Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, Gabrysia ma racje! wlasnie dostalam maila z innym numerem- tzn brakuje 95 po SK.
Ciekawa jestem tylko czy trzeba bedzie wnosic wyzsza opłatę... w końcu bład lezy po ich stronie ;)

Posted

[quote name='efra-husky']Elitesse numer jest z błędem na stronie.

Ja wczoraj robiłam przelew. Poprawny numer rachunku to:

IBAN CODE: SK 95 1100 0000 0026 25188073
SWIFT CODE: TATRSKBX
Dzięki.
Na ulotce też jest z błędem...

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Prihláška psa a povinné údaje

Czy ktoś wie co to znaczy?? Czy źle zrozumiałam, czy na wystawie za baby będę płacić 5 euro więcej niż na ulotce??

Posted

Irviers napisał(a):
Tak- na wystawie płaci się o 5 E więcej.

A w którym miejscu masz to napisane (tzn to " Prihláška psa a povinné údaje ")??

Dostałam od nich maila po zgłoszeniu przez formularz internetowy i zastanawiam się czy to znaczy że potwierdzają przyjęcie.

Posted

My dostalismy w odpowiedzi na zgłoszenia : "zgloszenia su OK" .
Ale mielismy straszne problemy z tym ich formularzem - który pomieszal wszystkie nr rejestracyjne i psy (mimo tego że wszystko było dobrze wpisywane).... najlepiej jeszcze raz wszystko wyslac mailem.

Posted

Irviers napisał(a):
My dostalismy w odpowiedzi na zgłoszenia : "zgloszenia su OK" .
Ale mielismy straszne problemy z tym ich formularzem - który pomieszal wszystkie nr rejestracyjne i psy (mimo tego że wszystko było dobrze wpisywane).... najlepiej jeszcze raz wszystko wyslac mailem.

A na jaki email??

Posted

mam pytanie do osob, ktore wplacaly pieniazki za wystawe na poczcie.

dostalam od pani druczek rozowy, na ktorym pisze miedzynarodowy przekaz pocztowy - to takie cos ma byc na przelew miedzynarodowy?

i teraz jak to wypelnic? na stronie wystawy podane jest pelno jakis dziwnych rzeczy, dla mnie kompletnie niezrozumialych - nr konta z jakimis K-symbol, V-symbol, swift, iban code? :crazyeye: i nie wiem, co mam gdzie na druczku wpisac.

co jako rachunek pocztowy odbiorcy, co jako urzad czekow pocztowych :roll: i te wszystkie inne dziwne rubryczki... z gory dziekuje za pomoc.

Posted

madika napisał(a):
mam pytanie do osob, ktore wplacaly pieniazki za wystawe na poczcie.

dostalam od pani druczek rozowy, na ktorym pisze miedzynarodowy przekaz pocztowy - to takie cos ma byc na przelew miedzynarodowy?
.

tak taki różowy druczek jest ok

tyle ze na poczcie wysyłasz pieniadze na adres a nie na konto

w tym przypadku na preszów to na taki adres wysyłałam

VLADIMIR PISKAY MLYNSKA 280 VELKE ULANY 925 22 SLOWACJA