJE DLA fORTKA I DLA cIEBIE!!! Pzdr. Dzięki :) Asiaczku Jeżeli zajdzie potrzeba żaden problem. Specem od tego nie jestem ale jak ktos prosi o pomóc to nie ma problemu dla mnie. Fila to nie pierwszy "nie mój" psiak z którym biegałam po ringu. [quote name='Tereza ']BEST IN SHOW http://i122.photobucket.com/albums/o244/laplyyy/IMG_7722.jpg BEST OF DAY + R.BIS Tereza czy ja mogę wziąść ta fotkę na wyżle forum?? Quote
Tereza Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Tak mozes :) http://i122.photobucket.com/albums/o244/laplyyy/IMG_7716.jpg Quote
panienkabubu Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 http://i122.photobucket.com/albums/o244/laplyyy/IMG_7618.jpg Czy to nie Polacy? :cool3: Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='panienkabubu']http://i122.photobucket.com/albums/o244/laplyyy/IMG_7618.jpg Czy to nie Polacy? :cool3: Jak najbardziej! To Darek Jasiński od SH.:lol: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Brawa więc dla Polaków!!! :loveu: Quote
Zeliika Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='schipperke kennel']My już w domu. Wystawa pod względem organizacyjnym super. Kolejny udany wypoczynek. W skrócie: 2x Vitaz Slovenska-2009, BOB oraz BIS Puppy 2. Poniżej troszkę zdjęć z BISów z soboty...[/quote] Gratuluje!!! A macie moze zdjecie BOG VI grupy? My wrocilismy wielce zadowoleni - moj 11 miesieczny Apacz - Caprivi TICKET TO RIDE (imp. Australia) w kl. mlodz. I lok, CAJC, Mł. Zwycięzca Słowacji, BOB i 2. BOG :) Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Zeliika']Gratuluje!!! A macie moze zdjecie BOG VI grupy? My wrocilismy wielce zadowoleni - moj 11 miesieczny Apacz - Caprivi TICKET TO RIDE (imp. Australia) w kl. mlodz. I lok, CAJC, Mł. Zwycięzca Słowacji, BOB i 2. BOG :)[/quote] Uh, gratuluję! Super wynik!!! Pzdr. Quote
limnolka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Moja lakelandka Malta Limnolka tez zdobyla, co bylo do zdobycia czyli CAC, BOS, BOB i Zw. Slowacji, a od p. Korosza dostała bardzo ladny opis. Wszytkim finalistom gratuluje bardzo, my wykechalismy wczesniej bo zmeczenie bylo duze, a droga powrotna jeszcze dłuższa Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='limnolka']Moja lakelandka Malta Limnolka tez zdobyla, co bylo do zdobycia czyli CAC, BOS, BOB i Zw. Slowacji, a od p. Korosza dostała bardzo ladny opis. Wszytkim finalistom gratuluje bardzo, my wykechalismy wczesniej bo zmeczenie bylo duze, a droga powrotna jeszcze dłuższa[/quote] Gratulujemy!:lol::multi: Pzdr. Quote
schipperke kennel Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [FONT=Verdana]... zgodnie z obietnicą kolejne zdjęcia...[/FONT] Quote
Recommended Posts