iwa77 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Kolejna biedulka z wrocławskiego schroniska ... Pinczerowata ,drobniutka , brązowa podpalana , 6 letnia suczka. Do schroniska trafiła w dniu 03.01.2009 z interwencji z połamaną tylną nóżką . Po zabiegu i rehabilitacji nóżka się zrosła , rany zagoiły, sierść ładnie odrasta, wróciła sprawność ruchowa. Na chwilę obecną psinka jest zdrowa i gotowa do adopcji ! Czikita - tak ją nazwała jej opiekunka ze schroniska , jest miłą i łagodną do ludzi suczką.Lubi dzieci. Bez problemu akceptuje inne psy oraz kotki . Jest to jednak tzw. pies jednego właściciela - bardzo silnie przywiązuje się do opiekuna i tylko tej jednej osobie jest całkowicie oddana i posłuszna. Suczka nie lubi zostawać sama w domu i jest szczekliwa. Jest bardzo wesoła , energiczna i skora do zabaw i nauki. A oto bohaterka Czikita : Quote
Isadora7 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 To zdjęcie mnie rozwaliło http://img218.imageshack.us/img218/8853/p4040033.jpg :loveu: Quote
Poker Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 co za słodycz, nic tylko chrupać :loveu: Nikt jej nie szukał ? :crazyeye: CZy będzie miała ogłoszenia? Quote
iwa77 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Tak oczywiście będzie miała ogłoszenia z Allegro na czele ( poprosimy cioteczkę Isadorę o takie extra ):cool3: Co do szukania ... no cóż , psina jest od stycznia i jakoś nikt się nie zgłosił.:shake: Jeżli chodzi o to zdjęcie na rączkach to fakt - rozwala ! :p Quote
iwa77 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 xmartix napisał(a):wpisuję się, kto robi ogłoszenia? Allegro zamówię u Isadory , a reszta ogłoszeń jest do "wzięcia ":razz: - każda pomoc mile widziana :p Quote
iwa77 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Ależ piękne te banerki - dziękujemy Dorotko :loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ogłoszenia Czikitki: (nr wstępnie podałam swój, bo nie wzięłam ze sobą komórki i nie wiem jaki jest nr Iwusi :oops:) 1. Alegratka 2. kupSprzedaj 3. kupiepsa.pl Quote
iwa77 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Dziękuję Aguś za ogłoszenia:loveu: , nie wiem czy nie byłoby sensowne podawanie numeru kontaktowego bezpośrednio do Justynki :oops: Quote
kiddy Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Dodatkowo dodam że Czikita jest psem histerycznym nie wiem czy jest to spowodowane zazdrością o mnie i pobytem w schronisku porostu ten pies musi być cały czas ze mną. Jak usiądę i nie zwracam na nia uwagi to nachalnie pcha się na kolana. Oprócz tego szkolę Czikite i jest pojętną i inteligentną sunią. W RAZIE JAKICH KOLWIEK PYTAN PROSZE SIE ZGLASZAC POD NUMER TELEFONU 502 138 114 Quote
kiddy Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Suczka jest fotogeniczna i pozuje niczym modelka:)) Quote
*stara*owczarkara* Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 I faktycznie :) jak się postawi tak stoi Quote
Isadora7 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ona naprawdę pozuje:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
iwa77 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Kiddy - podamy w ogłoszeniach Twoje namiary , ok ? Quote
Recommended Posts