Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miodzia- bardzo miła, łagodna, sympatyczna sunia w typie goldena :) Uwielbia ludzi, uwielbia biegać za piłeczką, bawić się i biegać. Żywa i energiczna, o dość mocnej budowie i futerku w miodowym kolorze :loveu: Ma około 4 lat, schronisko nie zabiło w niej (jeszcze?) radości życia. Będzie wspaniałym kompanem spacerów i "lekiem na całe zło". Bardzo dobrze dogaduje się z psami i sukami. Taki cud- miód musi szybko znaleźć domek!!!!

Sunia przebywa w schronisku w Dąbrówce pod Wejherowem. Nr kontaktowy do mnie: 511- 096- 432.

Posted

[quote name='Daga & Maks']Miodzia - lek na całe zło / Psy > Golden Retriever - Dąbrówka

Miodzia- bardzo miła, łagodna, sympatycz / inna / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

Ogłoszenia - Adopcje - Miodzia : golden - lek na całe zło - 4lapy - czyli nasze psy ,pieski, pieseczki, psiaczki

EXTRA!! Dziękuję! niech coś się w końcu ruszy w sprawie Miodzi :roll: Narazie odebrałam dwa telefony w jej sprawie, w jednym i drugim przypadku ludzie mieli przyjechać do schroniska i zobaczyć sunię osobiście, ale nikt sięnie zjawił. A ja po cichutku liczyłam, ze może do swiąt Miodzia znajdzie nowy dom...:-(

Posted

Dostałam dwa sensowne maile w sprawie Miodzi :) jutro jestem umówiona z jedną Panią o 12stej w schronisku :) zobaczymy, co z tego wyniknie :) Trzymajcie kcuiki!!!!!!!