Joanna Karasiewicz Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Wstawiam kilka fotek z Konkursu Młody Prezenter Grupa młodsza Quote
moon_light Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Myślałam że padnę ze śmiechu, oglądając występ dziewczyny z SHibą. Dlaczego biegacie w ten sposób ? Jakbyście mieli niedowład nóg,skręconą szyje, i ogolne upośledzenie ? Wcale ladnie to nie wygląda:shake: I te sztuczne, obrzydliewe uśmiechy. masakra jakas. Dodam ze nie jestem odosobniona w moich odczuciach, przy ringu stało więcej 'rozbawionych' osob :evil_lol: Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Niestety jeszcze nie wiem ponieważ z córką wczoraj nie zostałyśmy na finałach ale może jak dzisiaj sie czegoś dowie to napiszemy. :lol: Quote
moon_light Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 lenaleszno napisał(a):A kto wygrał dzien?? dziewczyna w czerwonej sukience :) Quote
Marihuana Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 moon_light napisał(a):Myślałam że padnę ze śmiechu, oglądając występ dziewczyny z SHibą. Dlaczego biegacie w ten sposób ? Jakbyście mieli niedowład nóg,skręconą szyje, i ogolne upośledzenie ? Wcale ladnie to nie wygląda:shake: I te sztuczne, obrzydliewe uśmiechy. masakra jakas. Dodam ze nie jestem odosobniona w moich odczuciach, przy ringu stało więcej 'rozbawionych' osob :evil_lol: buahahahaha NIC DODAĆ nic ując !!! Quote
Agasia Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Niestety polski junior handling sklania mlode osoby do takich "dziwnych" zachowan na ringu, zamiast do skupienia sie na dobrym handlingu. Wiele razy wygrywa ten, ktory wyroznia sie, ale nie dobra prezentacja psa, a wlasnie innym sposobem biegania czy nienaturalnymi gestanmi. Na szczescie czesc mlodych osob po jakims czasie z tego wyrasta i zauwaza inny priorytet w handlingu.. ;) Quote
MateUsz Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 moon_light napisał(a):Myślałam że padnę ze śmiechu, oglądając występ dziewczyny z SHibą. Dlaczego biegacie w ten sposób ? Jakbyście mieli niedowład nóg,skręconą szyje, i ogolne upośledzenie ? Wcale ladnie to nie wygląda:shake: I te sztuczne, obrzydliewe uśmiechy. masakra jakas. Dodam ze nie jestem odosobniona w moich odczuciach, przy ringu stało więcej 'rozbawionych' osob :evil_lol: Powiem tak takie bieganie rzeczywiście jest śmieszne, ale czy nie lepiej zwrócić komuś delikatnie uwagę albo napisać jakoś w miarę grzecznie ??:shake: :/ Bardzo niedojrzałe zachowanie :shake::shake::shake::shake: Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Powiem tak, dziewczynki się starały w grupie młodszej :lol: a to jak kto biega czy jakie miny robi no cóż może pod wpływem emocji nie kontroluje tego. Jeżeli się komuś zdjęcia nie podobają może poprosić Moderatora o usunięcie. Tu jednak trochę widać kto jakie błedy robi i co może jeszcze poprawić. Tak jak powiedział Mateusz wypowiedzi niektórych osób są niestosowne. :shake: :shake: :shake: Mogłam robić zdjecia tylko na lokatach ale myślę, że zdjęcia to pamiatka i czasami służa do tego aby naprawic swoje błędy i ulepszać swoje występy w nastepnych konkursach. :p Quote
Biutka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Joanna Karasiewicz']Tak jak powiedział Mateusz wypowiedzi niektórych osób są niestosowne. :shake: :shake: :shake: A ja powiem tak (:eviltong:) Dziewczyny się starały, cóż miały na pewno stres, bo było to strasznie widać. A naprawdę, jak Młody prezenter widzi osobę śmiejącą się przy ringu to się przejmuje jeszcze bardziej- znam to.:shake: Jeżeli się komuś zdjęcia nie podobają może poprosić Moderatora o usunięcieNie, zdjęcia są super. :cool3: A W OGÓLE TO CZŁOWIEK UCZY SIĘ NA BŁĘDACH :eviltong: Quote
Recommended Posts