Jump to content
Dogomania

ZACHUDZONA NEGRA W TYPIE LABRADOR a - W CUDOWNYM DOMU U GAPA78!!!

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Porobimy, porobimy.
Choć fakt, że jestem zdziwiona, że Negra nie ma powodzenia :roll:

Dziś dostała kropelki na kark przeciw pchłom i kleszczom, bo już dwie obróżki rozerwała :mad:

Posted

Chodzi oczywiście o obróżki przeciwpchelne.
Nie sprawdzają się one dla niektórych psów niestety, parę psów już je rozerwało i zgubiło.
Negra jest dość energiczna i musiała rozerwać obróżkę drapiąc się tylnią łapą :roll:

Dzwonił dzis miły Pan w sprawie adopcji... ma się jeszcze zastanowić i odezwać w razie czego :roll:

Posted

Zdjecia zrobiłam wczoraj, ale nie miałam już kiedy ich umieścić.
Dopiero teraz zauważyłam, że wszystkie fotki "się zrobiły" od strony blizny po usunięciu guzka... Trudno, jak nie zadziałają to zrobimy nowe ;)

Posted

Piękne zdjecia, naprawde cudne ze wspanialymi ludzmi i fajniasta sunia :multi: TO DRUGIE ZDJECIE Z MARIUSZEM DAM NA MINIATURKE :p Najmniej widac szramke ;)

Posted

Brzmi super.
Tak samo w grudniu zgłosił się do mnie ten wet, który zabrał labkowego z Mielca. Też mu bardzo, bardzo przypomniał psa, któreg jeszcze miał, ale już takiego staruteńkiego, bo 18-to letniego.

Kciukasy zaciśnięte. Oby to było TO!!!

Posted

Co Wy na to ? Juz odpisalam zainteresowanej Pani z kopia do Murki.

witam
bardzo bym chciała zabrac Negrę, mam pasa Negriego który jest identyczny jak ona tylko staruszek ma 14 lat. Zapewniam że sunia będzie miała dobrze w domku pod Lublinem i mogła bym ja odebrać 12 bądź 13 czerwca. Bardzo proszę jeżeli jest to możliwe nie oddawanie suni. Jestem zdecydowana na 200%.

Posted

Negra jest rozrywana :lol:
Dzisiaj zadzwoniła do mnie Pani z Lublina, która ma jutro przyjechać zobaczyć Negrę.

Ta Pani co napisała do Ulki napisała mi (poinformowałam ją o jutrzejszej wizycie innej zainteresowanej osoby), że jeśli Negra znajdzie dom wcześniej to tylko lepiej dla niej, ale jeśli nikt jej nie zaadoptuje do połowy czerwca, to ona ją weźmie na 100%.