Błyskotka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ja rezygnuję z Presov w tym roku. Mam już dość dużo CACów za ten rok :razz:. Quote
Asiaczek Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 A ja bym chciała zacząć Championat Słowacji z Erką i może uda się zdobyć następnego CAC'a dla Kenia... Może ise uda... Pzdr. Quote
Elitesse Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 czy ktos juz robil przelew ? mi caly zcas wyskakuje komunikat ze jest nieprawidlowy nr konta :roll: Quote
efra-husky Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Elitesse numer jest z błędem na stronie. Ja wczoraj robiłam przelew. Poprawny numer rachunku to: IBAN CODE: SK 95 1100 0000 0026 25188073 SWIFT CODE: TATRSKBX Quote
Irviers Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Tak, Gabrysia ma racje! wlasnie dostalam maila z innym numerem- tzn brakuje 95 po SK. Ciekawa jestem tylko czy trzeba bedzie wnosic wyzsza opłatę... w końcu bład lezy po ich stronie ;) Quote
Elitesse Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 poszlo :multi: marta moze napisz do nich ze w ulotce i na stronie jest nr bez tego 95 - mysle ze powinni to uznac :roll: Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 ja płaciłam poczta polska i sie pomylilam i zaplacilam 20 euro zamiast 25, napisalm maila i pani mila odpisala ze 5 euro moge doplacic na wystawie :)) Quote
Irviers Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Tak tak juz napisałam im w mailu zeby sobie zmienili na stronie. Na razie nadal jest z błedem ;) Quote
Asiaczek Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='efra-husky']Elitesse numer jest z błędem na stronie. Ja wczoraj robiłam przelew. Poprawny numer rachunku to: IBAN CODE: SK 95 1100 0000 0026 25188073 SWIFT CODE: TATRSKBX Dzięki. Na ulotce też jest z błędem... Pzdr. Quote
McDzik Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Tak, tam brakuje tego 95 :roll: do nas z poczty zadzwonili telefonicznie i wszystko sie zalatwilo od razu, wyslali przelew na poprawny numer. Quote
Bura Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Prihláška psa a povinné údaje Czy ktoś wie co to znaczy?? Czy źle zrozumiałam, czy na wystawie za baby będę płacić 5 euro więcej niż na ulotce?? Quote
Irviers Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Tak- na wystawie płaci się o 5 E więcej. A w którym miejscu masz to napisane (tzn to " Prihláška psa a povinné údaje ")?? Quote
Bura Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Irviers napisał(a):Tak- na wystawie płaci się o 5 E więcej. A w którym miejscu masz to napisane (tzn to " Prihláška psa a povinné údaje ")?? Dostałam od nich maila po zgłoszeniu przez formularz internetowy i zastanawiam się czy to znaczy że potwierdzają przyjęcie. Quote
Irviers Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 My dostalismy w odpowiedzi na zgłoszenia : "zgloszenia su OK" . Ale mielismy straszne problemy z tym ich formularzem - który pomieszal wszystkie nr rejestracyjne i psy (mimo tego że wszystko było dobrze wpisywane).... najlepiej jeszcze raz wszystko wyslac mailem. Quote
Bura Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Irviers napisał(a):My dostalismy w odpowiedzi na zgłoszenia : "zgloszenia su OK" . Ale mielismy straszne problemy z tym ich formularzem - który pomieszal wszystkie nr rejestracyjne i psy (mimo tego że wszystko było dobrze wpisywane).... najlepiej jeszcze raz wszystko wyslac mailem. A na jaki email?? Quote
madika Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 mam pytanie do osob, ktore wplacaly pieniazki za wystawe na poczcie. dostalam od pani druczek rozowy, na ktorym pisze miedzynarodowy przekaz pocztowy - to takie cos ma byc na przelew miedzynarodowy? i teraz jak to wypelnic? na stronie wystawy podane jest pelno jakis dziwnych rzeczy, dla mnie kompletnie niezrozumialych - nr konta z jakimis K-symbol, V-symbol, swift, iban code? :crazyeye: i nie wiem, co mam gdzie na druczku wpisac. co jako rachunek pocztowy odbiorcy, co jako urzad czekow pocztowych :roll: i te wszystkie inne dziwne rubryczki... z gory dziekuje za pomoc. Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 madika napisał(a):mam pytanie do osob, ktore wplacaly pieniazki za wystawe na poczcie. dostalam od pani druczek rozowy, na ktorym pisze miedzynarodowy przekaz pocztowy - to takie cos ma byc na przelew miedzynarodowy? . tak taki różowy druczek jest ok tyle ze na poczcie wysyłasz pieniadze na adres a nie na konto w tym przypadku na preszów to na taki adres wysyłałam VLADIMIR PISKAY MLYNSKA 280 VELKE ULANY 925 22 SLOWACJA Quote
madika Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 dziekuje :) a skad bralas ten adres? na stronie widze tylko na poste restante. Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 madika napisał(a):dziekuje :) a skad bralas ten adres? na stronie widze tylko na poste restante. dostałam mailem od nich :razz: Quote
olapsiara Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Do Słowacji można tym przekazem wysyłać pieniądze na konto. Trzeba wtedy na druku wpisać IBAN. Quote
Aziza Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 kate_m. napisał(a):Gdzie można znaleźć listę sędziów? Strona wystawy: presov.slovakiadog.eu , u góry link "judges" Quote
Recommended Posts