Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maks i Spark']A o stawkę szpiców wilczych można prosić :p

A.[/quote]

Nemecky spic maly biely
suka, kl. czemp. HERRIET Vyzel

Nemecky spic maly nove farby
pies
młodzież; IGY Orlovska perla
suki
młodzież JASNENKA Karamit Nova
pośrednia: CHARLIZE Karamt NOVA
champ.: AGLAIA z Krakovanske skalky

Nemecky spic trapaslici marhulovy
pies:
pośrednia: SCIROCCO Lvi domov
champ.: POWERPOM Born To Success
ćestna?: IVO Mariandolf

suki:
baby; BRES KNEES fantazja Szpic-Moll
młodzież: TABIA Lvi domov, WANDA Lvi domov
pośrednia: IRIS Karamit Nova,
otwarta: CURLY SUE of Maja's Pomernianenworld

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aziza']Nemecky spic maly biely
suka, kl. czemp. HERRIET Vyzel

Nemecky spic maly nove farby
pies
młodzież; IGY Orlovska perla
suki
młodzież JASNENKA Karamit Nova
pośrednia: CHARLIZE Karamt NOVA
champ.: AGLAIA z Krakovanske skalky

Nemecky spic trapaslici marhulovy
pies:
pośrednia: SCIROCCO Lvi domov
champ.: POWERPOM Born To Success
ćestna?: IVO Mariandolf

suki:
baby; BRES KNEES fantazja Szpic-Moll
młodzież: TABIA Lvi domov, WANDA Lvi domov
pośrednia: IRIS Karamit Nova,
otwarta: CURLY SUE of Maja's Pomernianenworld[/quote]

Dzięki, wilczych nie było.....:shake:

Posted

[quote name='Talagia']Ringi dla seterów napewno za male, ale nie marudzimy bo caloksztalt wystawy SUPER! Trzeba przyjechac niestety kolo 8, zeby miec dobre miejsce. O 12 nie mozna bylo przejsc przez teren wystawy, bo bylo bardzo duzo ludzi, klatki wszedzie porozwalane i masa zwiedzajacych.
Guma nam nie przeszkadzala, ale widzialam 3 psy, ktore sie na niej wywalily ;)
Finaly super, ring glowny OGROMNY!!! fajne pokazy, border byl rewelacyjny, podium śliczne :D Jedyny minus - glosna muzyka, psy od strony ringu przygotowawczego mialy przerabane... Sama stalam pod tym glupim glosnikiem i myslalam, ze mi glowa peknie, a co dopiero psiaki :roll:
Sporo prezentow dawali, ja wrocilam z 25 opakowaniami raskow i innych takich do czyszczenia zebow !!! :-o

I my sie chwalimy Raven White - 1,CAC,BOS,Zwyciezca Slowacji,BOB, ukończył championat Słowacji :multi:
Lucjusz 1,CAC :lol:

GRATULACJE!!! i dla wszystkich zwycięzców!:thumbs:
A czy wyżły potrzebują konkursy do championatu Słowacji, tak jak Czech?

Posted

Wróciliśmy, umordowani, zmęczeni ale super szczęśliwi :loveu:

Moje 4 miesięczne baby - HERAT de Ciukci - BEST IN SHOW BABY!!! :multi::multi::multi:

Moje 7 miesięczne dziecko przeze mnie wyhodowane - ARCTIC SUN Inuktitut (FCI) - BEST IN SHOW PUPPY!!! :multi::multi::multi:

Dziękujemy wszystkim za doping :calus:

Posted

schipperke kennel
a może masz w fotkach BOG 7 na pudle stanął węgier, irland i niemiec?

[quote name='Judit']a ja ślicznie proszę o stawkę gordonów i irlandów czerwono-białych ;-) Judit biało-czerwonych nie było, a reszte z wynikami już wrzuciliśmy na seterowo-wyzlowych klimatach.

FORYŚ z Tałchejów dosk, CAC, ZWYCIĘZCA SŁOWACJI [SIZE=2]jednocześnie zakończył Championat Słowacji.
[SIZE=2]Wystawiana przezemnie pointerka
FILA Brzezowianka dosk, CAC, ZWYCIĘZCA SŁOWACJI i BOB

Posted

[quote name='sylrwia']

Judit biało-czerwonych nie było, a reszte z wynikami już wrzuciliśmy na seterowo-wyzlowych klimatach.

oo ja jakaś ślepa jestem w takim razie, zaraz zerknę :eviltong:

[quote name='sylrwia']
FORYŚ z Tałchejów dosk, CAC, ZWYCIĘZCA SŁOWACJI [SIZE=2]jednocześnie zakończył Championat Słowacji.

no pięknie pięknie, gratulacje dla Forysia!!!!! :multi: (dla Fili również gratki)

Posted

[quote name='sylrwia']

Nonono, sylrwia - robisz za handlera? To może i kiedys mi przy baskach bys pomogła, co?
GRATULACJE DLA fORTKA I DLA cIEBIE!!!

Pzdr.

Posted

[quote name='efra-husky']Wróciliśmy, umordowani, zmęczeni ale super szczęśliwi :loveu:

Moje 4 miesięczne baby - HERAT de Ciukci - BEST IN SHOW BABY!!! :multi::multi::multi:

Moje 7 miesięczne dziecko przeze mnie wyhodowane - ARCTIC SUN Inuktitut (FCI) - BEST IN SHOW PUPPY!!! :multi::multi::multi:

Byłam, widziałam, brawo biłam - pięknie się prezentowały :loveu::loveu: GRATULACJE

Posted

[quote name='efra-husky']Wróciliśmy, umordowani, zmęczeni ale super szczęśliwi :loveu:

GABIŚ GRATKI WIELKIE !!!:klacz::klacz::klacz:
maluchy idą jak burza !
aż stach pomysleć, co to bedzie w przyszłym roku.....;)

Posted

[quote name='sylrwia']

GRATKI !!! GRATKI !!! dla FORYSIA !!!

Posted

My tym razem na bisach nic nie ugralismy ale wystawa ŚWIETNA! niemal wszystko dopiete na ostatni guzik (jedynie ta okropnie glośna muzyka była pomyłką) Czułam się jak na światówce- a nawet lepiej!!:loveu:

Gabi GRATULACJE!!!!! :)
Widziałam Twojego bejbika na finałach- JEST CUDNY!!! Odrazu było widać że wygra :) Taka miniaturka :loveu: Tez dopingowaliśmy!

Gratulacje dla pozostałych!

Posted

[quote name='Asiaczek']Nonono, sylrwia - robisz za handlera? To może i kiedys mi przy baskach bys pomogła, co?
GRATULACJE DLA fORTKA I DLA cIEBIE!!!
Pzdr.
Dzięki :)
Asiaczku Jeżeli zajdzie potrzeba żaden problem. Specem od tego nie jestem ale jak ktos prosi o pomóc to nie ma problemu dla mnie. Fila to nie pierwszy "nie mój" psiak z którym biegałam po ringu.

[quote name='Tereza ']BEST IN SHOW

http://i122.photobucket.com/albums/o244/laplyyy/IMG_7722.jpg

BEST OF DAY + R.BIS

Tereza czy ja mogę wziąść ta fotkę na wyżle forum??

Posted

[quote name='schipperke kennel']My już w domu. Wystawa pod względem organizacyjnym super. Kolejny udany wypoczynek.
W skrócie: 2x Vitaz Slovenska-2009, BOB oraz BIS Puppy 2.
Poniżej troszkę zdjęć z BISów z soboty...[/quote]
Gratuluje!!! A macie moze zdjecie BOG VI grupy?
My wrocilismy wielce zadowoleni - moj 11 miesieczny Apacz - Caprivi TICKET TO RIDE (imp. Australia) w kl. mlodz. I lok, CAJC, Mł. Zwycięzca Słowacji, BOB i 2. BOG :)

Posted

[quote name='Zeliika']Gratuluje!!! A macie moze zdjecie BOG VI grupy?
My wrocilismy wielce zadowoleni - moj 11 miesieczny Apacz - Caprivi TICKET TO RIDE (imp. Australia) w kl. mlodz. I lok, CAJC, Mł. Zwycięzca Słowacji, BOB i 2. BOG :)[/quote]
Uh, gratuluję! Super wynik!!!

Pzdr.

Posted

Moja lakelandka Malta Limnolka tez zdobyla, co bylo do zdobycia czyli CAC, BOS, BOB i Zw. Slowacji, a od p. Korosza dostała bardzo ladny opis. Wszytkim finalistom gratuluje bardzo, my wykechalismy wczesniej bo zmeczenie bylo duze, a droga powrotna jeszcze dłuższa

Posted

[quote name='limnolka']Moja lakelandka Malta Limnolka tez zdobyla, co bylo do zdobycia czyli CAC, BOS, BOB i Zw. Slowacji, a od p. Korosza dostała bardzo ladny opis. Wszytkim finalistom gratuluje bardzo, my wykechalismy wczesniej bo zmeczenie bylo duze, a droga powrotna jeszcze dłuższa[/quote]
Gratulujemy!:lol::multi:

Pzdr.