Alaskan malamutte Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 Transport Szamana i Dropiatego umówiony na wtorek. Kciuki na pokład, aby nic nie stanęło na przeszkodzie. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 Przed chwilą, Ellig napisał: Jestem i trzymam mocno kciuki! Witam cieplutko. Quote
konfirm31 Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Takie cudowne psy się marnują w schroniskach :(((. Żal, że nie można wszystkim pomóc. Musimy ciągle walczyć o to, żeby było jak najmniej niepotrzebnych, niechcianych, niekochanych psów, które wcześniej czy później trafiają do schronisk.... Jak wiele tam tkwi przez całe swoje życie, aż do śmierci... Proszę, podpisujcie i udostępniajcie petycję fundacji Karuna. Może wreszcie coś się zmieni https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=233650948483774&id=119610583221145 Asiu, zapisz mnie na stałą 20 zł do Błękitka i przypomnij proszę, nr konta na pw. Wątek zapisuję Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 13 minut temu, konfirm31 napisał: Takie cudowne psy się marnują w schroniskach :(((. Żal, że nie można wszystkim pomóc. Musimy ciągle walczyć o to, żeby było jak najmniej niepotrzebnych, niechcianych, niekochanych psów, które wcześniej czy później trafiają do schronisk.... Jak wiele tam tkwi przez całe swoje życie, aż do śmierci... Proszę, podpisujcie i udostępniajcie petycję fundacji Karuna. Może wreszcie coś się zmieni https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=233650948483774&id=119610583221145 Asiu, zapisz mnie na stałą 20 zł do Błękitka i przypomnij proszę, nr konta na pw. Wątek zapisuję Witaj Krysiu na wątku Szamanka Błękitka. Bardzo dziękuję za wsparcie Nr konta podeślę na PW. Petycje za chwilkę podpiszę. EDIT: Petycja podpisana! 1 Quote
mari23 Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 17 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Małgosiu, ślicznie dziękuję!!! To tez moje marzenie....One czekają...Ten już nawet w oczy nie patrzy.... ja o nim od dawna myślę, zdjęcia ze schroniska na zamojskim wątku spędzają mi sen z powiek :( Quote
alma591 Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Jestem i ja u następcy Qatro.Moja skromniutka stała zostaje. Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 1 minutę temu, alma591 napisał: Jestem i ja u następcy Qatro.Moja skromniutka stała zostaje. Pięknie dziękuję Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 3 minuty temu, mari23 napisał: ja o nim od dawna myślę, zdjęcia ze schroniska na zamojskim wątku spędzają mi sen z powiek :( Marysiu kochana!! On jedzie razem z Szamankiem do Anecik!!! Agat21 wzięła go pod swoje skrzydła. Tutaj wątek Dropiatka: Psiaczek, który już na nic nie czeka. Nie patrzy już nawet przez kraty na człowieka, który podchodzi do boksu. Nie patrzy mu w oczy. Nie można go tam zostawić! Zapraszam do dropiatego biedaka. - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania Quote
agat21 Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 25 minut temu, konfirm31 napisał: Takie cudowne psy się marnują w schroniskach :(((. Żal, że nie można wszystkim pomóc. Musimy ciągle walczyć o to, żeby było jak najmniej niepotrzebnych, niechcianych, niekochanych psów, które wcześniej czy później trafiają do schronisk.... Jak wiele tam tkwi przez całe swoje życie, aż do śmierci... Proszę, podpisujcie i udostępniajcie petycję fundacji Karuna. Może wreszcie coś się zmieni https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=233650948483774&id=119610583221145 Asiu, zapisz mnie na stałą 20 zł do Błękitka i przypomnij proszę, nr konta na pw. Wątek zapisuję Zaraz polecę do petycji. A przy okazji zapraszam Cię w odwiedziny do psiaczka, który razem z Szamanem pojedzie do anecik: Dropiatek Wiem, że to nie bardzo Twój ulubiony typ, ale jakby się mocno przyjrzeć, to z wilka coś będzie miał ;)) Quote
Ewa Marta Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 No Dziewczyny, szalejecie:) Aż oczy przecieram ze zdumienia i cieszę się jak głupia, że dwa psiaki stamtąd wyjadą:) Bardzo przepraszam, że nie mogę wspomóc finansowo, ale sercem jestem z Wami! Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 4 minuty temu, Ewa Marta napisał: No Dziewczyny, szalejecie:) Aż oczy przecieram ze zdumienia i cieszę się jak głupia, że dwa psiaki stamtąd wyjadą:) Bardzo przepraszam, że nie mogę wspomóc finansowo, ale sercem jestem z Wami! Jak to mówią: "W tym szaleństwie jest metoda" Nie przepraszaj, wiem, że masz pod swoja opieką psiaczki, które czekają na domki. Ważne, że jesteś tutaj z nami Quote
konfirm31 Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 21 minut temu, agat21 napisał: Zaraz polecę do petycji. A przy okazji zapraszam Cię w odwiedziny do psiaczka, który razem z Szamanem pojedzie do anecik: Dropiatek Wiem, że to nie bardzo Twój ulubiony typ, ale jakby się mocno przyjrzeć, to z wilka coś będzie miał ;)) Jestem już u Dropiatka :). Mylisz się, Agatko :). Dropiatki, to moje niespełnione od lat marzenie, oprócz rzecz jasna ONka, który obowiązkowo musi być w domu :) . Zawsze chciałam mieć coś biało/ czarno/ w ciapki (ale nie dalmatyńczyk, o nie!) , ale jakoś nie wyszło. Lerka zdecydowanie nie jest dropiatkiem :(, ale ponieważ jest nasza, jest najpiękniejsza :D. Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 22 minuty temu, helli napisał: 50 stałej ode mnie Bardzo dziękuję Quote
Ewa Marta Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 58 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Jak to mówią: "W tym szaleństwie jest metoda" Nie przepraszaj, wiem, że masz pod swoja opieką psiaczki, które czekają na domki. Ważne, że jesteś tutaj z nami Poza psiakami do adopcji mam w tej chwili skarbonkę bez dna w postaci mojej Barsiczki. Po operacji w styczniu badania, kontrole, kolejni weci. Muszę na to wszystko mieć kasę, bo nie wygląda to za dobrze u niej. Potwierdzony w histopatologii nowotwór złośliwy, do tego guz na nadnerczu:( Teraz każda wolna złotówka w domu idzie na nią. Quote
agat21 Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 1 godzinę temu, konfirm31 napisał: Jestem już u Dropiatka :). Mylisz się, Agatko :). Dropiatki, to moje niespełnione od lat marzenie, oprócz rzecz jasna ONka, który obowiązkowo musi być w domu :) . Zawsze chciałam mieć coś biało/ czarno/ w ciapki (ale nie dalmatyńczyk, o nie!) , ale jakoś nie wyszło. Lerka zdecydowanie nie jest dropiatkiem :(, ale ponieważ jest nasza, jest najpiękniejsza :D. To fajnie, że się mylę w kwestii dropiatych psiaczków :) Czy Lerka nie jest dropiata to nie wiadomo na bank, może w pyszczu ma łatki (jeden mój psiak miał ;) albo w marzeniach ma kropki? ;D Quote
agat21 Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 22 minuty temu, Ewa Marta napisał: Poza psiakami do adopcji mam w tej chwili skarbonkę bez dna w postaci mojej Barsiczki. Po operacji w styczniu badania, kontrole, kolejni weci. Muszę na to wszystko mieć kasę, bo nie wygląda to za dobrze u niej. Potwierdzony w histopatologii nowotwór złośliwy, do tego guz na nadnerczu:( Teraz każda wolna złotówka w domu idzie na nią. Strasznie Ci współczuję z powodu Barsiczki. Czyli rokowania dość ostrożne? :( I rozumiem kwestię finansową. Ja w przyszłym tygodniu mam badania kontrolne Figara i mam nadzieję, że to będzie koniec męczenie psa i tych koszmarnie wysokich opłat w lecznicy. Łapka nie wygląda zbyt rewelacyjnie i czasem widać, ze go pobolewa, rozlizał sobie nawet szwy na stawie kolanowym, ale mam nadzieję, że nic złego prześwietlenie nie wykaże. Przepraszam za ten wpis poza-tematyczny. Szaman ma wielkie serducho, co widać w jego oczach, więc wybaczy ;) Quote
Ewa Marta Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 7 minut temu, agat21 napisał: Strasznie Ci współczuję z powodu Barsiczki. Czyli rokowania dość ostrożne? :( I rozumiem kwestię finansową. Ja w przyszłym tygodniu mam badania kontrolne Figara i mam nadzieję, że to będzie koniec męczenie psa i tych koszmarnie wysokich opłat w lecznicy. Łapka nie wygląda zbyt rewelacyjnie i czasem widać, ze go pobolewa, rozlizał sobie nawet szwy na stawie kolanowym, ale mam nadzieję, że nic złego prześwietlenie nie wykaże. Przepraszam za ten wpis poza-tematyczny. Szaman ma wielkie serducho, co widać w jego oczach, więc wybaczy ;) Ja też przepraszam i już więcej nie będę pisać, poza tym, że rokowania dla Barsiczki niestety niepomyślne:( Ale nie poddajemy się i szukamy ratunku. Quote
konfirm31 Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 16 minut temu, pyra napisał: podpisana Dziękuję :) . Lajki mi się skończyły Quote
konfirm31 Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 19 minut temu, Ewa Marta napisał: Ja też przepraszam i już więcej nie będę pisać, poza tym, że rokowania dla Barsiczki niestety niepomyślne:( Ale nie poddajemy się i szukamy ratunku. Polecam Anti cancer z Dog Natural. Kupuję dla mojej ONki Bliss, już trzecie duże opakowanie. Póki co, nie odrasta. Ludzie chwalą przy nowotworach i te anti inflamatory. Można też dzwonić i uzyskać poradę od Sklepu. Trzymam kciuki https://www.e-dognatural.pl/Ziola-dla-Psow-c1_0_1.htm Wybacz, Szamanie, że zaśmiecam wątek, ale może komuś się przydadzą takie informacje 1 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 33 minuty temu, agat21 napisał: Strasznie Ci współczuję z powodu Barsiczki. Czyli rokowania dość ostrożne? :( I rozumiem kwestię finansową. Ja w przyszłym tygodniu mam badania kontrolne Figara i mam nadzieję, że to będzie koniec męczenie psa i tych koszmarnie wysokich opłat w lecznicy. Łapka nie wygląda zbyt rewelacyjnie i czasem widać, ze go pobolewa, rozlizał sobie nawet szwy na stawie kolanowym, ale mam nadzieję, że nic złego prześwietlenie nie wykaże. Przepraszam za ten wpis poza-tematyczny. Szaman ma wielkie serducho, co widać w jego oczach, więc wybaczy ;) 25 minut temu, Ewa Marta napisał: Ja też przepraszam i już więcej nie będę pisać, poza tym, że rokowania dla Barsiczki niestety niepomyślne:( Ale nie poddajemy się i szukamy ratunku. Agatko, Ewa Marta, nie przepraszajcie. Piszcie proszę, dzielcie się swoimi radościami ale i też zmartwieniami. Szamanek naprawdę nie ma nic przeciwko temu Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 2 minuty temu, konfirm31 napisał: Polecam Anti cancer z Dog Natural. Kupuję dla mojej ONki Bliss, już trzecie duże opakowanie. Póki co, nie odrasta. Ludzie chwalą przy nowotworach i te anti inflamatory. Można też dzwonić i uzyskać poradę od Sklepu. Trzymam kciuki https://www.e-dognatural.pl/Ziola-dla-Psow-c1_0_1.htm Wybacz, Szamanie, że zaśmiecam wątek, ale może komuś się przydadzą takie informacje Konfirmie kochany, to nie jest zaśmiecanie wątku. Wymiana doświadczeń i wiedzy, to są cenne informacje! Quote
Recommended Posts