bety Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Nowy Dwór Mazowiecki 4-5.IV.2009 (CWC) Sędzia: Gabriela Ridarcikova (Słowacja) PSY Klasa szczeniąt: Finigan AK-KOD DABISIO - wo Klasa otwarta: Finigan AK-TAN CALLAHAN TO MIDIAN'S - V1, CWC, NDPwR (???) Klasa weteranów: Big Benz KODIAK AT AUSSERHALB - V1, BIS Weteran (dnia) 2 m. SUKI Klasa pośrednia: Algarin's FINIGAN FIZIA - V2 HOSHIKA SASQUEHANNA Gaudeamus Camo - V1, CWC Klasa otwarta: Sondaisa's STAR OF OREGON AT DAN DANILO - V1, CWC, NDSwR, BOB Pzdr Quote
Dan Danilo Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Kasiu, ZDJĘCIA BOMBA! Jeszcze tak fajnych, z tak dobrymi ujęciami nie widziałam na Dogo, jeśli chodzi o AA...dlatego mówiłam,ze Ty robisz i tak lepsze i lepszym sprzętem, tak wiec darowałam sobie swoje "popisy" fotograficzne ;) a psy ( i wystawcy) ;) i Twoje oko również nie zawiodły...z naszej strony wielkie dzięki! aż milo popatrzeć... Pozdrawiamy J&K Quote
kira Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Kasiu , ślicznie dziękujemy za fotki ( na ciebie zawsze można liczyć :lol: ) :Dog_run: Wielkie brawka dla Spryte , i gratulacje za BOB-a :klacz: pozdro. ! Quote
buckshot Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Faktycznie-super fotki! Ogromne gratki dla "BOBOWEJ" dziewczyny. Tak trzymać!!!:multi::multi::multi: Pozdr. Quote
kira Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Znalazłem jedno zdjęcie na ogólnym http://img70.imageshack.us/img70/4227/dscf4860.jpg pozdro. Quote
amakita Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Zdjęcia naprawdę super...:-) Brawa i gratulacje dla Spryte i jej właścicieli :klacz: pozdrawiam Quote
bety Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Ale mnie tu chwalą oooooooooojojoj jak fajnie ;) Pzdr Quote
Recommended Posts