Monika 1101 Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 W którym sklepie (najlepiej internetowym) kupujecie środki czystości np płyn do zębów witaminy itp. w rozsadnej cenie?Potrzebuje dla moich piesków dental care ,obroże i krople na pchły. Quote
kinga_kinga7 Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Dnia 14.11.2020 o 20:37, Monika 1101 napisał: W którym sklepie (najlepiej internetowym) kupujecie środki czystości np płyn do zębów witaminy itp. w rozsadnej cenie?Potrzebuje dla moich piesków dental care ,obroże i krople na pchły. Ja polecam, kupuję u nich od lat sklep zooart.pl Quote
dwbem Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Moje psy dostają odżywkę LUPO cox Vital i CanVit i nie mają żadnych problemów a moja ostatnia rottka żyła rekordowo bo 14 lat a obecne pinczery średnie mają już 11 i 13 lat i są zdrowe i żywotne. Quote
langjadwiga Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Nie mam sukcesów z moim psem w kwestii mycia zębów. Myślę, że im większy pies tym trudniej go do tego przekonać. Mam swój sposób, może nie do końca doskonały, ale dla uparciucha w sam raz. Kupuje dla niego uszy wieprzowe ze sklepu internetowego https://domowypupil.pl/sklep/ucho-wieprzowe/ Quote
marekdog Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 Cześć! Zwykle kupuję produkty do pielęgnacji zwierząt, a nawet karmę na platformach internetowych, gdzie często są dobre oferty, pasty do zębów, witaminy, obroże i krople przeciwko pchłom. Quote
Recommended Posts