Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I teraz pani, głos że tak powiem w sile wieku i schrypnięty, pyta o Kamę, i czy musi przyjechać i podpisać umowę adopcyjną - wszystko w pierwszym zdaniu, i zanim odpowiedziałam pani z pretensją : wy źle robicie, te umowy, wymagania, zrażacie ludzi! No cholera! I pani idzie w zaparte, że  w ogłoszeniu jest, że ...Kama ma 1,5 roku!... Teraz zajrzałam, a tam że od 1,5 miesiaca jest u nas w domu. Szlag mnie trafia na ludzką bezmyślność. 

Posted

Ludzie tępe som. Dobrze, że od razu widać, bo potem lekarz jej napisze, że ma dawać psu 2 razy dziennie 0,5 tabletki czegoś, a ona da 5 razy dziennie dwie. Czy coś w tym stylu.

• Like 1
Posted
Dnia 12.02.2021 o 17:48, Nadziejka napisał:

Sciskuniam za serduszka wszytkie 

Zapraszam ogromnie w odwiedzinka na nowy kramik

Dla Lemonka i Kamy malagosiowej

Rozliczony Dziekuje 20 zl Kamie i 20 zl Lemonkowi.calego serca  Zajrzyj Dobraduszko do 23.02

Malgosiu sciskam za wszystko

poslalam 20 zl z zakonczonego  kramku

• Like 1
Posted

Przecudna jest Kamisia, napatrzeć się nie mogę ! <3 Uśmiecham się do monitora, a koleżanki w pracy dziwnie na mnie zerkają ;) ;) :)

Czy ktoś ma kontakt do "owczarkowych" dziewczyn? Potrzebna pomoc dla dużego biedaka - zdjęcia są na wątku "mojego" rudzielca Tulisia.

• Like 1
Posted

Od Nadziejki wpłynęło 20 zł z bazarku - dziękujemy bardzo :)

Przyszła tez paczka z odzywkami dla Kamy :) dziękujemy Skarpecie Owczarkowej 

a19ceaf162d6.jpg

Posted
Dnia 24.02.2021 o 16:50, malagos napisał:

I teraz pani, głos że tak powiem w sile wieku i schrypnięty, pyta o Kamę, i czy musi przyjechać i podpisać umowę adopcyjną - wszystko w pierwszym zdaniu, i zanim odpowiedziałam pani z pretensją : wy źle robicie, te umowy, wymagania, zrażacie ludzi! No cholera! I pani idzie w zaparte, że  w ogłoszeniu jest, że ...Kama ma 1,5 roku!... Teraz zajrzałam, a tam że od 1,5 miesiaca jest u nas w domu. Szlag mnie trafia na ludzką bezmyślność. 

Dnia 24.02.2021 o 19:23, Jo37 napisał:

Nic dodać nic ująć. Durni ci ludzie.

Durni i niereformowalni. Ja tez nieraz  słyszę, że ta duża ilość bezdomnych zwierząt to dlatego, że zrażamy ludzi.

A Kamusia cudna,  niech ktoś ja wypatrzy!

• Like 1
Posted

Ludzie nie czytają ogłoszeń, tylko obejrzą zdjęcie i dzwonią, albo piszą sms: "Aktualne?". Teraz facet zaczął od pytania "ta suczka jest za darmo?" i wreszcie zrezygnował, bo dzwonił z Tychów...

Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Durni i niereformowalni. Ja tez nieraz  słyszę, że ta duża ilość bezdomnych zwierząt to dlatego, że zrażamy ludzi.

wypatrzy na pewno, to już prawie reguła, że TEN domek jest "wyczekany" :) więc czekamy i cieszymy się widokiem rozkwitającej Kamusi :)

14 minut temu, malagos napisał:

Ludzie nie czytają ogłoszeń, tylko obejrzą zdjęcie i dzwonią, albo piszą sms: "Aktualne?". Teraz facet zaczął od pytania "ta suczka jest za darmo?" i wreszcie zrezygnował, bo dzwonił z Tychów...

Z jednej strony powinnyśmy się cieszyć, że smsy i telefony są "durne", "debilne" i w tym typie - przynajmniej łatwo nam je skreślić na starcie. Najgorsze są te "sprytne", co to anielsko-sielską wizję domku malują, zachodu tyle - wizyta, transport...a porem... "rzeczywistość skrzeczy" i prawda "wyłazi" :( 

• Like 1
Posted
23 godziny temu, mari23 napisał:

Przecudna jest Kamisia, napatrzeć się nie mogę ! <3 Uśmiecham się do monitora, a koleżanki w pracy dziwnie na mnie zerkają ;) ;) :)

Czy ktoś ma kontakt do "owczarkowych" dziewczyn? Potrzebna pomoc dla dużego biedaka - zdjęcia są na wątku "mojego" rudzielca Tulisia.

10 godzin temu, malagos napisał:

12 godzin temu, Tola napisał:

Kolczyki SERCA RÓŻOWE - 15mm - 6574120116 - oficjalne archiwum Allegro

Nadziejkowo z calego serca zapraszam na maluszy kramcik dla lalusi

Posted
16 godzin temu, malagos napisał:

Malgosiu z kramku  nowego dzisiejszego
            Cudne serce Agatka 8 kupila  cegielenke Kamusiowa 15 zl 
          poleci odrazu od Agaci na Twoje konto
  • Like 1
Posted
Malgosiu kolejne pieniazki 15 zl poleca odrazu ku Tobie
    od beataczl za ksiazke niezwykla
i od naszej Dobrejduszy cudnej mari23 za zajczka tez ku Tobie 10 zl

• Like 1
Posted

Podrzuciłam znów za 1 zł oba moje ogłoszenia Kamy, niedziela, to może ludzie przeglądają ogłoszenia. 

Wczoraj zrobiliśmy kolka nowszych zdjęć.

04cdcb241153.jpg

fc128cae1ee1.jpg

1501e76e3433.jpg

b08988ee98d1.jpg

• Like 4
Posted

Jaka ona śliczna !!!! Przecudna !!! Patrząc na nią uświadamiam sobie, że kocham nie tylko małe, rude, kudłate ;)

Przed chwilą z okna mojej kuchni widziałam prawie identycznego psa ( sunię?) na policyjnej smyczy. Nocą ktoś wybił tylną szybę, zapewne włamanie do zaparkowanego nad Odrą auta, widziałam idąc rano na spacer, ale nie wiedziałam, czyj samochód i kogo powiadomić. Policjantka otworzyła tylną klapę - pies wskoczył do auta, zamknęła....i dość długo rozmawiała z ludźmi obok...a słońce ostre padało na radiowóz...gotowało się we mnie i już miałam wyjść coś im powiedzieć, jak wsiedli i odjechali...ech :( policyjne psy nie mają łatwego życia...

• Like 1
Posted
Dnia 27.02.2021 o 15:06, Nadziejka napisał:
Malgosiu kolejne pieniazki 15 zl poleca odrazu ku Tobie
    od beataczl za ksiazke niezwykla
i od naszej Dobrejduszy cudnej mari23 za zajczka tez ku Tobie 10 zl

przelew za zajączka poszedł rano, więc może już dzisiaj, a najpóźniej jutro powinien być na koncie malagos :)

• Like 1